0 oy
282 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (60 puan) tarafından
tarafından kapalı

Canım çok sıkkın .. 

5 yıllık evliyiz 4 yildir cocugumuz olmuyor kaç tane hastaneye kaç tane doktora gittim bilmiyorum.. çok gittim geldim gittim geldim hep aynı ..
Her doktora gittiğimizde herseyiniz normal diyip bosveriyorlar .. 
Ya tamam Allah veriyor evet ama illaki bir sıkıntı olması gerekiyorki olmuyor yaa ..
Bugünde gittim hastaneye kadın bölümüne doktor diyorki polikistik overin var bak buna çok sevindim yani niye bir sorunum var diye tedavi olacam diye seviniyorum .. doktor diyorki bunun tedavisi yok ilacıda yokmuş ömürlükmüş bak şimdi .. hormonunda biraz sıkıntı var diyor.. eee doktor bey ilaç yazacakmisiniz bana hayır diyor eee ozaman ne bokuma yarıyor bu Doktorlar yaaa .! İnanın yordular beni doğru sonuç vermiyorlar tedavi ettirmiyorlar bu ne yaa illa ben özel hastanelere para mı vermem gerekiyor .. 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Polikistik için kiloluysan biraz zayifla soğan suyu kullan ve stres yapma 
-Reklam-
0 oy
(9,626 puan) tarafından
Cocuk olmamasının her sebebi bi hastalık bi sorun değil,nasip olmayınca olmuyo 
0 oy
tarafından
Kafandan bu konuyu atmadığın sürece olmaz cnm
0 oy
tarafından
OPolikistik vardı çatlatma iğnesi ile hamile kaldım
0 oy
(2,194 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Valla 5 yıl geçti ise rapor çıkarttın tüp bebeğe başlayın devlet hastanelerinde de tüp bebek  yapan yerler var ama tabikide ilaç  parasi alıyorlar devlete gitsen bile ilaç parasi vermek gerekiyor sizinki nedensiz inferite oluyor sanırım o yuznden rapor çıkartmaya başlayın çünkü doktor bir tanı koyamiyorsa tanı olmadığı için tedavi de olmuyordur canım devlet hastanelerinde de tüp bebek yaptirabilirsiniz yada önce aşılamadan da baslayabilirsiniz bunu siz araştırıp gitmelisiniz detaylı bir yol için kendiniz arastirmalisin
0 oy
(56 puan) tarafından
Evet gerekirse vermen gerekiyor devletin doktorlari oyke 4 yıl diyorsun şimdiye kadar çoktan tanısı koyulup tedavinin yapılmış olmalıydi. Birde çok stres yapıp kafanda kuruyorsan da olmaz nasiptir inşallah olur . 
0 oy
tarafından
Iki tane post açmışsın birini sil

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 130 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Uh dgshs (27 puan) tarafından soruldu

379,476 soru

11,359,967 cevap

34,838 kullanıcı

...