0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
Kızlar kızım doğdu saçını kestirmedim sizce kestirmelimiyim kestirmelimiyim kestirmesem az mı olur sizce 1 yaşında 

8 Cevaplar

0 oy
(190 puan) tarafından
Uzamışsa kestir canım hava sıcak rahat etsin bebegin
(75 puan) tarafından
Sonrası için merak ediyorum gür cikmasina faydası oluyor mu
(190 puan) tarafından
Büyükler hep öyle derdi kestirin saçları kendine gelsin derdi ama ne kadar etkiler bilmiyorum
(51,965 puan) tarafından
gurlesmesiyle alakasi yok canim hepsi birden cikinca gurlesti sanılıyor
-Reklam-
0 oy
(51,965 puan) tarafından
kizimin Saci yanlarda yoktu tepede vardi sadece cok kestir dediler kestirmedim 2.5 yasindayken ve bugun(4yasinda) kestirdim zamanla gurlesip uzuyo zaten keltos bebek sevmiyorum ben
0 oy
(13,611 puan) tarafından
Kestirip kestirmek ile alakası yok canım saçın 
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Bende oğlumu hiç kestirmedim saçı yoktu zaten çok azdı şuan 23 aylık geçen ay ilk defa yanlarını aldırdım sadece kulaklarına değiyor sıcak diye üstünü bıraktırdım ama bence kesme ile ilgili alakası yok bunu internette bir sayfada da okumuştum 
0 oy
(1,831 puan) tarafından
24 yasindayim. Kendimi bildim bileli saçlarımı hep jiletle kazıdım. Bir gram gurlesme olmadı. Tamamen hurafe. Ben kel bebek sevmedigim için başta kestirmedim şimdi de kestirsem ablamın düğününe oğlan çocuğu gibi kalır o yüzden kestirmiyorum 
0 oy
(4,194 puan) tarafından
Bilmiyorum ama hani alakası yok diyorlar ya ben iki kızımda da fark ettim saçını daha gür ve canlı oluşunu
0 oy
(345 puan) tarafından
Kizimin saclari bayaa seyrekti ben kiyamadm kestirmeye organik sampuan aldm eczaneden 1 yasndan bari onunla yikiyorum simdi baya uzadi hala kiyamiyorum esim bibkez kazitalm daha gur olur diyor ama kiyamiyorum 2 yasnda simdi
0 oy
tarafından
İki oğlum var ikisininde saçını eklemedim o kadar sık ki saçları anlatamam

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 139 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Premsesannesi (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 92 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Bebek vargungmail (1,119 puan) tarafından soruldu
0 oy
67 cevap 1,670 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 106 göst.
22 Ocak 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Nurtopum (692 puan) tarafından soruldu

411,716 soru

12,394,416 cevap

44,060 kullanıcı

Kategoriler

...