0 oy
62 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (226 puan) tarafından
Arkadaşlar ikibicuk yaşında oğlumun yaklaşık onbeş yirmi gündür karın kısmında bı ağrısı var kuscam kuscam diyor ve ağlıyor ama kusmiyor anne sütünden kestik ağzından karnindan sesler geliyor ar ara özellikle kuscam dediğinde ağzından küçük küçük geğirme tarzı ses geliyor ya bilgisi olan anne varsa yazsın lütfen derdinde anlamıyorum tam sadece karnını gösteriyor ve kuscam diyor ama bu dediğim gibi yirmi gündür sadece geceleri ve sabaha doğru olan bı durum gün içinde olmuyor napcam bı akıl verin lutfen

1 cevap

+1 oy
(22,067 puan) tarafından
Demekki cok gazlı canim karnı ondan olabilir gaz damlası kullan rahatlar belki 
(226 puan) tarafından
Önerin varmı canim :( inan delirmek üzereyim çok üzülüyorum onu o halde kivaranirken gorunce
(22,067 puan) tarafından
Dediğim gibi damla varsa kullan yoksa eczaneden al bitane canim cunku bizde bu şekilde doktora gitmiştik tahliller temiz cikti ama midede acayip gaz birikmiş dedi
(226 puan) tarafından
Bizde aynı tahliller temiz kan Man gaita herşeyi yaptırdık temiz ama
(226 puan) tarafından
Eczaneye gideyim en iyisi onerdigin bı marka varmı doğal
(226 puan) tarafından
Sizinde aynimiydi geceleri ve sabahları karnını tutuyor kuscam dio
(22,067 puan) tarafından
Zinco al asko hem uygun hem doğal ben onu kullandim hep  2.5 yasinda da olsa emin ol gaz birikiyo karinlarinda oda ağrı yapiyo al mutlaka
(22,067 puan) tarafından
Evet benimki de 3 yaşına girecek aynı şekildeydi 2 ay once karın ağrısı bide surekli kusardı meğersem karnı full gazla dolmuş
(226 puan) tarafından
Kaka yapıyordu ama dimi kaka yapıyor çünkü günde bir veya iki kez o gaz kakayla nasıl çıkmıyor saskinim
(22,067 puan) tarafından
Kakada yapardı hersey normaldi işte canim oluyomuş valla balon balon gazlar biriktir midede dedi oda sancı ve ağrı kusma yapar demişti
  Sen bide surekli karnın agriyomu falan diye sorma o moddan ciksin daha çabuk iyilesir
(226 puan) tarafından
Sende benim gibiydin sanırım bı agrio desin surejli soruyorum ne yalan soliyim:(
(226 puan) tarafından
Dediğinizi yapicam umarım geçer çok dua ederim size <3
(22,067 puan) tarafından
Yok sorma bende surekli sorardım:D
Sanki bişiyi yokmuş gibi davran cocuk ta unutsun bak ise yaricak dene
(226 puan) tarafından
Tamam canım denicem ama uykudan kalkio kendi soluyor ondan korktum ben karnını tutup kuscam dio bu ilacı sürekli kullanmicam dimi bikac kere versem yeterlimi yoksa bu gaz sureklimi oluyormus
(22,067 puan) tarafından
Sen 1 ay boyunca kullan canim ver günde 4 5 damla
Mesela benimki de çömelirdi yere karnını tutardı sancı çeker gibi gösterirdi
(226 puan) tarafından
Canım benim gündüz hicbisey yok sadece geceleri ve sabah yataktan kalkarken
(226 puan) tarafından
Bazen sütten kestim ondan mı oldu diyorum bilmiyorum çok arada kaldim
(22,067 puan) tarafından
Sütle alakası yoki canim sen bi damlayı kullan baktin yine ayni git  acile boyle boyle de röntgen falan çekerler hic yoktan
(226 puan) tarafından
Tamam canım eczacoyada sorarım hiç yoktan napiyim :(
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 29 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 52 göst.
0 oy
4 cevap 126 göst.
2 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,571 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nur_3838 (84 puan) tarafından soruldu

411,019 soru

12,369,848 cevap

42,343 kullanıcı

Kategoriler

...