0 oy
103 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (339 puan) tarafından
Kızçeler hayırlı geceler eltimin oğlu 5 yasında çocuk doğuştan uyku sıkıntılı bi çocuk bebekken bebek dedi kız ama şuan 5 yasında ve hala net uyumuyor nasılmı saat düzeni var yatıyor ama iki saat sonra kalkıp oturuyor bu sene ye kadar kadın ayağında salladı hastaneye de gitti evet hiç bir sıkıntısı eksikliği hastalığı yok çıkmadı varmı başına gelen yani dedim bende bir ekip var :)  kesin duyan yaşayan illaki vardır oraya yazayım şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar varsa düşünceniz alalım ha mustafanın doğum lekesi var yüzünde o arada şişme yapıyor onun içinde gittik hastaneye o ileriki zamanda ameliyat olacağı bişey yani ek bilgi olsun DİE yani başka bişeyi yok şuan geniz eti göründü tedavi oluyor ilaçlar bile uyutmuyor çocuğu yani yeni olsa burnu tıkalı falan dicez ama hep böyleydi geçer mi ne zaman kadar devam eder bu

2 Cevaplar

0 oy
(1,370 puan) tarafından
Tv telefon izliyor yorulmuyor temiz hava almiyor enerjisini atamiyorsa ve cok abur cubur yiyorsa uyumaz. Sabah cikarsin disari aksama kadar enerjisini atsin o zaman düzelebilir. Erkek cocugu cidden zor bir türlü atamiyorlar enerjiyi
(339 puan) tarafından
TV telefon tablet özellikle tablet yeni ve dediğin gibi yemek sıkıntısı yoğun aşırı aburcubur yani meyvede var sürekli bişeyler yer sokağa çok çıkarmaz ama bak o aklıma hiç gelmedi tşk ederim canım fırsat buldukça parka giderler
(1,370 puan) tarafından
Enerjiyi atamiyor iste yorulmasi lazim canim sekerli seyler vermesin
(339 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(854 puan) tarafından
benim oglumda uyumazdi dogru duzgun ben doktor tavsiyesi ile bay bay night damla kullandim sadece geceleri verdim rahat uyusun die iki sise bitirdik ucuncuyu aldim kullanmadim esim uyuyamadigi zaman o iciyor uykusu da duzene bindi sukur simdi kendiliginden uykusu gelince besigine gidiyor anne diye cagiriyo iki salliyorum dalip gidiyo sadece gece acikinca uyaniyo mama veriyorum hemen geri uyuyo biraz pahali ama cok isime yaradi sisesini 85 liraya almistim su an ne kadar bilmiyorum 
(339 puan) tarafından
Keşke fayda etsin alır valla ya kız kafayı yedi uykusuzluk tan tam 5 yıl düşün teşekkür ederim canım
(854 puan) tarafından
rica ederim canim cok birsey deil sadece uyutmadan yarim saat once versin verip hemen uytmaya calismasin bide vermeden karnini iyice doyursun oglunun yoksa huysuzluk yapiyo asiri derecede uyutacagi zaman karnini doyursun oglunun versin yarim saate hendisi uyumak isdicek zaten sadece acikirsa uyanir o kadar bende cok ise yaradi esim bile son siseyi kullaniyo bunu kim yaptiysa allah razi olsun diyo valla koca adamda bile ise yariyosa yarar die dusunuyorum insallah faydasini gorur bir soyle bu damlayi kullansin bi defa ise yararsa duzene binene kadar uykusu kullansin benim oglum gece bir saate kalkiyo saatlerce oturuyodu gunduzde ayni on dkk onbes dkk uyuyo uyaniyodu simdi gunduz 3 saat uyuyo gecede 10 da uyuyo sabah sekize kadar sadece iki defa mama icin kalkiyo cok sukur cok rahatladim ben insallah arkadasinda rahatlar
(339 puan) tarafından
Sennki benimki bebek daha adı var bebek bu 5 yasında ya kız kafayı yedi gülüm ya bide bebeklikten beri çekiyor bunu sıyırdı sıyıracak çok korkuyorum hali çok kötü çok severim eltimi inan bunalmış vaziyette çok teşekkür ederim sanada Allah razı olsun bugün arayıp söyleyeceğim
(854 puan) tarafından
tm canim insallah bulur sifasini diyorum ya esim bile onu icip uyuyo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 40 göst.
0 oy
9 cevap 92 göst.
22 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 113 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Papatya-ya (550 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 138 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu

409,509 soru

12,308,759 cevap

38,639 kullanıcı

Kategoriler

...