0 oy
95 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,444 puan) tarafından
Kızlar ya kızımın yatağını ayırıyorum 2 yaşında çıldırmak üzereyim gece avazı çıktığı kadar bağırıyo sonuç cocuk odasinda tek kisilik yatakta yine beraber uyuduk 1 saatin icinde kaç kez uyanip ağladı sayamadim en son ayağa kalkip bagirinca aldim yanima nasıl ayırıcam bunu :(((

3 Cevaplar

0 oy
(6,342 puan) tarafından
Demek ki hazir deil kuzumm yatsin biraz daha sizlw sikinti mi oluyor
(7,444 puan) tarafından
Kızım ilk uyuyunca besiginde sonra bir kez gece kalkiyordu yanima gelip su icip orda devam ediyor
(6,342 puan) tarafından
Kuzum o zaman oda ayirmak icin biraz daha bekle sen ona buna bakma en iyi cocugunu sen bilirsin
(7,444 puan) tarafından
Bende bunaldim artik cocuk bana yapışık koca desen yok artık geçsin diyorum ama kolay olmayacak sanirim
(6,342 puan) tarafından
Gecer kuzumm uzulme bugunler de gecer Allah in izniyle
(7,444 puan) tarafından
İnşallah canım sagolasın
-Reklam-
0 oy
(7,444 puan) tarafından
Bende mi problem var diye düşünüyorum artık ben mi beceremiyorum
0 oy
(364 puan) tarafından
Çocukların bi düzene alışması kolay olmuyor ben oğlum 2 3 aylıkken sesten çok uyanıyor diye yan odamda uyutuyordum sonra 5 6 aylıkken odasını ayırdım erken ayırmak iyi oluyor ama şuan da geç değil 4 yaşına kadar birlikte aynı odada yatiranlar da var. Öncelikle kararlı ol gündüzleri hep odasında vakit geçirin beraber yatağa girin oyun oynayın yatağını sevsin sevdirirn 2 3 gün sadece gündüzleri gidip oyunları orda oynayın sonra gündüz uykusunu orda uyutun daha sonra da geceleri uyutun o dalınca çıkın odadan 1 hafta 10 güne alışır. Ben herseyin kademeli olarak azaltılması bıraktırlmasinin taraftarıyim alıştıra alıştıra devam edin 
(7,444 puan) tarafından
Kademeli yapmamakta hata ettim oglende orda uyutuyorum 2 gundurde gece cok ağlayinca mecburen kendi odasinda beraber uyuduk aksam oraya yatiriyorum bende sandalyede oturup uyumasini bekliyorum sallama filan yok yaninada fil koydum biraz oynuyor sonra uyuyor onunla ama gece çok agliyor orda tek kisilik yatak var gece 1 saatin icinde cok kez aģladigi icin orda beraber uyuduk
(364 puan) tarafından
Alismadigi tedirgin uyudugu için gece sık kalkıyor sakinleştirip tekrar yatağında uyumasını sağlayın bu seferde gece uyanıp yanına gelmek için kalkcak kalksa bile kendi odası kendi yatağı olduğunu orda uyuması gerektiğini öğrensin 2 3 geceye kadar alışır böyle yaparsanız ama kendini de güvende hissetmesi lazım bol bol konuşun anlatın büyümüş lafınızı anlar
(7,444 puan) tarafından
Ben buradayim diye söyluyorum hep o besiginde ben tek kisilik yatak var odasinda orda uyudum kalktiksa pis pis dedim orda oldugunu bilsin diye kucagima alinca sakinliyor geri yatirinca kıyameti kopariyor simdi öglen oraya yatirdim yine filini verdim biraz istemedi ama sonra kabul edip yatti elimi tutarak uyudu gece sıkıntı ćıkarıyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 77 göst.
26 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kmeltem86gmail.com (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 82 göst.
0 oy
13 cevap 336 göst.
0 oy
4 cevap 99 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde kmeltem86gmail.com (45 puan) tarafından soruldu

411,112 soru

12,374,311 cevap

42,706 kullanıcı

Kategoriler

...