0 oy
490 göst.
Diğer kategorisinde (1,156 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Yeni asgari ücrete %30 ara Zam yapıldı yani 5500    Oldu . Hayırlı olsun :)

17 Cevaplar

+1 oy
(544 puan) tarafından

Hahaha kız erdoğanla birlikte açıkladın 

Bu ne hız 
-Reklam-
+1 oy
(7,456 puan) tarafından
Ne kadar çok yapılmış ya gerçekten ! Herşeye yüzde yüz zam yapılırken çok yazık 
(7,456 puan) tarafından
Yok artık ya polyanna yorumu bu resmen gözünüzü açın biraz millet geçinemiyor
(381 puan) tarafından
Saka misin zeynep ?
(7,456 puan) tarafından
Bence şaka yapıyor
(381 puan) tarafından
Eger gerçekten böyle dusunuyorsa durum vahim zaten
(7,456 puan) tarafından
Aynen öyle kesinlikle katılıyorum
(7,456 puan) tarafından
İyi de bu zamdan sonra yine herşeye zam gelecek ve yeterli bir artış değil bence sen anlamıyorsun alkışlamaya devam et..zam yapmaya devam edicez ama bi sus payı verelim zammıydı bu
(7,456 puan) tarafından
Aa sen geldin benim yorumuma sen çekil git şuna bak ya
(7,456 puan) tarafından
Ya uzatan sensin yorumuma gelende sensin git ayrıca yorum yap
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Hadiyin şimdi şekere çaya ekmeğe yağa zam bombaları yagsin
tarafından
Kiz seker zaten ucmus ya cayda
(1,639 puan) tarafından
Şeker gercekten aşırı pahali
tarafından
Demi bi anda asiri zamlandi 1 kiloluk bulamiyom tozseker
0 oy
(51,352 puan) tarafından
gelsin zamlar o vakit yilbasindada asgari ucrete zam oldugu gibi fiyatlar üç katina çıktı 
0 oy
(1,048 puan) tarafından

Bu ne hız ya bende hemen eşimi aradim 5 500 oldu diye esimde tlfon açıkken beyler asgeri ücret 5 buçuk diye soyledi :D

0 oy
tarafından
Allah asgari ücret alanlara yardim etsin hele bide cocuk ve kira varsa vay haline :( Gelsin elektrik su dogalgaz şeker çay yağ süt yoğurt zamlari :)
(7,456 puan) tarafından
Yahu günlerdir konuşuyorlar çok büyük zam olcak gibi ama şekere süte zam yapılacak ya saniyeler içinde karar veriliyor yüzde yüz zam bile oluyor günlerdir konuşulan asgarî ücrete sadece yüzde 30 yapıyorlar şaka gibi
(9,933 puan) tarafından
Keşke Suriyeli olup Türkiye'ye gelmis olsaydım daha rahat bir hayatım olurdu tövbe yarabbim
(7,456 puan) tarafından
Sorma valla ya herşey bol keseden bedava onlara
(9,933 puan) tarafından
Allah yardımcımiz olsun inşallah ne diyim
(7,456 puan) tarafından
Zaten geçinmek zor asgari ücret alan adam nasıl geçinsin gerçekten allah hepimizin yardımcısı olsun
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Ama enflasyon yüzde 35 sayıldı nie öyle verildi 
0 oy
(1,752 puan) tarafından

Verdiklerinnin katını alacaklar :D

0 oy
(15,936 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcısı  olsun herkesin.....

Bizimki belli değil hayırlısı artık.....
0 oy
tarafından
Çok saçmaaaa 
0 oy
(2,590 puan) tarafından
Hayirli olsun inşallah herkes için yılbaşında daha guzel bi zam olur insallah. Allah firsatcilarin insafsizligindan korusun.
0 oy
tarafından
Allah yardim etsin asgarilere kira 3 bin tl 2 bin neye yeterki
0 oy
(809 puan) tarafından
Hayır degıl zehır olacak zaten maaş artacak diyerek on katı zam yedik şimdde bu rakamı duyanlar yınr aynı haltı yiycek olan tüketiclere olcak ıkı katı zamla karşılamıyor bılr malesef sevinemıyoruz bıle
0 oy
(809 puan) tarafından
Asgarı ücret alıyoruz 2500kıra 1kızım rahatsız aylık onun hastane masrafı 1fatutlar vs derkenbırk cebımıze kalmayı dolaba bişey alıp koyamıyoruz hftalardır çilek düşseede coxuga alsam dıyr bekliyorum bızı bu hale koyanların hrpsının Allah belasını versin 
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Üç güne kalmaz 'benzine yüzde bilmem kac zam, elektrige suya yağa şekere zam' haberleri gelir. Kaşıkla verip kepçeyle alırlar
0 oy
(7,375 puan) tarafından
5 500 hayırlı olsun da yetmiyor ki bacım kira elektrik su doğalgaz çocuğun bezi maması uçmuş fiyatları çay şeker yemek yapmak için en basidi sıvıyağ aldı başını gitti gelde yettir şimdi valla bide borcumuz var yani hiç bir şeye yetmiyor 5 500 Suriyeliler pazarlardan elleri dolu dönerken biz sadece gidip fiyatlara bakıp dönüyoruz 
0 oy
(6,087 puan) tarafından
Açlık sınırının altında zam. zorunlu tüketilen gıda giyecek gibi şeylere %100 bayram geldi insanlar evladına bayramlık almayı bırak evine şeker alamıyor. Kurban kesmek zaten hayal oldu 

İlgili sorular

+2 oy
20 cevap 450 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (3,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 441 göst.
10 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (936 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 730 göst.
3 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu

408,514 soru

12,274,624 cevap

37,703 kullanıcı