0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından

Aile büyüklerimizden kalan antika sayılacak kıymetli porselenlerim var fakat elde yıkamak zor geldiği için hiç kullanmaz oldum makinada yıkamanın bi yolu varmı acaba?

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Makinada bı şey olmaz ki dikkatli alıp koyarsan
(20 puan) tarafından
korkuyorum manevi değerleri çok yüsek
-Reklam-
0 oy
(13,495 puan) tarafından
Düşük ısıda yıkamayı dene istersen canim kısa programda
0 oy
(2,191 puan) tarafından
Jel detarjan kullan cizmesin düşük ısıda bence
0 oy
(51 puan) tarafından

Bende çok araştırmıştım zamanında ama finish bi ürün çıkarmış cam ve porselen koruyucu diye onu aldım bende tavsiye ederim.

(35 puan) tarafından
Aynen  bende  o ürünü kullanıyorum aşırı memnunum porselenlerimin hiç biri zarar görmeden makinada yıkanıyor büyük bi zahmetten kurtardı walla beni:)))
(20 puan) tarafından
Gerçekten mi ilk defa şuan duydum finishin bu ürününü hemen almak istiyorum .Nasıl kullanılıyor acaba makina temizliği yaptığımız ürünü gibi bişey mi?
(35 puan) tarafından
İçin rahat bi şekilde porselenlerini makinada yıkayabilirsin .Kullanımı çok rahat küçük bi elmas şekli var üst sepete takıyorsun tek sefer o da  50 yıkamaya kadar koruma sağlıyor
(20 puan) tarafından
Cidden bu koruyucuyu öğrenmem çok iyi oldu  kullanımıda oldukça pratik ve uzun süre devam ediyormuş süperr
(33 puan) tarafından
Benimde bi arkadaşım kullanıyordu bu ürünü onun tavsiyesiyle kullanmaya başladım porselenlerimin yaldızlarında soyulma olmadığı gibi cam ürünlerimde çizilmeden renkleri kaybolmadan yıkandı denemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum
(51 puan) tarafından
Demek hem porselenleri hem de camları koruyor walla şahane daha ne olsun Benimde renkli bardaklarım var onlarıda artık makinada yıkayabilirim desenize:)
(33 puan) tarafından
Dediğin gibi aynen renkli bardaklarıda gönül rahtlığıyla yıkayabilirsin kısaca finish hem porselenleri hem de camları koruyorak makinada yıkamamızı sağladı
0 oy
(29 puan) tarafından

Aradığım başlık açılmış resmen bende babaannemden kalan porselen çay takımlarımı kullanmaya kıyamıyordum elde yıkarken kırarım falan diye çok korktuğumdan hiç kullanmıyordum böyle bi koruyucu olmasına aşırı memnun oldum gidip marketten hemen alıcam

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 307 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde weadex (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 292 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde efuliim (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 238 göst.