0 oy
559 göst.
Diğer kategorisinde (887 puan) tarafından
Kızlar bu ikinci oğlum babamın adını vereceğim babamın adı Abdul Hamit herkes Hamit der bende şimdi Abdul Hamit koyarsam Hamit olarak seslenilecek Hamithan da hoşuma gidiyor kararsız kaldım Hamithan koyunca sanki babamın isminden çıkmış gibi mi olacak diyede düşünmeden edemedim. Ya da hepsini mi koysam Abdul Hamithan mı olsa ?

33 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Ya yorumları wğzım açık okudum çok kötü isim ağır isim eski isim yeni daha modern bir isim koy falan. Gelsinler de ne kadar yozlaştırmışlar bizi görsünler. Çok sinirlendim gerçekten ya. Kuzum bence eğer uzun demezsen Abdülhamit Han koy çok güzel. Benim de oğlum olursa iki babalarımızın ismini koyucaz Abdülhamit'e benzesin diye. Mehmet Hamit Han koyucaz. Şu an çok mutlu oldum az da olsa kültürümüze geleneklerimize dinimize uygun hareket eden ebeylerin olması çok heycanlandırdı beni 
(887 puan) tarafından
Bende bazı yorumları senin gibi hayretle okudum canım herkesin kendi fikri kimseyi değiştiremeyiz mecbur saygı duyuyoruz ne yapalım :) Evet ismi gibi yiğit efendi ahlaklı olur inşallah. Yorumun için teşekkür ederim Allah razı olsun canım
(9,242 puan) tarafından
Oy yorumlar     ... Ben acıkcası eski isimlerden yanayım .. gidip doruk demem poyraz demem ... Anlamsız geliyor
(16 puan) tarafından
Benim oğlumun adı da cemil. Dedemin adı
(827 puan) tarafından
Tam aradigim yorum canım . Insanlara isim degisik olsun hic bir anlam tasimasin onemli olan bu yazik burda goruyorum boylelerini ne diyecegimi bilemiyorum
(9,242 puan) tarafından
Gecen bir yorum gordum cahıt koycaklarmıs ismi oyle isim mi kaldı koymam diyordu kadın. Ey ismin anlamındaki güzellik....
-Reklam-
+1 oy
(296 puan) tarafından
Abdülhamit çok güzel isim. Anlamida çok güzel. ❤️❤️. İsmi gibi bir insan  olur inşallah
(887 puan) tarafından
Amin canım inşallah dedesine benzer adı gibi huyu da :)
+1 oy
(318 puan) tarafından
Yiğenimin adı da Abdülhamid çok severim bence orijinlini koy ve herkes öyle söylemelerini söyle eksik söylemesinler  zamanla da herkes Abdülhamid der zaten ..
(887 puan) tarafından
Sanırım bende öyle yapacağım canım teşekkür ederim
tarafından
Bence de Abdülhamid çok güzel.
Benim babamın ismi de Abdülhamit
+1 oy
(4,425 puan) tarafından
Çocuğa bu isim mı konur ay çok ağır isim falan diyenleri anlamiyroum bu isimde ki yetişkinler sonradan mı aldı bu ismi acaba ") onlar hoc mı çocuk olmadılar ") hamit han çok güzel bir isim bence bende oğluma babamın ismini vermek istedim ama ablam yeğenime verince o ismi mecbur vazgeçtik 
(887 puan) tarafından
Sanırım direk büyük olarak dünya ya geliyorlar onların yakınları :) teşekkür ederim canım
(4,425 puan) tarafından
Insana öyle geliyo sanki onlar hiç bebek olmamış "))
(328 puan) tarafından
Hay eline sağlık :)
(4,425 puan) tarafından
Tişikkirler cağnım ")) @ozgee--
(9,242 puan) tarafından
Ay kahkaha attım 18nden sonra isim degısmısler:)
+1 oy
(56 puan) tarafından
Canım bende hamileyim kızım olucak eğer erkek olsaydj Abdülhamid koyacaktik Sultan Abdülhamid en dolayı :) isim çok güzel hiç de zor değil eski de değil günümüzün saçma isimlerinden çok çok güzel :)
(887 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım hayırlısıyla doğum ederiz inşallah evet bence de en azından anlamlı :)
0 oy
(50,868 puan) tarafından
abdul hamit han cok uzun hamithan iyi
(887 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Baska secenek yokmiii
(887 puan) tarafından
Başka seçenek düşünmüyorum canım ilk oğlumda kayınpederin ismi var bunuda babamın olsun istedim
0 oy
tarafından
Yanlış anlama ama ikiside güzel değil bu kadar eski bir isim yerine daha seslenişi güzel bir isim konulabilir
(887 puan) tarafından
Babamın oğlu yok ve ilk oğlumda kayınpederinin ismi var diye koymak istedim teşekkür ederim yine de canım
(40 puan) tarafından
Sana göre güzel olmayabilir herkes senin sevdiğin ismi koymak zorunda değil. Kırıcı olmaya gerek yok
(123 puan) tarafından
İnsan nerden geldiğini unutmamalı. Ne mübarek isim maşaallah maşaallah seve seve koyun.
0 oy
tarafından

Çok uzun , ağır bir isim. Babanın ismi olması dolayısıyla saygı duyuyorum hiç birini koymayacagim için yorum yapamadim , hepsi bir birinden zor duruyor. 

(887 puan) tarafından
İlk oğlum kayınpederimin ismi babamında oğlu yok koymak istedim
tarafından
Tabi tercih sizin canım ben aile isimlerinin konulmasına pek sıcak bakmıyorum dünyanın en güzel ismi olsada :) dediğim gibi herkesin kendi evladı
(887 puan) tarafından
Bende istemiyordum ta ki eşim babasının ismini koyana kadar o zaman dedim bu da benim babam olsun :)
tarafından
Hayırlısı olsun o zaman sağlıkla gelsin inşallah
(887 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Abdulhamit biraz tuhaf geliyor canım ya hamithan da iyi 
(887 puan) tarafından
Saol canım
0 oy
(589 puan) tarafından
Çocuk için çok ağır bir isim sadece hamit koysanız daha iyi bence 
(887 puan) tarafından
Saol canım
0 oy
(196 puan) tarafından
Hamithan çok zor söylemesi ya 
0 oy
tarafından

İkisi de gerçekten çok kötü canım çocuğa direkt çok ağır bir isim ve yük bırakıyorsun ileride arkadaşları hep dalga geçicek :( 

(887 puan) tarafından
Çok kötü ??? Dalga geçilecek bir isim olduğunu düşünmüyorum ama yine de teşekkürler
0 oy
(770 puan) tarafından
Illa hamit olacaksa hamithan daha iyi
0 oy
tarafından
Abdülhamit çok güzel canım:))
(887 puan) tarafından
Saol canım :)
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Ya Hamit i tek koy ya da Hamithan 

Seçenek olarak Hamit Kaan da güzel 
(887 puan) tarafından
Saol canım
0 oy
(1,575 puan) tarafından

Aklıma direkt sen abdulhamiti savundun geldi:d hamithan daha güzel bence.. sağlıcakla kavuşun

(887 puan) tarafından
:))) amin canım saol
0 oy
(2,115 puan) tarafından
Hamithan bence. Dediğin gibi Abdul Hamit koyarsan sadece Hamit derler
(887 puan) tarafından
Saol canım
0 oy
(6,747 puan) tarafından

abdulhamit güzel bence :)

0 oy
(1,313 puan) tarafından