0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (861 puan) tarafından
Mrb Kızlar 36 haftalik hamileyim ikinci gebeliğim ve şu an biraz sancim var. Acaba dogum belirtisi mi. Nisan falan da yok sadece kasiklarimda ağrı var. Doktora gitsem alırlar mı acaba? Doğum olur mu bu haftalarda. Ilk kızımda 41. Haftaya kadar beklemiştim bu galiba biraz erken gelecek gibi görünüyor..

4 Cevaplar

0 oy
(7,741 puan) tarafından
Bı duş al cnm yat dinlen geçerse yalancı sancidir 
(861 puan) tarafından
Onu da bi deneyim de banyodan hala midem bulanıyor çıkınca daha kötü oluyorum buhar kokusundan falan:((
-Reklam-
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Hafif kaşık ağrıları olabilir canm hemen doğum belirtisi diyemeyiz adet samcisina benzer olur doğum sancisi 
(861 puan) tarafından
Doğum sancısını biliyorum 7 yıl önce dibine kadar yaşadım da hani bu sezeryan olacak ya o yüzden belki aşırı sancı yaşamadan doğurmam heralde normal olmicak çünkü. Ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum
0 oy
(679 puan) tarafından
Yok kız normal sancidir o doğum sancısı olsa buraya yazamazsin takip et yinede sıklaşirsa doktora git 
(861 puan) tarafından
Alt tarafım böyle çıkacak gibi oluyor afedersin. Lavaboya gidemiyorum
0 oy
(2,488 puan) tarafından
38. haftalarda gece sabaha kadar sancı çektim doğum başladı sandım sancimi cekiyim öyle gideyim dedim sabah oldu afedersin karın ağrısı yaşadım ilk dogumdan da tecrübem var dedim kesin doğum başlayacak. Tuvaletten sonra geldim yattım ne sancim kaldı ne ağrım tabi öğlene doğru da kontrolüm var temelli o zamana kadar beklerim dedim ama sancı falan kalmadı hastaneye gittim nst de hiç sancı yok bu 40 haftaya kadar bu şekilde devam etti girdi çıktı sancım uzun sürdüğü de oldu. Ve 40+3 de doğum oldu yani demem şu ki sancılar artık başlar ayak ağrısı falan ama uzun süreli ve şiddetli olursa acilden baktirirsin
(861 puan) tarafından
Tansiyonum düşüyor sürekli. Vücudum ağrıyı kaldırmıyor hala da çok zorluk çekiyorum tiksinme bulanti kusma vs. Havalar da çok sıcak bir de. Belki bunların da etkisi vardir
(2,488 puan) tarafından
Aynen canım olabilir tabi yine de takipte kalmak gerekir Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
(861 puan) tarafından
Amin canım saolasin

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 403 göst.
26 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Sevde34 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 656 göst.
29 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 370 göst.
29 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu