0 oy
102 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,775 puan) tarafından
Sabah 5 te kalkıyor Kızım, hemen dolabı gösteriyor gece gece bişeyler hazırlıyorum yiyor, öğlen 12 de yatıyor, ben uykusuz ve bitkin oluyorum temizlik yapmaya mecalim yok, gecede 1 de yatıyorum, çocuklar uyuyor akşamdan sonrada eşim onunla ilgilenmemi istiyor bide öyle yatamıyorum, başım çok dönüyor gözlerim sapsarı uykusuzluktan , çocuklar uyuyor bu sefer evi topla azda olsa işini gücünü yap yatamıyorsun, üstüne Oğlum çok arsız hep ağlıyor, bazen çıldırıyorum kendimi yere atıp bağırıyorum Cok zorlanıyorum bu aralar psikolojim aslında berbat ama güçlü olmaya çalışıyorum, ikiside hiç durmuyor, yatmıyor, tuvalete gittim diye gece kızım çok ağladı, basım dönüyor artık

2 Cevaplar

0 oy
(1,166 puan) tarafından
canim kizin erken kaliyor  duzen olustur. saat 5 de neden acikiyorki
(1,775 puan) tarafından
Acıkıyor demek ki kuzum
(1,166 puan) tarafından
onu anladim canim aksam   yemiyornu. aksam doysa  sabah kalmaz
(1,775 puan) tarafından
Bunlar kadar yiyen çocuk yoktur kuzum valla geceye kadar yer içer, oğlumda aynı şekilde güzelce yerler ama çok fazla acıkır
-Reklam-
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Kızın kaçta uyuyor kaç yaşında. 5te uyaninca süt içir yatır geri. 
(1,775 puan) tarafından
1.5 yaşında kuzum, uykusu yok denecek kadar az ve 12 de bile yese 5 te kalkınca yemek istiyor
(4,902 puan) tarafından
Alışkanlık olmuş. Yaşı küçük. Süt içir uyut görsün kararlılığını
(1,775 puan) tarafından
Bunuda denicem kuzum, valla dedim eşime 1 gün daha uykusuz kalırsam düşüp bayılacam o kadar yani, bide kıskanç bu kız hep ağlıyor abisini sallasam

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 190 göst.
+1 oy
7 cevap 120 göst.
0 oy
5 cevap 245 göst.
28 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 393 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (857 puan) tarafından soruldu

410,707 soru