Hamileyken bebeklerinizi nasıl hayal ettiniz kime benzeyecek diye düşündünüz ben eşime benzeyecek diye düşündüm eşim esmer çekik gözlü oldugundan kızım hiç güzel olmayacak diye düşündüm ama biraz bana biraz kayınvalideme benzedi beyaz tenli mavi gözlü...eşim: benden nasıl böyle bi çocuk oldu diyor Sizinki hayal ettiginiz gibi oldumu ? Kime benziyor bebeğiniz ...Upload failed: [object Object]
Bende hep eşime benzesin istedim aynı eşim gibi doğdu çok şükür kopyası benim kızım
Esim turuncu beyaz tenli uzun kirpik kalın kaş maşallah ona çok baktim öyle hayal ettim bide ayva yedim gamzeli olsun diye benzeye benzeye bana benzedi
Ben çok egoistim kızım konusunda 8 ay boyunca aynadan kendime baktım bana benzsesin diye benim kopyam
Herşeyin bana benzedi şükür bı tek gözleri kaynanamın ki gibi onlarda çok güzel masmavi
Hep kayinvalideme benzesin diye dua ettim ve hepte dile getirdim insallah babaannesine benzer dedim. Esimde annesinin kopyasi sadece esim ela gozlu kayinvalidem mavi. Oglum resmen babasinin kopyasi gozleride mavi esimde kayinvalidemde burunlari minnacik cok guzel dudaklari dolgun yanaklari etli biraz
Ben hep erkek hıssedıyordum esımde kız cok ıstıyordu hatta 14. Haftada doktor erkek demıstı esımın yuzu dusmustu, 16. Haftada gıttıgımızde de %100 kız dedı doktor herseyını gorduk, anam ben bı bozuldum paşam dıye sevıyordum karnımı anneler hısseder dıyodum, o gun eşim kız oldugunu duyunca butun arkadaslarını akrabalarını arayıp kızım oluyo dıye sıylemıstı bende ıcımden ınsaAllah sana benzeyen bır kız olur demıstım dua saatımıydı neydı adamın kopyası dogdu cocuk
Oğlumu babasına benzesin istiyordum hep tipa tıp aynisi
Şimdi kızıma hamileyim inşallah bana ya da anneme benzer
410,146 soru
12,332,655 cevap
39,282 kullanıcı