0 oy
413 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (679 puan) tarafından
Nasıl oldu anlamadım dün kaynanamgildeydim oyalansin diye eline poşet verdiler dişi yok küçük şikirdatiyordu meğer başindaki küçük asmalik yeri alıp yutmuş hic farketmedik ses filanda çıkar maddi bugün altını değiştirirken gördüm kendimi çok kötü hissediyorum eline artk bişey vermem verdirmem sizde dikkatli olun Allah korusun daha kötü de sonuçlanabilirdi linç etmeyin kötüyüm zaten aldım dersimi

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Lütfen bir daha dikkat edin biz ekmeği alır almaz posetin o kısımlarını koparıp çöpe atiyoruz
(679 puan) tarafından
Yutacagi hiç aklıma gelmedi
tarafından
Her şeyi yerler bir anda fark etmezsin canm çok dikkatli ol gözün üzerinde olsun hep ben bu konuda çok korkarım
-Reklam-
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Aaaa iyiii ki çıkmış uff ya
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Iyiki yutmuş nefes borusuna kaçmamış poşet iyiki çok geçmiş olsun 
0 oy
tarafından
Bebeğin kaç aylık.

Bunlar daha iyi günlerin oğlum ne bulsa ağzına cumburlop takip etmekten imanim gevredi
0 oy
(28,782 puan) tarafından

Allah korusun ciğerine fln yapışabilirdi nefes borusuna Rabbim korumus ya

0 oy
(1,048 puan) tarafından
Çok gecmis olsun Allahim beterinden korusun inşallah 
(679 puan) tarafından
Amin cnm inşallah
0 oy
tarafından
Allah korumuş o poşet ne kadar tehlikeli iyiki çıkmış ve farketmişsin geçmiş olsun 
(679 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(396 puan) tarafından
Çok şükür ki çıkmış canım benim de başıma geliyor küçük kağıtları yutuyor sonra çıkıyor şükür ki. 
(679 puan) tarafından
Kağıt olsa yine neyse poşet daha tehlikeli ki kakasinda görmesem hiç bilmicektim
0 oy
(238 puan) tarafından
Birdaha poşet verme canım eşimin kuzeni poşetle boğularak olmuş onada oyalanmasi için poşet vermiş annesi ama nasıl olduysa artık cocukcagiz boğulmuş ondan çok korkarım 
(679 puan) tarafından
Allah korusun ya
(238 puan) tarafından
Amin canim sukur ki boğazına flan takılmamis çok korkarım benim kızım 6 7 aylıkken hapların çıkarınca küçük parça cikiyor ya tablette onu yemişti çok korkmustum senin kadar şanslı değildim maalesef boğazına takıldı Allah'ım çocuklarimiz hep korusun inşallah
0 oy
(3,832 puan) tarafından
Ayyy ucuz atlatmışsınız balım valla Allah korusun ya soluk borusunu tıkasaydı off düşünmek bile istemiyorum bi sadaka çıkar evden
(679 puan) tarafından
Haklısın çıkaririm
0 oy
(2,197 puan) tarafından
Allah korumuş benim oğlan dan da çay kaşığı çıkmıştı meğersem sırtından içeri atmış 
0 oy
(50,810 puan) tarafından
poset tehlikeli zaten dikkatli ol verme bi daha canim
0 oy
(356 puan) tarafından
İlla ki oluyo dikkat etsende vücut atmış şükür ama vücudun atamadigi şeylerde var çok dikkat et canım 
0 oy
tarafından
Ağzına birşeyler götürmeye başladığından beri gözüm hep üstünde çok dikkatli olmalısın geçmiş olsun 
0 oy
(3,891 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun, dikkat etmek lazım. Benim ufak kız 3 yaşındayken ağzından sular akıyorken yakaladım, çırpınıyordu. Elimi boğazına soktum sert birşey var. Çıkaramadım itekledim bende, dedim yutsun bari,yutunca nefes aldı. Anne ben para yuttum dedi:) doktora götürdük çok güldü, olur öyle falan dedi filim çekti. Bekleyin çıkar dedi. Tam 16.günde kakasından 25 kuruş çıktı. Para simsiyah olmuş oksitlenmişti. 
0 oy
(1,935 puan) tarafından
Rabb'im muhafaza etmiş canım çok geçmiş olsun 
0 oy
tarafından
Benim oglum da kiraz sapı yemiş tuvaletinde gördüm 9 aylık 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 652 göst.
19 Ağustos 2020 Aile kategorisinde Nurane (759 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.