0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (1,831 puan) tarafından
Civilin yatak bariyerini kullanan var mı hanımlar 

3 Cevaplar

0 oy
(51,814 puan) tarafından
kullanmadim park yatak hala bizim
(1,831 puan) tarafından
Ah keşke koymaya yerim olsaydı da ondan alsaydım. Böyle yataga alışma süresi cekmezdik
(51,814 puan) tarafından
bizimde park yatakta yatmiyo ki bazada bizimle uyuyo ☺️ sevmedi gitti simdi bazada alip yerine koycam gece gelecek yanimiza ☺️
(1,831 puan) tarafından
Yanıma yatırmak istemiyorum. Alıştı mı ayrılması zor olur diye
-Reklam-
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Bende baza alip yatak bariyeri kullanmayı düşünüyorum ya fikir olsun bana da bekliyim surda
(1,831 puan) tarafından
Canım benim eşimin bekarlık bazasi vardı evde zaten beşikte ablamdan gelmişti küçük zor bela bir sene kullandık artık sığmıyor diye gittik aldık iki tane bariyer bugün ilk uykusu kendi odasında kızımın. Şimdilik guzel geldi. Tabi kullandıkça anlarız nasıl olduğunu :)
(2,467 puan) tarafından
Çok saçma sapan uyur benimkide gece yatirdigimin tam tersi sabah uyanır yanımda yatarken koca yatakta kac tur atıyor belli değil.dd korkuyorum bende acaba bariyeri devirir mi diye çünkü yeni bazalar hep yüksek oluyo
(1,831 puan) tarafından
Bazaya vidaladik canım. Düşürmesi çok zor. Ama ayağa kalkıp üstünden düşebilir. 50 cm en yüksek boy. Bana alçak geldi açıkçası ama mecbur aldım. Çünkü park beşik alma şansım yok. Koyacak yer olsa keşke.
0 oy
(657 puan) tarafından
Ben kullanıyorum ama markasi civill değil. Hepsi birbirine benziyor. Çift kişilik yatakta çok vakit gecirdigimiz için 3 tarafında da bariyer var 
(1,831 puan) tarafından
Ben iki yanına aldım tek kişilik bazanin inşallah memnun kalırız

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 109 göst.
23 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde _Ada_ (4,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 203 göst.
9 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Leblebi (5,592 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
6 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Citipiti (4,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 125 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,061 soru

12,373,177 cevap

42,576 kullanıcı