0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Kızlar 34+5 günlük doğum yaptım çocuk nörolojisine muayne oldum muayne iyi çıktı bıngıldak ultrasyonuda temiz çıktı ama doktor çocuk size benzemiyor çekik gözlü gibi dedi ama çok küçük olduğu için değişebilir 1 ay sonra tekrar gelin duruma göre genetik test isteyebilirim dedi çok korkuyorum genetik testi niye istedi bide kaç günde çıkar başına böyle bir durum gelen oldumj teşekkür ederim 

10 Cevaplar

0 oy
(7,034 puan) tarafından
İlk defa duydum post çıksın 
(24 puan) tarafından
Bende ilk kez duydum çekik gözlü diyor acaba down sendromlu olduğuna falan mı bakılıyor kafayı yiyeycem ortaya bişey attı açıklamadı adam akıllı anlattı bişey ama öğretici nitelikte degil
(7,034 puan) tarafından
Başka doktora göster canım ila o doktorum olcak başka doktor yokmu yaşadığın şehirde
(24 puan) tarafından
İki tane var çocuk nöroloji diğerine goturcem 1 ay sonra
(7,034 puan) tarafından
İyi yaparsın cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ilk kez duydum bunu ne demek cocuk sıze benzemıyor ya? 
(24 puan) tarafından
Bende anlamadım zaten gitdiğimizde çocuk 9 gunluktu
0 oy
(4,859 puan) tarafından
İlk defa duyuyorum 
0 oy
(339 puan) tarafından
Ne alaka benzemeye bilir yani bu normal birşey çevremde çocugu annesinede babasınada uzaktan yakından benzemeyen tanıdıklarım var ama böyle birşey duymadım 
(24 puan) tarafından
Aslında abisine çok benziyor ama tutturdu benzemiyor diye
0 oy
(15,934 puan) tarafından
Tövbeler olsun o nasıl doktormuss sebebe bak size benzemiyor......
(24 puan) tarafından
Bende anlamadım başka bir doktor var ona goturcem bir ay sonra
0 oy
(351 puan) tarafından
Çok ilginç bence aklına kötü bişey getirme 
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Hastanede karışmış olma ihtimaline karşı isteyebilir 
(24 puan) tarafından
Hastanede karışamaz bir tek ben doğum yaptım orda o saatlerde  özel hastanede
(2,127 puan) tarafından
O zaman saçma bir istek olmuş gerçekten
(24 puan) tarafından
Bende çekik gözlü dedi tatarlik var mı ailede dedi bende yok dedim acbaa down sendromlu olup olmadığına mi bakacak bilemedim
0 oy
tarafından
Benzemiyor sa benzemiyor sanne deseydin
(24 puan) tarafından
Bende bize benzemesi mi gerekiyor dedim doktor ta kime benziyecek dedi
tarafından
Valla rezil ederdim o nasıl laf ya
(24 puan) tarafından
Erken doğduğu için didik didik ediyorlar herşeyi bide kan uyuşmazlığı var bizde ondan da öle demiş olabilir dedim kendi kendime
0 oy
(1,404 puan) tarafından
o genetik testler çok pahalı. kromozon testi Bi envi bence başka doktora götür özele pek kulak asma. 
(24 puan) tarafından
Gitdigum özel hastane değil devlet hastanesi
0 oy
(441 puan) tarafından
Valla yerinizde olsam hem kapısını açmam doktorun hem şikayet ederim. Size benzemiyor ne demek pardon? Hangi göz bunu anlar?

Bize de kafa çevresi küçük diye nöroloji görsün dediler. (persentile göre ortalamaya yakın ama doktorlar.....) herneyse kadın bizden emar ve akciğer filmi istedi ve bir sürü kan tahlili. Hangisi kafa çevresiyle ilgili sizce? Kan tahlili vermedik zaten kan vermekten usandığımız için iyiki vermemişiz. Sonuçlar için gittiğimizde demesin mi ben onları tomografide lazım olur diye istedim. Küçücük çocuğu ortada hiçbir şey yokken ilaçla uyutturacak bide.

Sırf hastaneye para gelsin diye insanları delik deşik ediyorlar. Herşeyi araştırıp sorgulamadan boşuna bebeğinizin canını yaktırmayın
(24 puan) tarafından
Bizde ile şeyler istemediler sadece ultrasona soktu ona girmesi gerekiyormuş ama erken doğduğu için diğer dediğinize bende katılıyorum diğer konturole başka doktora gidicem

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 251 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ruya123 (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde Senem turp (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 56 göst.

408,484 soru

12,273,691 cevap

37,672 kullanıcı