0 oy
702 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde tarafından

Ne bilim üzüldüm nagihan  vardı sonra adem e haksızlık yapıldı ya :( 

29 Cevaplar

0 oy
(441 puan) tarafından
Kimsenin taraftarı değilim ben oyunlar için izledim. Bazen kırmızı bazen maviyi yakın hissettim kendime alsınlar oyunu istedim. Fakat şunu kaçırıyorsunuz survivor en hızlının en çok oyun kazananın şampiyon olması gereken bir platform değil. Adı üstünde hayatta kalan kazanıyor. Herkes belli bir yere kadar oyun performansıyla diyaloglarıyla potadan uzak kalarak geliyor. Fakat en sonunda oy atanlar kimi kendine yakın hissederse ona oy atıyor. Milyonlarca insanın oy attığı kişiler için haksızlık yapıldı demek daha büyük haksızlık olur bence. Nagihan çok güçlü bir yarışmacıydı, keza ondan önce ve sonra elenen bir sürü isim gibi, çünkü allstar senesiydi. Kimisi kalması gerektiğinden çok kaldı, kimisi beklenilenden erken elendi. Oy atan kitleyle ilgili bir durum bu, oy atmadığım için hangi kafayla ne düşündüler bilemem ama sonuç ortada zaten :D
-Reklam-
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Hemde ne haksızlık ama ademe değil batuhana ve diğer kadınlara evrim bile ondan daha çok çaba harcadı bir tane performans birinciliği varmı acaba çokta dikkatli izlemedim ama en haketmeyen oydu bence kapattım tvyi nisayı duyunca 
0 oy
(4,294 puan) tarafından
Hiç haketmedi hemde resmen ademle batuhanin hakkını yediler batuhanin annesi ne dediyse acuna sonuna kadar haklı bence bi kadın şampiyon olmasi gerekiyorsao nisa değildi yaa resmen ogedayin fanların arkasına sığınan yarışmada uyuyan ben oynayamam deyip kenara cekilen bi kere bilr dokunulmazlık kazanamayan birini şampiyon yaptılar yazık gerçekten ogeday iki gün sonra tekmeyi yeyince anlarlar öyle birini şampiyon yaptılar yaa ne kadar adeletsiz olduklarını bi kez daha gösterdiler 
0 oy
tarafından
Hayırlısı olsun 
0 oy
tarafından

Hayrlısı olsn :) 

Keşke bende katılsaymışım yatarak şampiyon olurdum :)

0 oy
(1,447 puan) tarafından
Kesinlikle ya Belki bize bir şey kazandırmıyor ama böyle bir yarışma yapılıyorsa da sistemi değiştirmeleri lazım bazen halk da Doğru kişiyi seçmeyebiliyor yarışma yapımcısının bir suçu olmayabilir Ama halk suçlu konuda Dünden beri çok sinirliyim ya Takacak başka bir şey yok sanki ne takıyorsan buna koskocaman Nagehan erkekleri bile yenen Nagihan varken Sema Seda varken erkeklerden Adem Atakan varken Berkan varken zaten başarı istatistiklerinde de Nisa ilk ona hiç girmemiş herhalde Bundan sonra uzun bir süre izlemem. Bak Batuhan'ı unuttum o çocuk da çok hak etti annesi oğlum haksızlık yapıldı diye sitem etse de haksızlığı yapan oy veren halk Acun'a laf söylemiş de o kadın
0 oy
tarafından
Neeeeeeee nisamiiiii hiç sevinmedim
tarafından
Adem olacak ti yaa:-|:-|
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Ben sevindim:Dddd
0 oy
tarafından
Nisami oldu hic haketmedi

İlgili sorular

+2 oy
28 cevap 850 göst.
30 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,447 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 534 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 327 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde clk38 (1,447 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 741 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,075 puan) tarafından soruldu

411,009 soru

12,369,341 cevap

42,265 kullanıcı

Kategoriler

...