0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından
Mrb kızlar sağlık problemimizden dolayı ailemin yanına geldik. Pandemi dönemi sonra hastane git-gel derken kızımı sosyalleştiremediğimi düşünüyorum. Etrafımda bebeği olan kimse de yok. Kızım 17 aylık çocuklarla tanışmasını çok istiyorum. Ben genç bir anneyim bilmediğim çok şey var hem tecrübelerimizden faydalanırız hem bebişler birlikte vakit geçirir diye düşündüm  Denizli'de olup park arkadaşı olmak isteyen var mı acaba? 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kayseriii malesef 
(16 puan) tarafından
Sağol yine de cevap verdiğin için diğerleri gibi artniyetli bakmamışsın canım
tarafından
Aynı durumdayım bende cnm yalnızlık gırbetlik çok zor takma öylelerini
(16 puan) tarafından
Saol valla sanki biri yazdı da kuytu köşeye çağırdım :D tamam devir çok kötü biliyorum ama bu kadarı da fazla yani sanki buradan hiç gerçek hayatta görüşen yok mudur bence aynı şehirdekiler gün bile kurabilir ne var bunda :))
tarafından
Kesinlikle bende seninkine benzer post açmştm kayseride oturan varsa görüşelm diye
-Reklam-
0 oy
(311 puan) tarafından
Bu devirde kim kime neden güvensin hele sosyal mecra da 
(16 puan) tarafından
Güvenmeyen yazmasın kimseye özel mesaj atmadım ki ortaya attım atarken de biliyordum  böyle şeyler yazılacağını benim anlamadığım gelip yorum yapmak zorunda değilsiniz belki kendini yalnız hisseden anneler vardır neden önyargı oluşturuyorsunuz. Benim eşim uzakta çalışıyor üvey annem babamla yaşıyorum tek başıma büyüttüm çocuğumu   sayılır. annelerin yalnızlığını anneler anlar diye düşündüm çocuğumun arkadaşı olsun dedim kötü Bi şey mi bu
0 oy
(4,293 puan) tarafından
Denizli'nin neresinde oturuyorsun
(16 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çınar da oturuyorum biraz da ondan yazdım herkes hep çınara geliyordur ya da Recep yazıcıoğluna bize yakın ikisi de.
(4,293 puan) tarafından
Ben de denizlideyim ama evim orda değil iş yerim orda
0 oy
tarafından
Hadi kadin diye randevulasip erkek çıkarsa 
(16 puan) tarafından
Ay istemeyen cevap atmaz eve mi çağırdım 28 yaşındayım belki kafama göre genç anneler vardır benim gibi sıkılan diye yazdım  2 senedir hiç arkadaşım yok evden parka çıkıyorum canım sıkılıyor kötü bişey mi var bunda iki mama tarifi paylaşsam çocuğumun arkadaşı olsa  Parka zaten herkes gitmiyor mu ne var ki bunda

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 81 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Beyza5426 (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Zlyh-a 22& (1,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hayallerimvardi (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,363 soru

12,184,810 cevap

36,688 kullanıcı

...