0 oy
866 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,947 puan) tarafından
Kizlar ben kendimi bildim bileli hep saçım açıktır hep düzleştirici veya masa yapardım ki esimle tanıştığımızda evlendigimizde de hep öyleydim toplayamazdim değişik gelirdi bugün esim evin içinde bari saçını ac göreyim dedi 2 yasunda oğlum var saclarim dökülüyor her gün supuruyorum ki topuz olduğu halde dökülüyor oglumun ağzına girer veya yemeğinde çıkar diye hep topluyorum artık saci açık gezeniyorum:) sizler ne durumdasiniz

26 Cevaplar

0 oy
(1,288 puan) tarafından
Bende hiç açamıyorum çok dökülüyor ve görmekten en haz etmedigim şey saçtır.Yatarken bile açamıyorum hep yatak saç oluyor 
-Reklam-
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Ben de tesettürlüyüm  ama evde misafir  gelmedikçe hamur yoğurmadıkça namaz kılmadıkça  kapatmam.  Duramam  başörtülü.  Bi bandana  takarım işimi yaparım  dökülmesin diye ağzı saçılan tokalar ile de toplarım uçlarını. Lastik de takamam  dışarı çıkmadan geriyor başımı 
0 oy
(22,073 puan) tarafından
Benimki hep açık düz:D 
0 oy
tarafından
Benimkide hep topludur alışık değilim açmaya arada açıyorum ama illa arkadan bir toka tutturucam
0 oy
tarafından
Topuz halinde sürekli çünkü aşırı dökülüyor 
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Ben evde başımı kapatmiyorum kapasam yazma nerde belli değil 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 344 göst.
26 Ekim 2019 Diğer kategorisinde Gumbhill (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
27 Temmuz 2021 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
55 cevap 1,381 göst.
0 oy
6 cevap 206 göst.
18 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (5,844 puan) tarafından soruldu

406,514 soru

12,192,589 cevap

36,716 kullanıcı

...