0 oy
146 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,775 puan) tarafından

O kadar düşkün bana yanından kalkıp wc ye gidemiyorum, gece uyanmasın kalkmiyim yanından dedim sabaha kadar tuvaletimi tuttum, resmen altıma yapmama ramak kala koştum girdim, şuan saat 6.40 ve wc ye gittim diye uyandı şuan karşımda bişeyler yiyor :ermm: Çok uykusuz, çok yorgunum, 1 haftadır süpürge vuramadım eve bacaklarım öyle ağrıyor yorgunluktan elime süpürge alsam vücudum ağrıyor yapamıyorum, bide Oğlum var fakat bu kız gerçekten benim psikolojimi çökertti <3

4 Cevaplar

0 oy
(4,386 puan) tarafından
wp değil kiz wc ;D vala öyleler bak benimkide uyanık =)
(1,775 puan) tarafından
Kız uykusuzluktan ha yazamiyom dnndjnddnn
(4,386 puan) tarafından
bu saatte güldürdün;D sağol
(1,775 puan) tarafından
Sus gi :D diyorum ya bütün kızlar aynı galiba hep anaya düşkün, bide 2 dir bardağına su koyuyorum onu durup durup döküyor:D
(4,386 puan) tarafından
Allah güç kuvvet versin.  gercekten zor hele ki uykusuzluk çok iyi bilirim. harf konusunda hepimiz öyle yaparız insanlık hali;D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçiyor belli bir zaman sonra hepsi sonra istersende seninle kalkan yok sen uyandın diye utanmıyor umrunda bile olmuyorsun 
(1,775 puan) tarafından
Keşke biraz umrunda olmasam :D bsnsnsjs 1.5 yaşında doğduğu günden beri böyle, çevremdeki insanlar hep şey der kızıma, yapış annene asmin yapış:D
tarafından
Aynı benim kızımda öyleydi ve asla ama asla ben bir yandan diğer yana yatamazdim şuan yanımda uyuyor oglus uyandı oda elimi tutuyor 3 aylık uyumak üzere hepsinin vakti zamanı var geçeceğini bildiğim için tadını çıkarıyorum sen hiç 13 yaşındaki bir çocuğun annesinin kucağına oturdugunu veya onsuz hiç bişey yapmadığını gördün mü .... Kucağa oturması  anne beni taşı kucağında demesi dizinde oturması yatağında yatması hepsi gecippp gidecek
0 oy
tarafından
İki buçuk yaşında oğlum. Uyku konusunda sıkıntı yok bizim ama benimki de asirinin da aşırısı düşkün bana. Kimsede durmaz, babası da dahil 

İlla ben . 

Tuvalete benimle bir gelir ki kocaman oldu artık düşün 

Bazen bırakıp biryere gidemiyorum ben nereye o oraya 
0 oy
tarafından
İnan aynı durumu yaşıyoruz kimsede durmaz oğlum durursada hemen ağlar hemen beni arar gözü bazen bu sorun yok oluyor ama 2 gündür gene aynı şeyleri yaşıyoruz 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 120 göst.
18 Mart 2023 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 261 göst.
19 Mart 2022 Diğer kategorisinde Gaynanamgalpben (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 232 göst.
14 Haziran 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu

411,464 soru

12,386,030 cevap

43,527 kullanıcı

Kategoriler

...