0 oy
326 göst.
Aile kategorisinde (1,299 puan) tarafından
Kızlar üç yıllık evliyim. 1 buçuk yaşında kızımız var. Eşim çok iyidir her istediğimi yapar bize iyi davranır. Ama Kızımız doğduktan sonra hayatımız biraz değişti tabi onceligimiz kızımız oldu. Son 1 aydır falan iyice monotonlaştık gibi hissediyorum. Ben evde çocuğa bakarken çok yoruluyorum eşim işte yoruluyor akşam çocuk uyuyunca yığılıp kalıyoruz ikimiz de koltuklara. Telefonla oynuyoruz falan. Muhabbet ediyoruz ama öyle aşırı çok değil yorgunluk ağır basıyor çünkü. Artık iyice monoton gelmeye başladı biraz kafayı takıyorum bu duruma içim kararıyor yani eşime bazen soğukluk hissediyorum bu durumdan dolayı. Nasıl çözebilirim kızlar bu geçici bir durum mudur acaba. Sizin evliliğinizde de oluyor mu böyle monotonluklar?

13 Cevaplar

0 oy
(1,653 puan) tarafından
3 aydır küsüz yatağımı ayrı çok uzun konular hiç anlatmayım 
(1,299 puan) tarafından
Of cnm sizinki daha kötüymüş :( inşallah çözülür
(1,653 puan) tarafından
Çözülse 3 ay sürmezdi kuzum artık Bi söz varya bakıyorum gülüyorum geçiyorum :)
tarafından
Dert ortağım bizde iki aydır küsüz yataklar ayrı Allah'ın her günü tartışma bı konuda bile anlaşamıyoruz bıktım artık
(1,653 puan) tarafından
Bayram geliyor neyimize değilmi
tarafından
Aynen öyle canım
-Reklam-
0 oy
(991 puan) tarafından
Suan ben ve esimde aynı durumdayız cnm
(1,299 puan) tarafından
Ne olacak böyle cnm ya
(991 puan) tarafından
Vlah bende hic bilmiyorumm
(2,174 puan) tarafından
Bizde aynı durumdayız valla eskiden film falan izlerdik şimdi oda yok adam başka odada ben başka yerde, zaten telefon internet olduğu sürece daha çok uzaklaşacagiz bence kafamızı telefon tabletten kaldırmiyoruz ki
(991 puan) tarafından
Benim eşimı anlatın tlf birak diyorum 2 dakika bırakiyo yine eline aliyo  vlah dayanmiyorum bazen ona
0 oy
tarafından
Çocuk daha küçük biraz daha büyüsün o zaman değişir. Ama ikinci çocuk geldi mi tekrar sar başa. Bu sefer o monotonluk daha uzun sürer :D
(1,299 puan) tarafından
Tek umudum çocuk büyüyünce biraz rahatlamak gerçekten:)
tarafından
Oluyor canım merak etme. Benim iki numara 2 yaşını geçip memeyi bırakınca kendime geldim gerçekten. Artık herşeyi özgürce yapip kendime zaman ayırabiliyorum. :)
0 oy
(1,778 puan) tarafından
Bende bazen kendimi kaldıramıyorum, çok yorgun hissediyorum kendimi 2 çocukla
(1,299 puan) tarafından
Kesinlikle ya konuşmaya derman kalmıyor gerçekten
(1,778 puan) tarafından
Şuan bile zor yazıyorum inan gözüm kapanacak her an uyudrum
0 oy
(155 puan) tarafından
Bu aralar bende aynı durumdayım :( 
(1,299 puan) tarafından
Off ne olacak böyle
(155 puan) tarafından
bilmiyorum gerçekten nasıl düzeleceği hakkındada bi fikrim yok.İkimizinde eski enerjisi yok bu durum benide uzuyor ama yaşlanıyoz galiba :D
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Eşimi yüzü 2 saat göremiuorum:) sabah 5 te gidiyor gece 12 1 gibi gelip yatiyor :) gün içinde konuşmamız max 3 dakika :) 
(1,299 puan) tarafından
Oo sizin hepten monoton cnm işten dolayı dimi
(1,947 puan) tarafından
Aynen canim kendi dukkani var.Ayrica askerlik arkadaşı gibiyiz canim esimle:)
0 oy
tarafından
Her an adrenalin yaşayan yoktur herhalde .
(1,299 puan) tarafından
Yaa öyle çok da gezip tozuyoruz ama özellikle evde olduğumuz zamanlar çok monoton olmaya başladı eskiden böyle değildi
0 oy
(12,688 puan) tarafından
Çok oldu monotonlaşalı
0 oy
tarafından
Ben 10 yıllık evliyim cnm son 4 senedir eşimin işi yüzünden geç gelir 2 çocukla akşama kadar hatta gece uyuyana kadar ben ilgilenirim okula getir götür market işi hep bendedir ama haftasonu gezeriz sahile gideriz piknik yaparız.şimdi havalar güzel bir çık gez dolaş değişiklik  cnm bazen haftsiçi ben çocuklarla gezerim
(1,299 puan) tarafından
Çok gezeriz biz de cnm her hafta iki üç gün gezeriz ama evde olduğumuz zamanlwr çok monoton olmaya başladı
tarafından
Benim yakın kimse de yok uzaklar bana..akrabalar falan hepimiz istdayız ama 2 otobüs olmadan gelinmiyor bana..aynı şekilde ben de gidemem pek..o yüzden hep evde olurum evde de yapılacak pek birşey olmuyor..eşim hep bu saatlerde gelir düşün bu saate kadar tek kalıyorum tv bakıyorum
0 oy
(913 puan) tarafından
Bence bu gayet normal her evlilikte illaki yaşanır sonra duzelir ama siz yinede birbirinize vakit ayirmaya çalışın soğuma hissediyorsan. Yani cokda bi yorum yapmak istemiyorum daha çocuğum yok ve o tarz bı durum yasamadim çünkü hamileyim ama. Normaldir bence 
0 oy
(80 puan) tarafından
Kızlar valla 6 yılı bitircez 2 kızımız var küçügü  5 aylık monotonlaştık diyemem ama bazen herkez kendi haline kalıyor, eşimle film izlemeyi severiz  çay içmeyi severiz cocuklar uyudu mu birbirimizi buluyoruz   filmi yatakta izleriz mesela daha heyecanlı olur kendinize ufak heyecanlar yaratın hergün mıcmıc olunmuyor  yani.. Ortak noktalarınız olunca  zirvede kalıyor  bazı şeyler siz ve eşiniz mutlu olursunuz 
0 oy
(551 puan) tarafından
Eşim yurt dışında çalışıyor sadece çocukları görmek için arıyor bu aralar.. seviyorum ama bu kadar işte. 
0 oy
(736 puan) tarafından
Bizde aynı durumdayiz cocuktan sonra böyle olmayan yok galiba 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 43 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huzur91 (2,855 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 40 göst.
0 oy
4 cevap 158 göst.
10 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pinkfloyd (787 puan) tarafından soruldu

403,749 soru

12,096,099 cevap

36,398 kullanıcı

...