Dünkü postumda kimseye cevap veremedim. Kusura bakmayın kızlar. Hazırlanıp hastaneye gittik. Malesef kii acildeki bakan kişi bilgim yok dedi diş hakkında. Eliyle iyice baktı sallanmiyor kökü dedi. Birşey yerken kirilir mi acaba bir kırıldı ya o yüzden korkuyorum dedim . Diş hekimine götürün ben burda sadece kafa travması olup olmamasına bakabilirim sadece ama bir gariplik yok dedi. Kusma oldu mu sersemlik oldu mu gibi sorular sordu bizde yok dedik. Kafasını vurmadı dedik. Ve diş hekimine gidemedik. Eşim işe gitti sabah. Yine sonradan gideyim mi diş hekimine? Resim çektim en net olanı aticam sizlere.
Süt dişleri dökülene kadar bu şekilde kırık kalıcak çok üzgünüm ama bunada şükür diyorumm. Giderken çok üzgündum keyifsizdim. Ama hastaneye gitmem iyi oldu aslında orda ne bebekler vardı hasta olan kolu kirilan alçıda olan. Bir bebek yataktan düşmüş kafası ve göğüs kafesi komidine çarpmış ve şişmiş. Kadın korkarak duruyordu onu teselli ettim. Allah'ın izniyle birşey olmaz kusması da olmamış gayet iyi görünüyor oğlun dedim. Kendi kızımın derdini unuttum. Kızıma baktığımda yerde kosturuyordu. Allah'ım beterinden korusun herkesii . Bunada şükür
Gitti foto
407,454 soru
12,230,333 cevap
36,866 kullanıcı