0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (236 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba

Ne durumdasınız malum sınava az kaldı

Nasıl motive oluyorsunuz benim çalışacak halim kalmadı :-(

10 Cevaplar

0 oy
(10,706 puan) tarafından
Ne kpss si ben ölüyorum 
-Reklam-
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Çalışsak ne atama yapılmadiktan torpiller  döndükten  sonra boşa gidiyor emekler.
(236 puan) tarafından
Bölümünüz nedir hocam
(1,243 puan) tarafından
Ben maliye mezunuyum. Öğretmen değilim. Ama ataması zor bölüm.  Sizin bölüm ne. En yakın arkadaşım matematik öğretmeni.  Bakalım 20000 atama yapacaklar inşallah atanır.  Ve 80 de puan aldi atanamadi
(236 puan) tarafından
Kimya mühendisiyim hocam biizim de atama yok ne yazıkkı
0 oy
(580 puan) tarafından
Benim kardeşim de çalışıyor, harıl harıl çalışıyor valla, o da bıkmış durumda ama sınav sonrası büyük bir rahatlama hayaliyle daha da gaza bastı, bu kadar emek verdim şimdi bırakamam diyor çalışmayı. Sen de sık dişini kuzu, sınav sonrası bol bol tadını çıkarırsın, sınav sonrası yapacaklarını planla belki motive eder seni de.
(236 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım sağolasın♥️
tarafından
sinav sonrasi tadini cikarirsin deyince aklima bekarlik gunlerim geldi. kpss calistigim sene annemle babam soz vermisti kpss den sonra tatile gidecegiz diye. ben de tatile gitme hayaliyle ders calisiyorum haril haril. kpss bitti. babam demesin mi termal (kaplica) evlerine gidecegiz diye. aglaya aglaya gitmistim. meger tatil plani oymus bizimkilerin. yazin sicaginda hamam keyfi (zulmü) yapmistik 5 gun:D
(236 puan) tarafından
atanabildiniz mi hocam
tarafından
hayir tabiki :))
(236 puan) tarafından
:(((((
0 oy
tarafından
kpss falan calismiyorum. kpss den umidi keseli cok oldu. ozel sektorde calisiyorum yillardir. bi tarftan da acikogretim okuyorum ama cok pismankm ona basladigima bile. yarin butlerim var ve hic calismadim:( cok yorgun ve bol uykulu bir hamilelik geciriuorum
tarafından
ben tarih ogretmeniyim  gercekten cok zor, artik cok zorlaniyorum
(236 puan) tarafından
Hakkımızda hayırlısı olsun hocam
(11,506 puan) tarafından
Oya auzefte misin hangi bölüm
tarafından
tusemin annesi cocuk gelisimindeyim
(11,506 puan) tarafından
Benim kardeşimde son sınıfta riskten kaldı butte geçer umarım ona üzülüyor. Bende çocuk gelişimi mezunuyum
0 oy
(767 puan) tarafından
Bu sene hamilelik,doğum falan derken hazirlanamadim. Senelerce atanamadiğim icin hevesimde kalmadi aslinda. Ama yaşim 33 ve bi defa daha girsem sinava hiç fena olmayacak. Tabi çocukla nasil çalişilir hiçbir fikrim yok.
(236 puan) tarafından
Hangi bölüm mezunusunuz hocam
(767 puan) tarafından
İktisat mezunuyum,siz ne mezunusunuz?
(236 puan) tarafından
Kimya mühendisiyim
0 oy
tarafından
Ben çalışmıyorum bile keşke çalışabilsem ama oğlan uyuyunca bende uyuyorum veya dinleniyorum bu sene zor gibi
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Daha kpss ye sıra gelmedi bu pazar dgs sınavım var ben 2 seksen uzanıyorum 
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Şükür ki 9 sene önce atanmışım bu sene lisans bitirdim çok zorlandım iki çocukla.. Allah size yardım etsin 
tarafından
Bölüm nedir
(3,004 puan) tarafından
Acil tıp teknisyeniyim
tarafından
Öğretmenlik sandim
0 oy
(804 puan) tarafından
Bugün 39 derece sıcakta 8 aylık gebe halimle elimden geldiği kadar çalıştım bakalım ne olacak . 
0 oy
(36 puan) tarafından
Ben de ilk kızıma hamileyken okulumu bitirmeye çalışıyordum. Doğduktan sonra da Kpss derdi başladı bebekle çalışmak gerçekten çok ama çok zor. Babam atanmamı çok istiyordu onun yüzündeki o sevinci görmek için çalıştım elimden gelenin fazlasını yaptım. Tabi eş desteği çok önemli. Eşim olmasaydı kızımla tek başıma asla yapamazsın. Çok şükür şimdi atandım ve ikinci meleğimi bekliyorum Darısı kpss ye çalışan tüm annelerin başına inşallah. Zahmetin sonu rahmettir☺️
(36 puan) tarafından
Ben son atamada atandım 314 kişi aldılar.
tarafından
Kaç puanla atandiniz acaba
(36 puan) tarafından
76 ile atandım ben
tarafından
Çok güzel. Bende okulöncesi Öğrt okudum ama atanamadim. Artık çalışmayı ve sınava girmeyi bıraktım. En az nerdeyse
80 taban puan o kdr yüksek alamam. En son geçen sene 74 aldım. Bu senede gircem sınava eşimin ısrarı ile ama bişi olacağından degil
(36 puan) tarafından
İnşallah atanırsınız ya. Bizim okuldaki anasınıfı hocalarına baktıkça o bölümü okuyasım geliyor. Çok güzel bir bölüm . Arkadaşım da okul önceci oğlunu da okula götürüyor çok güzel oluyor hem çocuğu ihmal etmemiş oluyor hem de mesleğini yapıyor. Darısı başınıza inşallah. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 88 göst.
22 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde yunleyayca (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
29 Kasım 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Canan can (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 131 göst.
17 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Canan can (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Canan can (236 puan) tarafından soruldu

410,376 soru

12,341,805 cevap

39,731 kullanıcı

Kategoriler

...