0 oy
4,316 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (119 puan) tarafından
Kızlar hazır kadayıf aldım ölçüye göre yaptım hatta bana Tarif teki şerbet çok geldi de birazını koymadım ama hamur oldu bildiğin her şeyi kapakta yazan tarife göre yaptım azıcık fırına sürdüm şimdi ama yine aynı neden böyle okuyor 2 dir aynı oldu ne yapacam şimdi çöpe mi gidicek yenecek gibi değil :/

10 Cevaplar

0 oy
(711 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
 Kadayıfı hafif fırına sürüp ilitsan üzerinde ılık şerbet dokersen hamur olmaz bacım sen sıcak dokmussun galiba ondan hamur olmuş. Tek çare muhallebi yapıp üstüne onu dökmen başka türlü kurtarilmaz o
(119 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım deneyeceğim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet canm çöpe gtcek , üzerine biraz süt dökte kedilere ver bari
0 oy
(13,119 puan) tarafından
Sıcak dokmussundur şerbeti nasıl kurtarırsın bilemedim kurtarilmaz sanirim
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Serbetini sicak mi doktun
(119 puan) tarafından
Ilık döktüm canım tarif öyle diyordu
(1,224 puan) tarafından
Cok koymadiysan sicak ta dokmediysen neden hamur olurki anlamadm bende yapıyorum da hic hamur olmadi
(119 puan) tarafından
Elin ayarı demekki cnm ben de bir yerde hata yaptım belki de
0 oy
(639 puan) tarafından
Dün gördüm nette kadının tatlısı hamur oldu dağıldı ama sekerpare tarzı yine hazır bi seydi oda muhallebi yapip dökmüş ustune. Etimek tatlısı gibi olmuş diyordu. Kurtarılırsa bu şekil yoksa yapacak bi şey yok. Hazır kadayıfı ben firinda kizartirim biraz tepsiye koyup biraz da tereyağı eritir gezdiririm. Fırından çıkınca ikisi de ılık şerbeti dökerim güzel oluyor böyle. Fırından çıkınca fazla çekmiyor şerbeti 
(119 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(4,907 puan) tarafından
Şerbet baya ılımış olmalı . 
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Bnmde başıma geldi aynısı. Sanieim sıcak dökünce oluyormuş 
0 oy
(324 puan) tarafından
Canim tatlilarda her zaman sıcak soguk olayı vardir unutma tatli sıcaksa serbet soguk dokulur her tatlı için gecerli
(119 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım cevabın için
(324 puan) tarafından
Rica ederim ne demek
0 oy
(78 puan) tarafından
Biz her zaman kadayıfı yemeden yarım saat önce ıslatırız, kıtır kıtır olur çok severiz, eğer kıtır severseniz öyle deneyebilirsiniz, üstüne de kaymak tadında olan krem şantiden koyunca muhteşem oluyor ♥️
0 oy
(924 puan) tarafından
Hazır kadayıf hamur oluyor ne yaparsan yap kurtaramazsin çiğ kadayıf al kendin yap en iyisi canım daha fazla malzeme yoyma olduğu kadar 
(119 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım valla 2ç hazır kadayıf denemem olmadı demekki sorun bende değilmiş.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 209 göst.
1 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mugetoprak.38 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 232 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hazall (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
11 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Prens_annesi (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 187 göst.
18 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Prens_annesi (205 puan) tarafından soruldu

404,017 soru

12,103,238 cevap

36,420 kullanıcı

...