0 oy
437 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (846 puan) tarafından

image

bugün hava soğuk canım arabaşı çorbası çekti bagetim kalmamış bu tüm tavuk vardı bayadır da duruyordu dolapta 3 ayı geçti rengi normal mi kızlar 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Normal cnm bozulmuş tavuk mor gibi olmaya basliyo bide kokusu ağır 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bundan bişey olmaz zameetmiyirum yaaa sırt kisminda renk bozulmuş orayı kes bı defa kaynat tavuğu o suyunu dök ..
(846 puan) tarafından
Tamam canım bir kere buzluktan çıkarıp tekrar koydum ondan şüphe ettim bozuldu mu acaba diye gerçi çözülmemişti o zaöan
tarafından
Bişey olmaz kuzum bundan ..ne yeşil renge donusmuskeri yemek yaptım ben :)
İlk suyunu dök  hicbirsey olmaz
(846 puan) tarafından
Tamam canım arabaşı için tavuk suyu gerekli ya tekrar mı haşlama, yapayım o zaman
tarafından
Kuzum tencereye köy su koyma içine kendi suyunu biraz salıyor ya hani azbisey o suyu sadece şok sonra üstünü ekle kendine tavuk suyu elde edersin
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Bana normal geldi kiz 
(846 puan) tarafından
Bir kere buzluktan çıkarıp geri eşim dışarı çıkalım diyince geri koymak zorunda kaldım buzu çözülmemişti ama içime şüphe düştü
0 oy
(317 puan) tarafından
Kokusundan anlarsın canim..buzluktaysa bozulmaz .
(846 puan) tarafından
Buzluk kokusu var hahaha :))) şimdi haşlanınca bakarım kokusuna :)
0 oy
(4,087 puan) tarafından
Buzluktaysa daha önce çözülüp dondurmadıysan bi şey olmaz 
(846 puan) tarafından
Daha önce yemek yapmak için çıkardım eşim dışarı çıkalım diyince geri koymuştum ama buzu çözülmemişti
0 oy
tarafından
Buzduktan cikardiysan bozulmamış tır 
(846 puan) tarafından
Buzluktan çıkardım xnaom
tarafından
TMM bozulmamış tır için rahat olsun
0 oy
tarafından
Pazara gidelim bir tavuk alalım pazara gidip bir tavuk alıp napalim ... Pazara gidip bir tavuk alıp yiyelim :) 
tarafından
Yok kız b n çocukken annem söylerdi bende kardeşim yürümekten yorulunca oyun yaparak bunu dersim büyük adım atarak giderdik gulerdik :)
(1,453 puan) tarafından
Hmm anladım cnm biz akşama kadar böyle çocuk şarkıları dinledigimizden kafamın içinde ötüyolar da :)
tarafından
Bende sar sar sar makaradan bıktım saçma bir şekilde sonunda kız hınç şarkısı çalıp oynuyor ne alakaysa .....
(1,453 puan) tarafından
Diyorum ya yakında kafayı yicez :)
tarafından
Yok kız zamanla alışırsın hdhdbbdb
0 oy
tarafından
Rengi guzel kokusu da agir değilse bozulmamıştir. Gecen marketten aldim eti siyahlasmaya başlamıştı iade ettim. 
(846 puan) tarafından
Buzluktan çıktığı için buzluk kokusu var haşlanınca anlarım herhalde :)
0 oy
(881 puan) tarafından

Yaaa arabası demeyin banaaaa <3 Bisey yok kuzum tavuk gayet güzel nerelisin hamur da yapacak misiinn:D

(846 puan) tarafından
Aslen Sivaslıyım ama Kayseride yaşıyorum :) Yahyalı da çok yapılırmış Sivas ta bunun un çorbası olan hali var :)
(881 puan) tarafından
Bayılırım:) nasi yaptigini anlatır mısın sizin nasilmis merak ettim :)))
(846 puan) tarafından
Ben ilk defa yaptım :) hep annemler yapardı 2 senelik evliyim dün soğuk olunca canım istedi baktım internetten :) ordan yaptığım da yağları eritip unu kavurdum üstüne salça ekledim sonra suyunu ekledim tavuğun suyunu ama sonra da baharat ve tavuğu ekledim :)
0 oy
tarafından
Kokusundan belli olur kizz
(846 puan) tarafından
Normal, tavuk kokuyor şimdi haşladım, da :8
tarafından
Oo o zaman iyi afiyet olsun canım

Öyle hemen bozulmaz bir kaç defa çıkarıp koyarsan bozulur yoksa 3 4 ay kalsa da sıkıntı değil
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Dondurucu da ise bisey olmaz
0 oy
tarafından
Normal gözüküyor kokusu nasıl 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 153 göst.
24 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Onlygirl (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 439 göst.
14 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
8 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Ayca1235 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.
10 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Cansu880 (211 puan) tarafından soruldu

410,759 soru

12,359,894 cevap

41,391 kullanıcı