0 oy
719 göst.
Diğer kategorisinde (1,947 puan) tarafından

Kizlar şuan oğlum 23 aylık olucak 1 hafta sonra neredeyse 1 senedir oyuncak almadık her kırıyor parçalıyor en son küp aldık dönüp aynı renkleri birleştirme varya hemen kırdı parçaladı o yüzden bunları alsam acaba yine aynı şeyi yapar mı veya sizin çocuklarınız bunlarla oynuyor mu ne zama oynamaya başladı veya ne zmn oyuncak kırmamaya başladı.sua sağ alttaki kare oyuncak oyuncakcida 85 TL idi böylesi daha uygun

image

19 Cevaplar

0 oy
(7,791 puan) tarafından

En İyi Cevap

illa alacaksan ebebekten al 

130₺ tutar ikinci yorumum sana

image

image

image

(1,947 puan) tarafından
Aa fiyatları güzelmiş kiz Allah razı olsun burayada bakayim
(7,791 puan) tarafından
Sendende Allah razı olsun canım ♥️
(3,349 puan) tarafından
Bebeğim 3 aylık ilgisini çeksin diye ilk kitaplardan alcaktık. Ebebek pahalıdır diye. İnstada bi sitede sordum 55 dedi. İnt.sitelerinde baktım 55. Oyuncakçıda ucuzdur belki dedim o da 55.alcaktık sonra çeşit yok diye yanda ebebek var orayada bakalım dedik. Aynısı 35 ti :)) yine ebebek uygun demekki dedik. oyuncak, bebek eşyaları işine girmek lazım :D insan çocuğuna bişey alırken gözü görmüyor
(7,791 puan) tarafından
Çok iyi araştırmak lazım fiyat açısındsn :)
-Reklam-
0 oy
(4,038 puan) tarafından
Evet hepsiyle çok güzel oynadı. Benim oğlan çok oyuncak seven bir cocuk
(1,947 puan) tarafından
Ayy inşallah benimkide çok severdi oynar ya dışarıya çıktığımızda çok heves ediyorum oyuncaklara ama teredutte kalıyorum eşimde biraz daha aklı  ersin oynamaya o zmn aliriz diyor
0 oy
(20,663 puan) tarafından
Hepsiyle oynadılar gelişim zeka açısındanda etkili oyuncaklar aktivite için gayet güzel oluyo
(1,947 puan) tarafından
Ay dua et kiz benimkide oynasın ya :) çok hevesleniyorum çoğu oyuncaga
(20,663 puan) tarafından
Al sen dikkatini çeker inşallah havuz topu bile aldım küveti doldurup havuza döküyoz oynuyolar :))
0 oy
(266 puan) tarafından
Erkek cocuklari genelde ne alirsan al kiriyor bacim yada eziyor  o onlar icin bir oyun bnim oglan oyle yapiyor :D birde ortaya çıkıyor bn tamirciyim anne simdi tamir edecem diyor suanda 4 yasinda 1.5 yasindan beri kırıyor 
(1,947 puan) tarafından
Şuan bi kutu dolusu oyuncağı var ama hepsi ya kırık ua paramparça ole yada bole oynamaya calisiyor ama gönlüm razı değil onlarla oynamasına belki bunlarla oynar diye umut ediyorum
(266 puan) tarafından
Oynarda :D nasil oynar iste :D bnde uzuluyorum aliyom oyuncak 1 gun gidiyo kiriklari bile daha uzun duruyo evde :D
0 oy
(9,618 puan) tarafından
Onlardan yok ama onlara benzer var bultaklardan çeşitli çeşitli aldım onlara bayiliyo hayvanlar renkler şekiller meslekler harfler rakamlar hepsinden var ve şuan hepsini yerine takarken ne olduğunu söyleyerek takiyo onlar zeka gelişimi için mükemmel şeyler 
0 oy
(6,922 puan) tarafından
Oynar da kırar da çocuk bu hepsiyle oynuyor kırıldı çoğu arabamız attığı için napim kırıyor diye almayım mi valla bı sene nasıl durdun bn nerdeyse her hafta bişey alıyorm oyun çağı yazık al kırıyor diye almamk olur mu çok şaşırdım bu düşünceye 
(1,947 puan) tarafından
Kiz bana kalsa ben her gördüğümü alicam çocuğuma ama esim kızıyor alır almaz kırıyor niye alıyorsun boşuna masraf ediyorsun biraz daha büyüsün diyo qma öyle öyle büyücek çocuk bu diyorum ama anlamıyor
(6,922 puan) tarafından
Olur mu ya öyle şey çocuk bu kırıyor diye hiç bişey almamak onu zarardan saymak çok saçma en güzel çağları oyuncaksz geçiyor kaynanamla aynı kafa imiş eşin sen dinleme al yazık kız üzüldüm
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Bultak olurda ötekiler olmaz sanki birde diyat aşırı saçma geldi nedir bu yaa yazık valla 3 parça oyuncak için değmez sanki

Akademi ilk adım 2-3 yaş kitap alabilirsn
(1,947 puan) tarafından
Dışarıda taneleri 80 den başlıyor canim malesef :( o sağdaki mesela 2 ay önce 35 liraydı
O kitabın içeriği nasıl canim
(7,791 puan) tarafından
Bk resimli yorum ekledim sna
Kitabı bn geçen sene almıştım canım fiyat hatırlayamadım
0 oy
(530 puan) tarafından
Canım bu oyuncak yaşına göre küçük gelir bende bu setler vardı 11 aylıkken filan oynuyordu 
0 oy
(316 puan) tarafından
Kıran çocuk kiriyo ne alırsan benim oglanda öyle .doğum günlerinde alırız sadece..arada halası dedesi gelirken alırsa..nadir.. hep araba almak istiyo onunda kirdigi için almiyorum..diğer oyuncaklarda hep koltuk altında cikiyo..parçaları kayboluyo..kaldırıyorum oynadıktan snra artik saklayacak yerim yok heryere uzaniyo cnku..
(1,947 puan) tarafından
Kac yaşında canim
(316 puan) tarafından
4 buçuk cnm
0 oy
(6,857 puan) tarafından
3 parça oyuncak var Cnm resme aldanma bultak felan iyi halkalar hayvanlar güzel cnm
(1,947 puan) tarafından
Siz ne kadar almıştiniz canim
(6,857 puan) tarafından
Ben almadm cnm
0 oy
(3,696 puan) tarafından
Geç bile kalmışsınız yaşına göre bunlar için bultaklar ve renkli kule çok faydalı gelişim açısından
0 oy
tarafından
Kaç yaşındaki bebeğin. Benimki 15 aylık şu şekilli küpden var hiç oynamiyor
(1,947 puan) tarafından
23 aylik olucak canim
tarafından
He büyükmüş oynar o zmn
0 oy
tarafından
Benimki de oyuncak sevmez normalde ama bu tarz eğitici oyuncaklar çok sever 
0 oy
(5,956 puan) tarafından
Evet cnm hala oynuyor iki gün önce e bebekte ikinci oyuncak alımında yüzde elli indirim vardı bı bak istersen 
0 oy
tarafından
Ben e bebekten almıştım halka ve küp oyununu çok seviyor güzel oynuyor 
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Eğer çocuğunuz oyuncak kırıyor içini merak edip açmaya çalışıyor keşfetmeye çalışıyorsa ona kızmayın hatta daha çok teşfik edin demişti bir uzman ") bebim cocuklarimda böyleler hele büyük kızım ben bilim insanıyım şimdi bu oyuncağı dönüştürüp bir uzay aracı yapicam işte uçan robot yapicam diye evde ne var kırdı döktü birleştirdi en ucuzundan en pahalısına kadar ") çok hoşuma gidiyor yani vel nasıl çocuğunda bu gibi bir ıstek varsa kırma işi uzun yıllar devam edecek ama sen yinede almaktan vazgeçme o kadar ufkunu genişletiyor o kadar hayal gücü kazandiriyorki oyuncaklar çocuklara okul da falan hiç zorlanıyorlar 
0 oy
(639 puan) tarafından
Canim 23 qylik sanki bunlara biraz geç kalmışsınız.  Benim kuzum 24 aylik o halkaları oynadı bayagi a101 e gelmişti ordan almıştım. Diğerlerinden almadım kartlarımiz vardi hep kemirdi ama birçok hayvanı eşyayı falan öğrendi. İlla bunları degil de cocugun ihtiyaçlarını gözle ona göre al. Benimki şimdi böyle yazbozlu şeylere ilgili parça parça yqpbozlar varya onları takiyor üst üste baksan evin içi full oun parçalarıyla dolu oluyor ama napicaz katlaicaz mecbur.illa bunları alacam diye şartlama kendini
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Aynısı bende var oğlum 8.5 aylık hayvanlı olanları ben takınca cikariyor
0 oy
tarafından
Bebeğe ne zaman oyuncak alınmaya baslar 
(1,947 puan) tarafından
Ben 3 aylıkken almaya başlamıştım şuan bir kutu oyuncağı var ama hepsi kırık çıkık:)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 571 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sermir (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 524 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 541 göst.
11 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Emine S (17,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
3 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Citipiti (4,148 puan) tarafından soruldu

412,052 soru

12,404,325 cevap

44,555 kullanıcı

Kategoriler

...