Hanımlar buraya yazıp dogru mu yaptım diger sayfaya mi yazsaydım. Neyse kızım 17 aylık. Evdeyken 24/7 yalnızız, başbaşa. Babası 2 hafta 1 haftalık geliyor eve. Kızımla dışarı çıkınca kendisi yürümek istiyor beni hiç ama hiç duymuyor. Duysa da duymamazlıktan geliyor. Gel kızım diyorum gelmiyor. Hiç yüzüme bile bakmıyor. Bir yerden hadi gitme vakti geldi diyorum veya tehlikeli bir yerde gel diyorum tatlı dille. Umrunda değil. Evde de bisey yapıyor mesela yasak koyduğun bisey, paspas kovası mesela ben affedersiniz lavabodayken kızım geliyor paspas kovasina biseyler atiyor, sonra aliyor, elleme birak diyorum kimse yok gibi davranıyor. Dışarıda da çocuklar koştuğu yere gelmek istiyor. O çocuklar daha büyük, kızım düşebilir, çocuklar oyun ile meşgul koşarken dürter korkuyorum ama kızımı kucağıma alıp gitmek zorunda kalıyorum. Bu aralar kendisini yere atmaya başladı, kucağıma alırken ellerini yukarıya kaldırıyor ve kafasını arkaya atıp yere yatıyor. Normal mi. Veya doktora mi götüreyim. Dışarıda beni duymadığı beni üzüyor. Yere yattığını dün diğer sayfada sordum 16 17aylarda normal dediler. Ama bugün de markette kızım beni duymadığı için üzüldüm sormak istedim. Yine çok konuştum kusura bakmayın. Yanlız insan öyle çok konuşuyormuş. Iyi akşamlar hepinizi öptüm çao