0 oy
1,566 göst.
Diğer kategorisinde (3,895 puan) tarafından
Abes durur mu derken bilinç altima erkek güçlü daha çok kazanır falan işlenmiş sanırım bu yüzden kadının daha cok kazandığını ögrenince bana biraz garip gelmiş olabilir bu sebeple yani düzeltelttim sizce??

38 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bazen eşimden yüksek kazanabiliyorum bazen de daha az aya bağlı değişiyor 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eltim kaynımdan fazla kazaniyor gayettw iyiler bi sıkıntıları yok
(3,895 puan) tarafından
Masallah cnm.
0 oy
tarafından
calismiyorum ama esimle bu muhabbet gecmisti ben hic takilmam hatta cok sevinirim senin adina demisti yanii bu dusunceler eskide kaldi cnm
(3,895 puan) tarafından
Öyle diyorsun da bnm cevrem çok eski kafalı bn okuyacam dedim eşim tamam dedi okutmaya razı oldu hemen cevremde birkac kişi aman okumasin bu kocasını bırakır demiş.Kadının calismasina karşı olan cok.Kadin evde börek açmalıy mış.
tarafından
ayy milletin bu agzi yok mu , esin karismamis onlara ne hadi okutma degil okuyunca seni birakir ne alaka.. var bizde diploma kocamizi mi biraktik.. esinn onlara kulak asmamistir ve umarim okuyabilmissindir
(3,895 puan) tarafından
Asmadi şükür.
0 oy
tarafından
Fazla kazanandan değil hiç kazanmayandan korkun; zira bu devirde abes olan bu.
0 oy
(230 puan) tarafından
Ben eşimden fazla kazanıyorum hiç te abes değil hatta eşim gurur duyuyor her yerde de söyler benim eşim benden fazla kazanıyor  diye
(3,895 puan) tarafından
Vayy be :)
(230 puan) tarafından
Bütün para kızımızın geleceği için olduğundan bişey fark etmiyor
0 oy
(447 puan) tarafından
Niye abes dursun ki
(3,895 puan) tarafından
Bana gelen ilk algi boyle oluyor yani hic güçlü kadin görmediğimden heralde ..
(447 puan) tarafından
Vardır da sen denk gelmemiş sindir
(9,235 puan) tarafından
Ataerkil toplum işte erkek daha ön planda ama nice kadınlar var.... Mesela müge anlı ve eşi ... Adam memur...
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Aramızda çok yok iki bin oynuyor 
0 oy
tarafından
Abes değil bence. Eğer erkekte asagilik kompleksi yoksa sorun etmez. 

Ben maaştan ziyade arada eğitim farkı olan kişilerin pek anlaştığını düşünmüyorum. Tanıdığımız biri 2 yıllık uni. okudu ona rağmen  eşi sürekli ezmeye çalışıyor ,ne dese tersini yapıyor sen ne bilirsin diyor hala kabullenemedi halbuki evlenirken okuduğunu biliyordu tuhaf gerçekten . 
0 oy
(3,091 puan) tarafından
Bir arkadaşım var kendi kadrolu eşi ücretli öğretmenlik yapıyor. Ama onun kadar kocasına bağlı biri görmedim hala bir yere giderken izin alır. Yani ben mesela haber veririm bugün kızlarla buluscam diye o izin alır.
0 oy
tarafından
Görümcemin eşi polisti meslekten ihraç edildi şuan güvenlik görümcem bankacı 10 bin alıyor eşi askerî ve aralarında ciddi bir sorun oluşturmuş bu durum 
0 oy
tarafından
Eşim iyi kazanıyor veteriner hekim ama kazandığı onun olsun atanamadım diye hep laf sokar 100 lira para mı 200 lira para mı der durur insanlara tepeden bakaar ama sorsan hiç öyle bir niyeti yoktur ******** herif. Nefret ediyorum keşke sonradan görme oslcagina insan olsaydi 
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Ayni kazaniyoruz ama fazlada kazansam sorun olmaz bu
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Bazı geri kafalı erkekler var kendisine yediremiyor eşini eve kapatıyor çalıştırmak istemiyor sonra sıkıntı çekiyorlar ailecek 
0 oy
(2,196 puan) tarafından
İşte Avrupa'da bu yok.

Taksi şoförü akademisyenle 

Tamirci doktorla evleniyor.
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Koca parası yiyorum en temizi
0 oy
(29,595 puan) tarafından

Yahu niye abes dursun erkekte insan bayanda insan yani ne fark var arada  ? 

Her mesleğin maaşı farklı olduğu için abeslik bir durum yok kişisel mesele değil ki bu abes dursun.

0 oy
(630 puan) tarafından
Abest olan ne . Ben eşimden fazla kazanıyorum ne olmuş yani. Gayet normal . Eve giren para ortak zaten kimden daha fazla girdiğinin ne önemi var
0 oy
(461 puan) tarafından
Ben şu an çalışmıyorum hamileyim diye ama çalışsam maaşım kocamdan dahanyüksek. Neden sorduğunu ben pek anlamadım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 144 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 402 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 412 göst.
1 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftmkyra (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,070 göst.

Kategoriler

1,439,611 soru

23,667,781 cevap

309,352 kullanıcı

...