Gerçekten sıkıldım bu ülkede yaşamaktan. Herşeyi sorun insanları boğmak üzerine gidiyor. Zamlar üst üste orta kesim diye bişi kalmadı. Bi kıyafet almak istiyorum 200 lira en düşüğü bir parça oda. Eşime bir güneş gözlüğü almak istiyorum güneşe hassasiyeti çok 500 600 en kötüsü. Bunlar çoğu kişiye göre tabi ki keyfi harcama gelcek biliyorum ama zorunlu ihtiyaç. Bezler uçuyor herşey zam.
Görümcem var evlenemiyor neden maddiyat biz 2 sene önce ev düzdük 19 bin lira tüm mobilya 11 bine beyaz eşya aldık a dan z ye 30 bin ama Bi yatak odası baktı 25 bin en uygunu vardı 18.500 bin sadece yatak odası peşin fiyatmış oda
Neden yaaaa
Postları görüyorum ev sahibi çıkarıyor bizim ülkemiz insanlarımız ne zamandır aç gözlüydü nasıl bir çıkarcılık nasıl bir para hırsı bu o çıkarılan kiracılarda doğum yapmak üzere olanları gördüm acımaları hiç kalmamış.
Öğrenciler üniversite sınavına girenlere acıyorum Vallaha 80 90 alan atanamıyor dereceyle bitiren atanamıyor. Hemşirelik okuyan kişinin çağrı merkezinde satış yapmaya çalıştığını görmek üzüyor asla iş küçümsemiyorum haşa haddim değil ama ailesi okutuyor çabalıyor servet döküyor ama kız atanamıyor. Orta okul mezunu bir kişiyle yan yana çalışıyor.
Ziraat mühendisi Bi arkadaşım yurt dışında garsonluk yapıp 0 araç alabiliyor gelde burda al 0 araç kaç sene sonra kaç yıl geçtikten sonra.
Evim var Allahıma binlerce şükür ama Bi çocuğum daha oluyor kaynanam var kalabalığım Biraz büyük eve geçmek istedim araştırırken gördüm ama Bi anda ev fiyatları uçtu karşımda bir daire var 450 ye aldı 40 45 gün ya dalga geçmiyorum yemin ederim 2 ay olmadan satışa geri koydu hemde 1. 050 milyona ya insanlarımız kafayı yedi ya da ben yiyorum geride kaldım