0 oy
814 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (815 puan) tarafından
Kızlar hicbir sorun yoktu cinsiyeti öğrenmeye gittim ama iki sorun birden cıktı 30 haftaligim hem suyu kötüymüş hemde bebeğin eşi aşağıdaymış zararlı mı diye sordum düzelmezse evet dedi ilk hamileligim bu ne demek oluyor düzelmezse ne olacak çok korkuyorum cinsiyetine sevinemedim bile bebeğim sağlıklı olsun yeter bana :(

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
neymis cinsiyeti canim 

hayırlı sağlıklı sekilde al kucagina inşallah belki erken dogum gibi sıkıntısı vardır keske keske a sorsaydin
(815 puan) tarafından
Cinsiyeti kızmış çok mu tehlikeli birşey
tarafından
bilemiyorum canim ama yorma kendini is yapma dinlen hatta başka doktora git detayli bilgi al baksana bu açıklamamis hiç
(815 puan) tarafından
Benim doktorum yoktu mecbur buna gittim hatta senin doktorun sana demedi mi diye sordu 2 hafta sonra kendi doktoruna git dedi ama ben beklemicem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim bebegn esi  asagida olmasi malesf kotu kirsey kanaman olursa hemen doktora tekrar git olurmu yorulma sakin surekli dinlen insallah duzelir amacim ani korkutmak degil ama sakin surume surekli ayaklarini uzat dinlen insallah kotu  bi durum olmaz bebegn cinsiyti nedir
(815 puan) tarafından
Eş aşağıda olunca ne oluyor ki ne gibi tehlikesi var kızmış cinsiyeti
tarafından
Canim yanlis bilgi vererek aklini hic bulandirmayim ama  sana link attm o doktoru dinle cok aciklayaci konusur istedgn cevpa ulasirsin
0 oy
tarafından
bu doktoru dinle canim  bi
(815 puan) tarafından
Dinledim 30 haftaya kadar önemli değil diyo bende 31 olcam yeni öğreniyorum benim ki daha tehlikeli yanı:(
tarafından
Dedigim gibi yurume ayaklarnin altina minder koy uzan surekli  yapacagn sey bu   cok dikkat etmen gerek
(815 puan) tarafından
Tamam çok ama çok sağol canm
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canm benimde öyleydi ama benim ki erken farkedildi daha 18 haftaliktim  dr mecbur kalmadıkça ayağa kalkma sürekli dinlen ayaklarını havaya dik falan dedi benim bide oğlum vardı yani dinlenmek pek mümkün değildi ilk 1 ay dikkat edemedim sonra doktor hala aşağıda eğer böyle olursa sezaryen olur dedi bende o ay çok dikkat ettim ve sonraki ay çıkmıştı sende bol bol dinlen daha zamanın var inşallah çıkar yukarı
(815 puan) tarafından
1 ayım dolmadı kontrole gideli doktorum birseyden bahsetmedi ama bugün yoktu başka doktora gittim senin doktorun demedi mi diye sordu ya düzelmezse ne olacak peki
(1,791 puan) tarafından
Bisey olmaz canım sezaryen olursun en fazla dikkat et ilerlemesin
(815 puan) tarafından
Inşallah düzelir erken doğum tehlikesi varmış ondan korkuyorum
0 oy
(1,093 puan) tarafından
 Yani endiielenmeyin  eşigin asagıda olmasının da dereceleri var.. Tam asagıdaysa sezaryana alı doktor.. Takipleri sıklaştırabilir.. Gözetim altında allahon izniyle birsey olmaz.. Kacıncı haftaya kadar yukarı cıkma ihtimali vardı hatırlamıyorım ama belli bir haftaya kadar cıkabiliyor.. 
(1,093 puan) tarafından
Birde bir yerde okumustum bebegin suyunun artması icin havuc suyu icin diyorlardı vallahi ne kadar dogru bilemem ama arastırın isterseniz.. Korkmayın eskiden tehlikeliydi kanamanız yoksa insallah olmaz.. Benim aynı haftalık arkadasım var esigi asagıda kanaması oluyor her hafta 3 gün hastanede yatıyor teknoloji gelişti.. Siz agır kaldırmayın kendinizi yormayın bol bol dinlenin.. Allahı. İzniyle birsey olmaz.. Stres yapmayın..
(815 puan) tarafından
Stres olmazsa olmazim kendimi korkutuyorum elimde değil kanamam yok şuana kadar herşey çok normaldi inşallah daha da kötü olmaz
(1,093 puan) tarafından
Yani kanamanız da yokmus dikkat ettiginiz sürece korkmayın... Tek degilsiniz.. Ve erken dogum bir ihtimal.. Dikkat etseniz belkide yukarı cıkıcak  ve tahut sürecinizi tamamlayıp sezaryanla dogum yapıcaksınız.. Teknoloji bu konuda cok gelişti artık.. İcinizi ferah tutun
(1,093 puan) tarafından
Kaan kocatepe youtube sayfasından bir bakın isterseniz.. O bu konuları cok güzel acıklıyor ic ferahlatıyor.. Kağaan olarakta yazılıyor olabilir
(815 puan) tarafından
Çok sağol canım yukarda arkadaş link bıraktı baktım o doktora
0 oy
tarafından
Canım benim bebegimin eşide aşağıdaydı ama tam olarak rahim ağzını kapatmıyormuş.  Doktorum normal doğuma engel olabilir dedi . Dikkat et dinlen fazla ayakta kalma dedi . Kanama falan olursa hemen gel dedi. Bazilrarinin yukarıya çıkabiliyormuş kaçıncı haftaya kadar çıkıyor bilmiyorum ama ben 33 haftalık oldum çıkmadı .  Çok şükür bir sorunda yaşamadım.  Sende dikkat et kendine
(815 puan) tarafından
Erken doğum tehlikesi varmış ondan korkuyorum
tarafından
Canım benim geçen hafta kahverengi akintim oldu bir gün hastanede kaldim .nts de sancim çıktı ve rahim ağzı yumuşaması oluşmuş.  Ciğer geliştirici iğne oldum.  Şuan ayağa kalkmam yasak ama doktorum bebeğin eşinden kaynaklı olduğunu söylemedi .  Rabbim yardım eder hepimize inşallah sen moralini bozma allahım bebeklerimizi bize bagislasin
(815 puan) tarafından
Amin inşallah canm sagol
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Bildigim kadariyla cinsel yasak koymus olmasi gerek onun disinda normal olmaz  bebegin esi asagidaysa sezeryan dogum olur . Birde suyu skntiliymis suyu yeterli degil ise  herngi bi su kaybinda veya azalmasnda acil sezeryana alabilr die biliorm canm ins hayrlisi olur hakkinizda herseyde vardie bi hikmett uzulme sezeryan dogmasi gerekiodur dunyaya erken gelmesi gerkiodur belkide hic bisey olmaz duzelir hafta daha erken du bakalim ;)
(815 puan) tarafından
Cinsellik için birşey demedi ne olduğunu bilmediğimden birseyde soramadım başka doktora gidicem
(2,348 puan) tarafından
Git ve herseyi sor ne gbi skntilari yasanir.
Cinsellige ara vermek gerekir mi vs herseyi net ogren cnm
(815 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol
0 oy
(2,863 puan) tarafından
Sıkma canını canım benim de eşi hep aşağıda idi. Doğuma kadar aşağıda kaldı eşi yukarı çıkmadı bi sorun da yaşamadım ben sadece doğumun sezeryan oluyor mecburi 
(815 puan) tarafından
Peki ya suyunun az olması neye yol aciyor
(2,863 puan) tarafından
Onu bilmiyorum canım ama şuan sana düşen bol bol yatmak Dinlenmek ve ev işi vs yapmamak
 En ufak lekelenme de doktora hemen gitmen lazım. Ben bu tehlike yüzünden hep yattım şükür ne sancım ne ağrım hiç bişi olmadı ama 35 de grip oldum ve erken doğum riskim iyice arttı. 38 e zar zor geldim ben
(815 puan) tarafından
Şuan gribim ben ne tehlikesi var ki
(2,863 puan) tarafından
Ya ben çok öksürüyordum bu da bende sancı yaptı hep bi de son haftalardı malum. Her öksürdükçe kasılmam oluyordu ve 2 cm açıklıkla bekledim günlerce
0 oy
tarafından
Es aşağıda olunca normal doğum yapamıyorsun canım erken doğum riski oluyor kanamaya falan sebep olabiliyor dikkat edeceksin kendine çok ağır iş yapmayacaksın ağır kaldırmayacaksın genellikle uzan dinlen inşallah bir sıkıntı yaşamazsın canım benim 
tarafından
Her değiştirebilen bir şey canım benim ikinci bebegimde de eşi aşağıdaydı bende 20 li haftalarda öğrendim 32 haftalıkti baş aşağı döndü bebeğim eş yukarı çıktı ama bu seferde erkenden nişan geldi ben hiç dikkat etmedim ama bide ilk kızımda küçük olunca mecbur yatamadım son iki hafta yattım ondan sonrada doğurdum zaten
(815 puan) tarafından
Anladım canım sağol
(10 puan) tarafından
Dogumunuz  normalmi  oldu yani
tarafından
Iki sezaryen doğum yaptım ben canım bana sordunsa
(10 puan) tarafından
Teşekkürler  cevabınız icin
0 oy
tarafından
Canım çok tehlikeli değil normal doğum yapmıyorsun  bebgi biraz erken alıyorlar bebeğin sağlığı açısından skntı olmuyor suyu içinde bol su ve havuç suyu iç iyi geliyormus
(815 puan) tarafından
Havuç suyunu nasıl icicem peki
tarafından
Vlla canım bilmiyorm havucu kendisinde iyi geliyormus
0 oy
tarafından
Canım benim sen canını skma benim ilk kizimdada öyleydi doğuma kadar hep öyle dedi. Bol bol dinlen fazla yürüme. Allah in izniyke sağ salim al kucağına inşallah 
(815 puan) tarafından
Düzeldi mi senin nasıl oldu dogumun
tarafından
Sezeryan oldum cnm ma eşi aşağıda diye değil 38de sancım çıktı çocuk tersti sancım çoğalınca doktor acilmada yok defi o yüzden sezeryan yaptı
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Canim normal dogum yapamazsin.. Bide erken dogum riski olusabilir
(815 puan) tarafından
Erken doğumdan korkuyorum zaten
(1,083 puan) tarafından
Dikkat et canim devamli doktor kontrolunde olman gerek
0 oy
(342 puan) tarafından
Benim bi tanidiginda öyleydi ona sezeryan olacak dendi yani normal olamaz bu sekilde 
(815 puan) tarafından
Yukarı cıktı mi onun
(342 puan) tarafından
Hayir sezeryan oldu
0 oy
(659 puan) tarafından
Benımde suyumda kıreclenme yaslanma  kabarcık lar vardı bende 39 3 kadar normaldı ama 39 5 sezaryan oömal zorunda kaldım tehlıkelı oldugu ıcın

İlgili bir soru bulunamadı

412,704 soru

12,425,772 cevap

45,477 kullanıcı

Kategoriler

...