0 oy
351 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (13,776 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlar ya aliexpresten alisveris yapan varmi su siralar nasil oluyor bilen varmi. Esimin yegenine bir araba almistim ebebekten 4 sene once hala sapasaglam duruyor ama muzigi falan bozulmus sadece. Simdi benimde oglum var 2 yasinda takti o arabaya ya araba bizde suan :D goggle lensten baktim sadece aliexpreste var araba

image

4 Cevaplar

+1 oy
(6,048 puan) tarafından
Ordan vereceğin sipariş gelene kadar çocuğun askere gidecek ☺️☺️☺️☺️
(13,776 puan) tarafından
Ne kadar surede geliyorki :D suan bununla oynuyor zaten sadece calissinda istiyorum
(6,048 puan) tarafından
Ben kendim vermedim sipariş ama verenlerden duyduğum kadarıyla 3 5 ay sonra geliyormuş. Hatta arkadaşımla konuşurken sordum sipariş verdim yıl oldu gelmedi dedi. Eşim de o ara sipariş verecekti bunu duyunca vazgeçti. Birde gümrük ücreti falan çıkıyor baya kazık iş anlayacağın
(13,776 puan) tarafından
Ya parasinda degilimde iste gelse :)
-Reklam-
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Bnd ordan alışveriş yapmak istiyorum ama gümrük ücret felan var deniyor 
(13,776 puan) tarafından
Valla parasina ragziyim canim :) esim dolar ustune calisiyor zaten
0 oy
(1,992 puan) tarafından

aliexpresten alışveriş yapıcaksan genelde çok şey alman lazımda beklemene deysin :D bi ay bazen 2 ayı bulur gelmesi bazen şansına 3 haftada da gelir şans meselesi 

(13,776 puan) tarafından
Dur resmini ekliyim yukariya :D
(1,992 puan) tarafından
haha taksi mi ne o :D
(13,776 puan) tarafından
Aynen ya taksi :D normalde ustunde bi yer var dokunmatik dokununca kendisi gdiiyordu. Kornasi var bide ses cikariyordu falan
(1,992 puan) tarafından
anladım canım şansına çabuk gelir inş
amazona baktınmı
veya dolapta falan da vardır belki
(13,776 puan) tarafından
Yok canim hicbi yerde yok :)
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Çocuk ne bilecek canım al bi benzer araba, hatta düğmeli ses yapan polis arabaları felan var onları daha çok sever. Çinden bişey alırsan bir ayda gelir gelincede araba parasından kat be kat daha fazla gümrük parası istiyorlar çok saçma. Ben aldım pişman olmuştum.
(13,776 puan) tarafından
Yok kiz cocugun bileceginden degil ben bundan olsun istiyorum 30tlye almistim keske bi tane daha alsaymisjm :)) ama hicbi arabayla oynamiyo suan sadece bununla oynuyo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 181 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Seker_.33 (3,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
29 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ümranşen (1,956 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 210 göst.
15 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mother.00 (592 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 207 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,352 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,217 soru

24,382,266 cevap

348,818 kullanıcı

...