+1 oy
539 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,218 puan) tarafından
Ekmek param ne kadar kalmış diye bakmıştım 600 tl yatmış alanlara sordum onlarda uygulamadan baktılar yatmış mesaj gelmedi ama başkent kartı olanlar bakın 

5 Cevaplar

+1 oy
(454 puan) tarafından
Bende başkent kart var ama ekmek parası yatmıyor onu nasıl yapıyorsunuz 
(1,218 puan) tarafından
153 ara biz bedava ekmek alıyorduk belediyeden şimdi paraya cevrildi sadece ekmekte gecerli
(454 puan) tarafından
Tmm canım teşekkür ederim .
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Cok iyi olmuş canim yavaş saolsun baya bisiler yapiyo herkes icin
(22,057 puan) tarafından
Ya inşallah gelirsiniz ozaman
Taşınmak bile maliyetli canim hele gaziantepten ankaraya nakliyat bi dünya para ister zor valla şu dönemde
(80 puan) tarafından
burdaki esyalarimizi satip gitmeyi dusunuyoruz canim sadece beyaz esya dışında:) boyle bi cozum bulduk.orda benim ailem esyalarini yenilediler onlar var. eski kullanilmayacak gibi degil hicbiri annem cok temiz kullanir herseyini birde çocuk vs olmadigindan hepsi ilk gunki gibi
(22,057 puan) tarafından
Kiz o zaman ne guzel iste ikna etmeye çalış madem mutlu dglsin orda çabala vallahi Smdiden:D
(22,057 puan) tarafından
Insallah canim olsun eşinle aranı iyi tut sana sevgisi varsa diğer herseyi bosver
(22,057 puan) tarafından
Gormedim canim ya gorsemde unutuyom postlari
3 gün olmuş konusmuyo sa sende adım atma bosver madem sevgisi bile yok Yazik boyle adamlardan nefret ediyom niye evleniyorlar ozaman
0 oy
(2,591 puan) tarafından
600 lira Banada yatmış canım ama ekmek parası bana yatmıyor nasıl oluyor bide bu parayla mesela ben oğluma bayramlık alabilirmiyim Bi tane falan yoksa sadece gıda mı 
(1,218 puan) tarafından
Sayılıgnlr elektirik desteği alabilmek için ssk olmaması isteniyor cocuk parası ici nde onu sosyal hizmetler veriyor başkent kart büyük şehirin yaptıgı bi yardım
(1,218 puan) tarafından
Mağazaya gir sor canım heryerde geciyor kapılara yazmışlar gecerli diye mamakta yım ben sen nerdesin rabbim büyük canım hic darda koymaz inşallah alırsın güle güle giyer yavrun
(2,591 puan) tarafından
İnşallah canım zaten pazartesi kullanabiliyormusuz şimdi alamıyormusux
(1,218 puan) tarafından
Kız onu kim diyor ben harcadım bitti bile pazartesiye kadar her şeye zam gelir burda marketler dolu insanla herkes harcıyorki
(2,591 puan) tarafından
Kız 153 aramıştım oradan söylediler
0 oy
(1,748 puan) tarafından
Bu kart sadece ankarada olanlar için mi nsl çıkarttınız kartı
(2,591 puan) tarafından
Sadece ankarada oturanlar için canım
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Kızlar bu kart neyin nesi
(1,218 puan) tarafından
Ankara da oturan yardıma ihtiyacı olanlara verilen bi kart canım eger ankaradaysan153 ü ara yardımcı olurlar başkent kart başvurusu de
(2,525 puan) tarafından
Adana'da yaşıyorum canim güzel birşeymis

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 250 göst.
9 Temmuz 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tunanin annesi (549 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,006 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Zoze49maho67 (1,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Gaynanamgalpben (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.

412,515 soru

12,419,588 cevap

45,159 kullanıcı

Kategoriler