0 oy
414 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,671 puan) tarafından
İzne gidiyrz mesela 1ay kalıcaz kendi ailesinde 20gun benim ailemfe 10kaliyrz neyapicam ya gerçekten eşim iyifir hoştur bu konuda anlayışsız nasil ikna edebilirim ya gerçekten  çevremde arkadaşlarımın eşleri izin verir istedikleri kadar kalırlar benim eşim oule değil fikir verirseniz sevinirim tşkler 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla yıne ıyı bılıyormusun bazıları hıc gıtmıyor bıle bız tatıl kac gunse yarıya bolıyoruz 
(2,671 puan) tarafından
Ayy keşke bizde yarıya bolsek çevremde hiç gitmeyeni görmedim ya çok üzüluyrm aileme de yansitmiyrm bahane buluyrm esimide seviyorlar :-(
-Reklam-
0 oy
(447 puan) tarafından
Kız benimkide tam tersi haaa eşim git günlerce kal diyor ben bir günden fazla kalmam
(2,671 puan) tarafından
Ayy ne güzel eşine ne yapıyorsun da izin veriyor banada fikir ver :-)
(115 puan) tarafından
Aynen bnm de öyle gt dyorbende dinleneym evde dizi falan izlyor gelmesen de olrben evi toplarm dyor. D
(2,671 puan) tarafından
Ayy iyi güzelmiş masallah diyelim canım inşallah hep öyle devam eder
(115 puan) tarafından
İnş. D. D
0 oy
(551 puan) tarafından
Ama neden kocacım diye bir sormak lazım :) herkes kendi ailesinde kalsın bence :))) 
(2,671 puan) tarafından
Ayy ya. :-) Valla benim oğlum ilk torunları başka torun yok kayinbabam kaynanam gorumceleeim kaynım çok çok severler oğlumu Allah var onlar git kal derler ama eşim yanaşmaz  her izne gitirgimiz de kavga dovusle biraz fazla kalmisimdir
(551 puan) tarafından
Sorun eş kaynaklı ama sebep ne ola ki canım :) bir de eğer 30 gün diyelim izin 20 gün onlarda 10 gün de kendi ailende kalabiliyorsan kavgaya gürültüye gerek yok bence. Şükürler olsun evine gidebildigin bir ailen var :) ha bir gün fazla ha bir gün eksik. Birde anlaşmak lazım bir sene birinde 5 gün fazla diğer sene oburunde gibi :) evlilik gemi gibidir dümeni fazla kırmamak lazım :))
(2,671 puan) tarafından
Evet kavga etmeden ikna etmek istyrm canım eşim sknti zaten ailesi karışmaz  eşim hep öyle malesef canım her izne gidince sknti çıkıyor ve ben ısrar ede ede ikna ediyrm
0 oy
tarafından
Sebep neymiş peki neden istemiyor hakkı yok öyle bişeye ben olsam kısasa kısas yaparım bende onun ailesinde kalmam 
(2,671 puan) tarafından
Ah keşke öyle birşey yapabilsem canım olmiyor birbirimize giriyrz  eşim sinirlenince inat tutar  oyuzden tatlı dille yumuşatmaya çalışırım hep
0 oy
(3,087 puan) tarafından
Senin kendjn kalma izin veriyorsa sıkıntı olmaz ama onsuz kalmana izin vermiyorsa eşit kalmalısınız. Ama bunu nasıl kabuk ettirirsin bilemiyorum 
(2,671 puan) tarafından
Evet onsuz kalmama izin vermiyor o gidicek kaynanm güle sende çok kalma diyor
0 oy
(1,933 puan) tarafından
Benimki de öyle idi ben gelmiyorum diyorum gitmiyoruz diyorum öyle öyle eşitliği sağladık bir yerde ne kadar ise diğer yerde o kadar 
(2,671 puan) tarafından
Onunla tatlı dille konuşursam ikna edebilirim bakalım inşallah ikna olur off ya valla biz 2/sene sevgili olduk böyle olduğunu hiç bilmiyordum
(1,933 puan) tarafından
Aynı evde yaşamayınca bilmiyor insan
(2,671 puan) tarafından
Malesef canım ya bu sebeplerden de insan bosanamaz
(1,933 puan) tarafından
Aynen öyle bunlar yolunu bulunca değiştirebilir şeyler Rabb'im dermansız dert vermesin
(2,671 puan) tarafından
Amin canım çok saol
0 oy
(8,066 puan) tarafından
Eşinin huyunu suyunu sen bilirsin ikna et bence. Benim ki kendi ailesinde 5 günden fazla kalmaz babasiyla anlasamiyorlar sonra benim aileme geceriz 1 hafta kalır bizi bırakır döner biz oglumla istedigimiz zaman döneriz 
(2,671 puan) tarafından
Ayy masallah ne güzel canım  eşim inatçı malesef tatlı dille onu ikna etmem lazım o da çok ısrar etmem lazım
(8,066 puan) tarafından
Huyuna git işte en azından eşit gitmelisiniz
(2,671 puan) tarafından
Yani inşallah canım ya valla ikna olur bende ailemi Ocak ayindna beri görmemişim gerçi kaynanamlarada bayramda gidip döndük 2gunlugune okadar onlardada kalmadık o da düğün için gidip döndük

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 250 göst.
10 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sahraatay3 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 368 göst.
22 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 446 göst.
11 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Merveck (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 418 göst.