0 oy
428 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

image

vkizlar ikizlerime bunu alabildim ancak en uygunu buydu  geçen ay fiyatı 2500 idi bu ay 3100 olunca daha fazla beklemeyeyim dedim aldık ama insan tereddütte kalıyor kullanan var mı aranızda memnun musunuz  inşallah pişman olmam ya zor aldım çünkü :(((

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Güzel güle güle kullansınlar
tarafından
İnşallah cok teşekkür ederim Allah razı olsun ♥️ ikisini de içinde gorseydim Allah'ın izniyle :)
tarafından
Daha doğum yapmadın mı :)
tarafından
Yok canım 26 haftalığım daha her gün artınca fiyatlar artık el atalım alalım dedik
tarafından
İyi yapmışsınız sağlıkla dünyaya gelsinler
tarafından
Allah razı olsun çok teşekkür ederim ♥️♥️❤️
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Arkalı önlü olanlar daha kullanışlı sanki bunlar geniş oluyor zor oluyor ya 
tarafından
Ya bende onları istedim de işte bütçe ancak bu kadar yaa hayırlısı artık ❤️
tarafından
Onlar daha mı pahalı oluyor ki bilmiyorum canım olsungule güle kullansınlar
0 oy
tarafından
Tek başına ittirmesi zor olur onun dışında gayet kullanışlı canım güle güle kullanın 
tarafından
İçi boşken sürüşü kolay çok geniş de değil  aslında eşimle iki tane teklli bebek arabası mi alsak dedik a sonra bazen ben tekken nasıl iki arabayı sürerim diye düşündük çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun ♥️
0 oy
tarafından
Güzelmiş canım güle güle kullan 
tarafından
Allah razı olsun canım inşallah ♥️
0 oy
tarafından
Ikizlerim var ikisine ayri ayri aldim ben
tarafından
Ya bende öyle düşündüm acaba iki tane bebek arabası mi alsak diye ama eşim dedi ben yokken nasıl çıkacaksın tek başına nasıl ikisini süreceksin dedi
0 oy
tarafından

yaa çokk güzel çok beğendim. Güle güle kullan . İnşallah birgün bende bebek arabası bakar seçer alırım<3

çabuk büyüsünde sığmasın içine

tarafından
Oyyyy Allah razı olsun coooook amin canım hayırlı zamanda hayırlısıyla rabbim sağlıklı  gebelik hayırlı evlat nasip etsin inşallah
0 oy
tarafından
Benimde almam lazım en uygunu 3 bin mi 
(1,289 puan) tarafından
Allahım cok şükür 3te 1 bitmiş sağlıcakla dogsun bebegimiz benim isim değişikliği oldu büşram ankara daki ablanım bi iş tutmaya kalkıştık maddi cok sıkıntımız var ama gececek rabbimin izniyle dua et ilyasımın yüzü gülsün azda olsa hemen bakıyorum bebek arabasına
tarafından
Rabbim bol kazanclar bol rızık versin inşallah
(1,289 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun❤
tarafından
Rabbim senden de razı olsun ❤
tarafından
Yani ikiz bebek arabas olarak en uygunnu buydu trendyolda 5 bine yakın magazada 3 bine aldık biz  2800 de vardı ama kalitesi kotuydu

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 570 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 520 göst.
4 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 664 göst.
28 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Huzunlu_poncik (243 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 138 göst.

Kategoriler

1,480,713 soru

24,227,936 cevap

339,004 kullanıcı

...