+1 oy
486 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar aşırı kasıklarım ağrıyor nefes alamıyorum acile gitti dün gece ama hala gecemdi kadın doğuma git dedi ve ben korkuyorum ve utanıyorum alttan muayene nasıl oluyor açıkçası kadın doktor da yok içim bı nebze rahat etse erkek var diye almadım eşimde istemiyor erkke doktor saçmalama ölüm mi dedjm mecbur kalırsam giderim diye ama hiç oralı olmadı 

15 Cevaplar

0 oy
(7,372 puan) tarafından
Hiç alttan muayne olmadın mi sen bu zamana kadar korkma bisey yok onda iki dakikada bakar 
tarafından
Yok valla olmadım canım hamileyken de olmadım dogumdada ebeler vardı ya sen oldun mu
(7,372 puan) tarafından
Teeyy hemde kaç kere 36 haftadan 38 haftaya kadar alttan muayne oldum sikintiliydi benim biraz korkma bsy yok onda öyle
tarafından
Ya erkek miydi doktorun canım
(7,372 puan) tarafından
Hayir ebeler muayene ettiydi doğuma alınacağım zamn nöbetçi doktor erkekti sadece bir kere erkek muayne etti sonuç ama sezeryanla dogum oldu ☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamilmsn canım , eşine deme erkk olduğunu hemsre ler bakıyor doktr degil acilde rica et kadin baksn 1 dkalik birşey korkma 
tarafından
Ay inşallah bakmaz verdim enfeksiyon var dedi ilaç verdi ama geçmedi zaten doktor kadın doğuma yada urolojiye git bir dedi
tarafından
Antibiyotik 7gunde etki eder sürekli tekrarlayan sa git bir kimse zorla bakmz canım istmsn bakmz
tarafından
Hay Allah razı olsun çok aydınlattin beni canım içim rahatladı antibiyotik vermedi ki bir ikac eğer o antibiyotikse bir kere kullanimlikti dahada yoktu
tarafından
O kase iyi gelir aslinda hepsni içtin mi böbreğine faln da bakilsn canım bir arastrlsn korkma canım altan bakmk gerkse bile çok basit birşey emin ol
tarafından
İçtim eve gelince dün gece canım ama bgun gene ağrıyor aynı yani  neyse yapacak bişey yok canım
0 oy
(916 puan) tarafından
Ben çok oldum alttan muayene dr odasina girince çatala oturuyon bir örtü veriyor onu bacaklarina ortuyorsun sonrada alttan ultrason ile falan bakıyor korkulacak hiç birseyyok ben de utanıyordum artık alıştım ama benim dr kadin
tarafından
Ya ben hamileyken bile olmadım dogumdada ebeler vardı zaten kadın doktor buksma bir nebze rahatlicam da erkke olursa napcam diye
0 oy
(3,090 puan) tarafından

Erkek doktor olunca noluyormus ki 

Valla tatlım bana göre alttan muayene zor değildi 4 kere normal doğum yaptım gelen elini soktu giden soktu sonra doğum hiç korkutmadi yeterince açılmaya yardımcı olmuşlardı :D kendinj serbest birak sıkma kasma derin derin nefes alıp vermen lazım alttan muayene olurken

tarafından
Kuzum hamileyken de dogumddayken de hiç erkek tarafindna olmadım dogumda da ebeler vardı zaten de bende o yixdne alışık değilim utauniyroun ama bir yandanda dayanacak gibi değil kadın bulamazsam napacam mecburen erkeğe gitcem demektir
(3,090 puan) tarafından
Tabikide tatlım sağlık bu bebegi ve kendini riske atma
tarafından
Kız hamile değilim ya yanlış anlaşılma olmuş kasıklarım agriyir çok acilde doktor kadın doğuma git görün dedi bakarlar mi alttan sence
0 oy
(1,257 puan) tarafından

Korkulacak bişey değil ultrason için ise üzerinde örtü oluyor doktor bakmıyor bile ve hissedilmiyor birşey 

Çatı muayenesi olarakta oldum Biraz canm yandı o kadar ama aşırı aşırı acı hissetmedim 
tarafından
Kız hamile değilim kasıklarım agriyorda bakarlar mi alttan sence
(1,257 puan) tarafından
El ile muayene edebilirler Beze falan varmı diye fıtık vs varmı diye ama baksalarda uzun sürmez
tarafından
Analdim canım sağol ;/
0 oy
(2,957 puan) tarafından
Bende erkek diye kendimi kasiyordum utanıyodum  Allah razı olsun  çok ilgiliydi ama özeldeki bayan doktorum hiç ilgilenmiyodu bile 
tarafından
Yaa hiç alttan muayene olmadım erkek doktora eşimde bir değişik
0 oy
tarafından
Kız aşktan muayene olmadın mı hiç nasıl doğurdun sen evet bende sevmem o durumu ama 2 dakika bile sürmüyor mecbur gideceksin yni korkma
tarafından
Ya anam kız diyorlar bakmıyor parmağıyla bakıyor falan diye ne bile ;)
tarafından
Kız tövbee iyice eğilip incelemiyor tabiki ama bakıyor yani
tarafından
Kız bakmadan nasıl bulacak adam deliği doğru ;//
tarafından
Hahahha heralde yani kız bugün beni güldürdün önemli bişey yoktur muhtemelen enfeksiyon çıkar
tarafından
İnşallah yawrum ya sagoll Ilgın için ;)
0 oy
(3 puan) tarafından
Ben oldum doktorum erkekti yeni evliydim çok utandım siz bakmayın beni bayan doktora yönlendirin dedim ve yönlendirdi yeni 3haftalik evli olduğum için baya zor geçti çok kötüydü 
tarafından
Yaaa bende kadın doktor istiuroum ama yok çok mu açıyor
(3 puan) tarafından
Aşırı kasiyordum kendimi rahat olsan hiç acımaz
tarafından
Anladım ;//
0 oy
(3 puan) tarafından
Benimde kasıklarım agryrdu dış gebelik çıktı şimdi yine gebeyim
tarafından
Yaaa of o nasıl bişey idrar testinde cikmazdmi
(3 puan) tarafından
Bilmyrm kanamamda vardı bebek görünuyor mu diye baktılar ama göremediler dış gebelik olduğu icin
tarafından
Yaa kanamqm falan yok benim ama
(3 puan) tarafından
İdrarda pozitifti cnm
(3 puan) tarafından
Kasık ağrısı gebelik belirtisi test yapmadın mi hic
tarafından
Ay inşallah öyle bişey yoktur canım ya
tarafından
Yok test yapmadım idrar testi yapıldı işte onda çıkardı diye dusunuyorudm
(3 puan) tarafından
Çıkmadı mi
tarafından
Yok sadece enfeksiyon dedi doktor
(3 puan) tarafından
Olabilir enfeksiy
On kasıklarda ağrı yapar
tarafından
Evet ilaclar fayda etseydi sıkıntı yoktu gotmezeim de
0 oy
(3 puan) tarafından
Hastaneye git sen İstemedikce Altan bakmazlar 
tarafından
Ya tamm canım çok sağol
(3 puan) tarafından
Ne demek cnm
0 oy
(788 puan) tarafından
Aslında erkek Dr  yasaklayan erkeklere verebileceksin o acıyı saçmalar benim eşimde aynısı.......=\
tarafından
Sorma ya sanki biz bayiliyoruz acamaya
0 oy
(45,019 puan) tarafından
6 kez alttan muane oldum ilkte korktum ama hiç korkulcak bişey değilmiş bilmedim hissetmedim bile kendimi rahat bıraktım çok kasık agrisi  iltihap enfeksiyondan iltihaptanda oluyo bendede var bu sene yeni yeni biraz iyiyim alttan muane olunca ilk bende rahim ağzı yaram enfeksiyonum çıktı kaç kutu fitil kullandım olelikle biraz iyi oldum valla çatala çıkartıp üzerine örtü ortcek  spekulum onu koyup yerleştirip ağzını acicak aletin çünkü göremez o olmadan muaneni edip kaldirir spekulumda kendini hiç kasma kasarsan acır iki dk sürmuyo zaten 
tarafından
Ben hiç olmadım derya ya utanıyorum açıkçası açısından çok
(45,019 puan) tarafından
Ben bu yüzden bayana gittim ozellikle
0 oy
(1,391 puan) tarafından

Doğum anında gelip baksınlar da bebek bian önce doğsun istersin cnm m.etme :) ayrıca eşin için saçmalamış yanii benim eşim de çook büyük konuşuyodu ne erkek doktoru gidemezsin asla izin vermem fln kii sadece karnımı açıcam düşüün :) sonuç ° 3 çocuğum var 3ünde de erkek doktor doğurttu° :D

tarafından
Massllah kuzum ya yok hamile dgilim kasıklarım çok agiyor acil doktoru enfeksiyon dedi ilaac  verdi gecemdi kadın doğuma git dedi de ondan sordum alttan bakarlar mi diye
(1,391 puan) tarafından
Olabilir cnm alt muayene yapabilirler ki evt biçok kadın erkek doktor tercih etmedği için kadın doktorlar dolu oluyor
0 oy
tarafından
Hiç alttan muayene olmadın mı canım 

Yüz kere oldum belki korkacak çok bişey yok utanacak hiç bişey yok 
tarafından
Hiç olmadm valla hamileyken doktrrum alttan muayene etmedi dogumdada ebeler vardı zaten hani erkek tarafından hiç olmadim

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 193 göst.
0 oy
13 cevap 251 göst.
17 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Susam4612 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
0 oy
1 cevap 47 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Baharafsn (18 puan) tarafından soruldu

411,678 soru