0 oy
560 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (146 puan) tarafından
Merhabalar ikiz 8 ay 10 günlük bebeklerim var 6 ay boyunca annem bizde kaldı kaynanam bı arayıp sormadı tek gelmedi bile kocasiyla akşamları gelip sevio sevip gittiler neyse dedim seviyorlar en azından gördüklerinde onlara gittigimizde acayip seviyorlar ama onun harici bı arayıp sormak yok bir eeye ihtiyacın var mı demek yok 2 aydır da tek bakiyorum ki annem var diye gelemiyirmus alakası yok ne zaman gekmek istese annem ben giderim dediki babam evde yalnız bırakıp geldi kadın neyse bende anneler gününde aramadım kaynanamı 3 gün sonra o aradi durdurim yere ne saygı kaldı ne sevgi bende iki çocuk buyuttum ki çocuklar 5 yaş arayla yani bama kimse yardım etmedi yaparken banami sordun ben dedik saygizilik yapmak istemiyorum dedim kapatıyorum dedik kapattım sonra akşamına geldiler bize kayinbabam dondurma verdi bebeğime bende yine bir şey dememdim ama kalktim diğer odaya gittim buna alınmış kalkıp giitler 1 buçuk aydır felan konusmadik hiç en son kayinbabam bizi iş yerine çağırdı dün işte konuştuk baya maddi zorluk cekiyorlarmis  evde sorunları varmış ondan gelemiyirmus kaynanam ya ben zaten geksin demedim ki bı aramıyor bile dedim sonuç olarak saçma sapan konuşuldu kaynanama sevecen davranmamız onu pohpohlamamizi istedi ki benim yapımda yok her şeyi unutun dedi yani siz olsanız unutrmusuniz dedik zor günümde yanımda değilsiniz dedim bugün yemeğe çağırdı gideceğiz ama nasıl davranacagim bilmiyorum hiç bir şey olmamış gibi davranabilir miyim kaynanama yani hem hiç bir hakkı yok hem de yaoarkem bana mı sordun ama suratta  asmam ama yani samimi de olmak istemiyorum içimden gelmiyor kayinbabam hatırına dayanmaya çalışacağım o dengeyi sağlayabilir miyim bilmiyorim nasıl yapmalıyım 

8 Cevaplar

0 oy
(3,267 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sanırım senden yalvar kendine beklemiş bakmış ki bu benden bisey istemiyor kendi kendine ayar olmuş. O yüzdende yaparken bana mı sordun diye Bi laf etmiş. Saçmalamış. Kendisi kime sormuş acep. Benim kaynanam direk kendi det tatlı dip falan filan. Ben hiç öyle tatlı dilli biri değilimdir kaynanamda aksine ağzına etsen tatlı dilli isen sorun yok öyle Bi tip. Ben her seferinde derim kimse benden canım cicim beklemesin. Doğum yaptım belki çocuktan sonra değişirsin dedi bende Ben 30 yaşındayım 15 değil dedim. 

Akışına bırak sende biraz. Nasıl hissediyorsan öyle ol. Kasma kendini. Az muhatap ol ama kendini sıkma öyle mi oldu böyle mi oldu diye. İnsanları memnun etmek için gelmedik dünyaya. 
(146 puan) tarafından
Teşekkür ederim kesinkeikle benim kaynanamda öyle kaynanasını hiç sevmez ama görünüşte çok sever tatlı tatli laf sokar bende siizin gibiyim işte yaomacik olabilsem yağ yakabilsem hiç sorun olmayacak askinda bu arada bende 30 yaşındayım :) ama değişemem yani helekj yaptıklarından sonra sen en iyisin felan diyemem ki anneme bile demiyorum böyle okdugum için nasıl davranacagim bilemiyorum yani kalp kırmak istemiykrum aka cilveli oadigim içinde ne söylesem ters tepecek gibi geliyor yani tatlı şeyler yedirmeyin çocuklara bunda ne var alınıyorlar bugün yogurt vereceğim alim yedirin saçma sapan şeyler vermelerindem iyidir normalde hiç haklari yok da neyse
(3,267 puan) tarafından
Benim oğlan 8 aylikti bi kaç saatliğine düğüne gitmemiz gerekti alacaktım yanıma eşim dedi fazla durmayız almayalım. Tamam dedim suyunu biberona ne kadar koyacaksa o kadar termosa koydum masasının kabı dozlu kaba koydum yani direk ikisini dökecek biberona karıştırıp verip uyutacak. Geldim bana diyor kavun suyu verdim Bi içti ki. Sabahında da ben ona meyve suyu vermiyorum diye de konuştum. Dedim sana da şerbet yapayım vereyim içmez misin. Ben sana demedim mi çocuğa meyve suyu vermiyorum ben diye dedim. Ama bağırsaklarına iyi gelirmiş. Bende ağzıma geleni saydım. Bide yoğurt vermiş üstüne mamayı da vermiş. Sonraki gün yola çıktık gidiyoruz cocuk arabada durmuyor o da tutamıyor göbekten. Kaynım dedi yenge versene annem tutsun sende rahat otur durmuyor dedim. Dedi dünden sonra vermezsin. Dedim al tut 2 dk sonra hiç de durmuyor diyor. Gerçekten nedir zorlari ben anlamıyorum. Niye her söylenenin tersini yapma peşindeler. Oğlum benim fazla sakindir sesi çıkmaz ama sürekli peşinde dolaşmak gerekir elimin 5 ay daha küçük kızı var yaramaz sesli ve de huysuz. Bana dediği sen çocuk mu bakıyorsun bi de onu görsen. Ben rahatmışım eltim takıntılıymış falan filan sürekli de bi karşılaştırma var bizde. Sen çocuk mu bakıyorsun dediğinin üstünden bi kaç saat geçti. Sesi çıkmıyor ama herseyi elliyor oldu. Ben memlekette yaşamıyorum. 1 hafta oldu geldim annemdeyim şimdi haftaya gidecem ona. Oğlum vardı tek şimdi bide kızım var biri 30 aylık biri 17 :) bakalım ne olacak. Bende ekmek verir verme derim çikolata paketli şeyler zaten bilmezler bunlar da abur cubur verme derdindeler öyle yani. Bosver dediğim gibi ben sinirlendiğimde hiç cevap vermem. Sende öyle et patlıyorlar
(146 puan) tarafından
İşte anlamıyorlar güya onları seviyorlar iyiliklerini düşünüyorlar ama nerde inşallah canım
-Reklam-
+1 oy
(2,127 puan) tarafından
Telefonda söylediklerinden sonra evine geldiyse bir anlık sinirle söyledi diye düşünüyorum. Tatsızlık kimse için iyi değil canım huzurunuz bozulmasın. Olabildiğince iyi davranmaya çalış. Bu tip olaylar büyüyünce haklı haksız bakılmıyor o yüzden boşver. Nasıl biri olduğunu anlamışsın zaten 
(146 puan) tarafından
Evet pişman olmuş söylediklerine her soykedigi şeyi söyler sonra pişman olur büyük diye de hic saygisilzik yapmadım ama cocoukalrima da hem alakasi yok hem de görünce annelik yapmaya calisir.yorumunuz için teşekkür ederim normalde çok olumlu bir insanım ama hayatımda ilk defa birine böyle olamiyorum
(2,127 puan) tarafından
Haklısın canım Allah rızası diye niyet edip gidersin, tatsızlık senin yuvana yansımasın
+1 oy
tarafından
Kım ne derse desin kuru kuru kurban olayım kara kadına gözune hayran olayım falan öyle bos bos sevmeyle olmaz ıstedıgı kadar evıne gelsın gıtsın cay ıcmeye torun sevmeye gelıyor gıdıyor kocasıyla eger kı bır kayınvalıdem gercekten bır anne gibi olmak ve oylesı bır saygı bekliyorsa anne gibi davranacak arkadas benım komsumda caya gelıp 1 saat oturup gıdıyor anne farklıdır arada bıe cocuga bakıp nesef aldırır bırgun arar ac mısın tok musun ne haldesin kızım der sorar sen arama sorma bır arada destek olma bıde tavır yap anneler gunu kutlanmadı dıye sen annelık yaptın mı kı kutlansın. bır degıl ıkı bebek soz konusu burda el vıcdan sana sormadı ama sende el degılsın ölmezsin oglunun cocuklarına karısına az destek olsan
(146 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim gerçekten yani yolda giderken bile 40 kişi seviyor cocukarimi annemin komşuları çok seviyor hediye almışlar yani bekledigimden değil dusunme meselesi teyzemler her gün görüntülü ararlar yani desteği bırakın en azından görüntülü bile arayıp gorebikirsin çocukları benim zoruma gidej seyker bunlar daha ben bı kere neden gelmedin neden bakmiyirsun dememişim durduk yere bana dediklerine bakın ki ben gerçekten öyle herşeye sorun çıkaran biri degilim bugünde giderim saygisizkik yapmam ama kayinbabamij dediği gibi sevecenlik nasıl göstereyim herşeyi unutun diyor bu yandan kim beslemek olur unut diyirum ana bir yanimda ne bileyim yani bende insan evladiyim
tarafından
merhaba meraba esınle gıt esınle gel kımsenın bı yerını kaldırmaya hıc gerek yok
(146 puan) tarafından
Öyle yapıyorum sağolun
0 oy
tarafından
Çok uzun okumadım kusura bakma ama çocuklarla alakalı sanırım çocuğu yaparken bana mı güvenip yaptın diyor açık açık :)
(1,043 puan) tarafından
Evine ilk gelen o olmuş eşini arada bırakma derim
(146 puan) tarafından
Aynen öyle :)çok şükür eşim herşeyin farkında canım hic arada kalmıyor bugün o bile isteyerek gitmeyecek
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Sende fazla takılma canım o cümleye, sende yorulabilirsin çocuklarla biraz ilgilense diyebilirsin ama herkesin düşüncesi bir olmuyor, bence önüne bak takılma
(146 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah
0 oy
tarafından
Valla bir şey diyim mi eltim kızını yurda götürdü sırf kafası rahat etsin diye yurdu da benim evime yakın olana getirdiler bende dedim sakın bana güvenip getirmeyin dedim ben kimseye güvenerek çocuk yapmadım o yüzden kimseden beklentim yok hee yapmalarını isterim aramalarını isterim ama yapmıyorlarsa onların bileceği iş kalkıp odaya gitmen de ayıp olmuş 
(146 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz için şimdi şöyle bı durum var kesinkikle bende kimseye guvenmedim ikiz bebeklerini veren Rabbim yardımcı da oluyor aşka bibkere bile sikayetkenmedim ilk bebeklerim agkiyorlar flean Allah razı olsun hep annem yanımdaydı ta ki kendisi artık kendin bakabikrsin diyene kadar sorun şu ki kaynanamlar görümcem girunce o kadar çok seviyorlarki insanların içinde felan da kucaklarından düşürmuuirlar hatta ikk zamanlar altını temizlemeler elinden gelse emzirecekti kaynanam sırf bu yüzden de demiş olabilir mama ver cocoukara diye çocuklar ağlar bana vermezler ama bunlar sadece görünce yani görmesinler bir ay aramazlar yani cokcukari sevmek zorunda değiller sevmez dersin oturursun ama seviote böyle ilgisiz olmaları anne baba gibi davranmaları saçma geliyor.Diger odaya geçmem de yani kaynanam gibi yaomak istemedim ağzıma gekeni söyleyip sonra hemen pişman oldum demek bana göre değil ki geçtik dediğim 5 dk sakinlesio meyve koymaya gittim odadan hiç çıkmadım değil
tarafından
Haklısın evet ama dedim yaa o lafa takılma bak benim kaynanam direk yüzüme karşı bana dedi ki benim eve gelirsen sana bakarım benim eve gelmezsen sana bakamam dedi doğumdan bahsediyor esimin dayısının eşi de neden oraya gitmiyorsun dediğinde ise ineklerim var dedi inek dediği 2 tane ona kayınpederim de bakabilir düşünebiliyor musun inekleri torunundan daha değerli he oraya gitsem evinin bütün işini bana yaptıracak eltimin 2 tane kızına ben bakacam bide akşam yemek öğlen yemek kahvaltı herşey benden bekleyecekler bende dedim ben bu bebeği sana güvenerek yapmadım ben kendim bakarım sende yabancı gibi gelir sever gidersin dedim
(146 puan) tarafından
Senin durumun çok farklı canım yani benim istediğim 6 ay boyunca el gibi ol sonra yok unutalim yok duzelelim kayinbabamada dedim ben biliyordum bu cockukalr büyüyü ve böyle olacağını tam sevilmelik oldular iyice birde yaylaya annemlere gideceğiz 2 ay hiç goremeyecejlerler sırf gitmeyelim diye adim attı he bizde kalın diyor kalır mıyım zor günümde yoktu herkesin evi kendine güzel düzeni rahatı yani başta niye demediniz
0 oy
(8,344 puan) tarafından
1 lira paralarifami yokmis
(146 puan) tarafından
Arayacak kontör bulamamışlar demekki olay maddiyat degilki canım açıklama zaten çok saçma
0 oy
(1,067 puan) tarafından
Mesafeli ol yinede cnm eşin için 
(146 puan) tarafından
Eşim çok şükür herşeyin farkında

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 383 göst.
17 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,467 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu