0 oy
223 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,331 puan) tarafından

image

bende aleovera var bu gece deneyeceğim 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Terlemeyi neden azaltmaya çalışıyorsunuz bu çok zararlı ve sağlıksız değil mi vücut terlemezse toksinleri nasıl atacak hastalık olur vücutta ter kokusu için çözüm arıyorsanız en basiti banyodan sonra karbonat sürün buradan bir arkadas paylaşmıştı gerçekten mucize gibi sıfır koku en etkili kremlerden daha iyi diyebilirim
(17 puan) tarafından
Karbonatın tozu giysiye gecmiyormu
tarafından
İkbal o konuşmada sende vardın galiba :) valla Allah razı olsun sizden hahah :)) yok canm toz falan gecmiyo  leke vs olmadı yani bende
(50,855 puan) tarafından
amin canim sizdende Allah razi olsun bende cbb de gormustum instagramdan kac senedir karbonat sürüyorum dogumdan sonra ter kokusu olmustu bendede
(14,123 puan) tarafından
Evet dogru demissin teri onlenej zararli ben ter onkey8c8 sprey kullanyrm kontrollu terleme saglyo kokuya neden olan bakterilere ii geliyo yani terlemeye degil ama etkili
tarafından
Cbb ne kiz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir yöntem daha var cilt şapı alıp her gün koltuk altına sürerseniz terleme ciddi şekilde azalıyor 
(1,331 puan) tarafından
Duymamistim bakayım netten canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Dustan sonra karbonat sur su gibi ter aksada koku olmaz 
(1,370 puan) tarafından
Nasıl sürüyorsunuz sulandırıp mı ve şurup yıkıyor musunuz yoksa orda kalıyor mu
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Deotak kullan cnm çok memnun kalırsın
0 oy
(50,855 puan) tarafından
karbonat suruyorum kokuyu engelliyoda terlemeyi engellemiyo
0 oy
(1,935 puan) tarafından
Faydasını görürsen söyle bende deneyeyim 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 623 göst.
5 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde senykll (428 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 346 göst.
16 Ağustos 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde 1kiz1erkekannesi (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.
27 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde hadisee (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 209 göst.
24 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,392 puan) tarafından soruldu

404,629 soru

12,121,229 cevap

36,476 kullanıcı

...