0 oy
625 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar sürekli tuvalete gidiyorum. İdrar yaparken sanki iç tarafta bı yanma oluyor içimden böyle gözümden yaş geliyor bazen .tuvaletten çıktıktan sonra tekrar azcik yine tuvaletim geliyor en kısa zamanda bı doktora gitcemde enfeksiyon olabilirmi böyle bir durum yaşayan varmı ? Ve enfeksiyon için hangi tür caylardan tüketebilirim teşekkür ederim şimdiden 

15 Cevaplar

0 oy
(16,583 puan) tarafından
Evet idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun en kısa zamanda doktora git
tarafından
Teşekkür ederim cnm gideyimya zor durumdayım
(16,583 puan) tarafından
Yani genital bölge olsa krem önerirdim ama idrar yaparken yanıyormuş o yüzden bu durumda sadece ilaç kullanman gerekiyor
tarafından
En iyisi bir doktora gideym
-Reklam-
0 oy
tarafından
Enfeksiyon büyük ihtimalle Dr gitmen daha faydalı olur çayla olacak iş değil cnm
tarafından
Tamam cnm teşekkür ederim
0 oy
(2,841 puan) tarafından
Enfeksiyon canım geçmiş olsun 
tarafından
Teşekkür ederim cnm cevap icin
0 oy
tarafından
Enfeksiyon olmuşsun canım git muhakkak 
tarafından
Tamam cnm teşekkür ederim yorum için
0 oy
tarafından
Sistit olmuşsun. Antibiyotiksiz geçmez canım. Bir sonraki aşama kan işeme aşaması. Duramazsın acıdan
tarafından
Ayyy korktum ya
tarafından
Korkma. Doktora git. Antibiyotik yazsın. Kutu bitene kadar kullan. Günde en az 2.5 litre su iç
tarafından
Ben onu 7 8 yaşındayken olmuştum adı sissit mıymış çok kötü bir durum nasıl korkmuştum kan geliyor diye annemede soyliyememisrim sonradan söyledim ☺️
tarafından
Daha kan gelemedi ama baya idrarın iç kısmında çok yanma var
0 oy
(137 puan) tarafından
Ben böyle durumlarda çareyi ya yumuşak bir kumaşı kesip yada havluyu kesiyorum ütüyle ısıtıp iç camasirima koyuyorum sıcaklığı bana çok iyi geliyor. Çünkü biliyorum o ağrı çekilecek gibi değil. Ne kadar doğru bilmem ama bana o an çok iyi geliyor. Siz de doktora gidene kadar bir deneyin belki iyi gelir. 
tarafından
Hemen deneyim onu cnm çok sağol bilgi için kadın olmak çok zor
(137 puan) tarafından
Hemde nasil ben evlendiğimden beri çok çekiyorum
0 oy
tarafından
Antibiyotik verecek canm dr 
tarafından
İnşallah geçer cnm
0 oy
tarafından
Enfeksiyon kesinlikle aynısını çocukluğumdan beri yaşarım yani genelde belirtileri bu olur ve tahlillerde enfeksiyon çıkar 
tarafından
Tahlilde yaptirimam gerekiyormu yarın gidicemde sadece altan muayenemi olur
tarafından
İdrar tahlili yaparlar bana en son öyle yapmışlardı
0 oy
(2,125 puan) tarafından
Cisiniz olmadığı halde varmış gibi oluyorsa enfeksiyondur
tarafından
Evetya sürekli gidiyorum azcik azcik geliyor ama çıktığım an tuvaletten hemen yine geliyor
0 oy
tarafından
Enfeksiyon bu 
tarafından
Teşekkür ederim cnm cidden enfeksiyon galiba
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Sistit olmuşssun bence bacım. Saglık ocagına gitsende hal olur. Antibiyotik ve fitil veriyor dr geciyor 3 gune. Cekme 
(11,928 puan) tarafından
Ha bir de maydanoz suyu kaynatıp içersen faydasını görürsün ek olarak. Hamile olmaman ve emzirmiyor olman gerek ama
tarafından
Teşekkür ederim cnm bu bilgi icin
0 oy
tarafından
Doktora gt canım antibiyotik içmeden geçmez o 
tarafından
Çok sağol cnm cvp icin
0 oy
(3,833 puan) tarafından
Randevu bekleme acile git idrar yolları enfeksiyonu olmuş çayla falan olmaz antibiyotik kallanman gerekiyor 
tarafından
Çok teşekkür ederim cnm cevap icin
0 oy
(872 puan) tarafından
Benim de yanma yok ama tuvalete çok sık gidiyorum, gittiğimde de damla damla çıkıyor. 10 15 dakika oturmak zorunda kalıyorum geceleri 1 damla 1 damla çıkıyor.urolijiye gittiğimde bisey yok degi ultrason ve idrar temiz çıktı.
0 oy
(1,676 puan) tarafından
İdrar yolları enfeksiyonu olmuş olabilirsin aynısını yaşadım idrar yolu enfeksiyonu dedi doktor antibiyotik ile geçiyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 380 göst.
19 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde Miss91 (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 168 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde 090220 (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
28 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Sevgimm (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.