0 oy
715 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ya arkadaşlar aynaya bakıyorum kendimi begeniyorrum güzel hatunum amaaa :)bı selfie cekileyim diyorum :)öyle kötü cikiyroum kii :).neden böyle olur ki :)

Dün eşimle oğlumla disari çıktık oğlumla eşimi çektim ama kendim cekilmedim bile kötü cikacam biliyorum ne ugrascam deidm kendi kendime :)ama içime de oturdu yani:( 

var mı bı tüyo acaba çekmeyi mi bilmiyorum:)

Birde dışarda foto çekilirken iyice utanıyorum herkes bana bakiyo gibi hissediyorim 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sana aci bi gercek diyim aslında gercekteki görünümümz fotoğraftaki gibiymis. Ayna simetri yüzünden guzel gösteriyormuş :D

tarafından
Ciddi misin yaaa:)ya ben çok çirkinim o zmaan benle nasıl evlendi kocam ;)

Esim hatta düğün fotosunu çekene sormuştu :)kıza bakıyorum çok güzel ama fotolarda kötü cikiyo neden olur demişti:)
tarafından
Çok kasiyosundur belki foto cekilirken
tarafından
Çok kuzum kasıyorum.. bide simetrik yüzler iyi çıkar .eşimle oğlum bebek gibi cikiyo :)oğlum zaten bebek de esimde bebek gibi cikiyo:)
tarafından
haha :)))))) oğlum zaten bebekte :)
tarafından
Ben kartım aralarında:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
 foto cok çekilirdim fotokolik gibi :) şimdi kızımı çekiyorum sürekli :)
tarafından
Bende ya. Sürekli uyari veriyo telefon hafiza dolu diye
tarafından
sildim facebook messneger falan ne varsa yer acilsin diye bi hu prgram instagram whatsap kaldi :)
tarafından
Bende oğlum yanında şebek gibi cikiyom yalnız onu cekiyom nabiiiim:)
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Babamın bi sözü var bu konuda ayna görmek istediğinizi fotoğraf gerçekleri gösterir diye adam haklı bnde pek fotojenik deilm 
tarafından
Ayyy yok yaa:(gerçek oysa ne bana aşık olan olurdu ne de kocam benle evlenirdi :)baya kötü cikiyom ben :)gercekten oysam ben depresyona girebilirm:)
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Canım şöyle yap tlfnu eline al sagdan bak soldan bak karşıdan bak tlfnu biraz asagidan tutarak bak biraz havaya kaldirarak bak hangi acidan guzel çıkıyosun onu kesfet hep oyle cek ;)ayrıca B612 diye prigram var onu indir onda guzel cekiyo
tarafından
Önceden ne ugrasirdim:) ergenligimi getirdin aklıma:)hem de arka kamera ile çekerdim gayette iyi çıkardı:)
tarafından
Tabi saatlerce uğraşırdim:)
0 oy
tarafından
Hahaha beni anlatmissin ya
tarafından
Sen iyi çıkıyon ya
0 oy
tarafından
Bende öyleyim hep uzakta dururum fotoğrafta bile kendimi beğenmem ama çok isterim sürekli resim çekilmeyi ama beğenemiyorum fotoda kendimi bide benim annem hep şey der normal de güzel olan bir kadın foto da güzel çıkmaz der mesela normalde de çirkin olan biri fotoda çok güzel çıkar der heralde ben kendimi böyle avutuyorum 
tarafından
Evet bı ara öyle şey vardı :)ben onu öyle ayirmiyorum da fotojeniklige inanıyorum .:?güzel insanlar fotolar da kötü cikabiliyo :)hem fotojenik olmakla alakalı hem de insan kendini kadınca da pek iyi cikmiyo:)
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Selfie de bende kötü cıkarım burnum büyük çıkar :D o yüzden normal çekinirim hep :d
tarafından
Aynen öyle canım:)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 409 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Dygscn (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 296 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 502 göst.
22 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu