0 oy
122 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar 1 yıl oldu ikinci sezeryanımı olalı 4 aydır adet oluyorum . 20 gündür kanamam kesilmiyor. Durup durup birden altıma tuvaletimi kaçırmışım gibi yoğun bi kanama oluyo sonra kesiliyor. 20 günden öncede randevu yok doktora 

3 Cevaplar

0 oy
(3,029 puan) tarafından
Sezeryanla ilgili bir fikrim yok ama düşükten sora lekelenme bitmek bilmeyen kanamalarım olsu polip varmış rahim duvarinda.. ilaç kullandım önce sora aldırdım mecbur. Mutlaka muayeninizi olun sürekli kanama vücuttan götürüyor herşeyi .
tarafından
Geçmiş olsun sizede
-Reklam-
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Ben de 3 tane sezeryan oldum canım böyle bir şey hiç yaşamadım, normal değil o kesin de
tarafından
Bende daha önce yaşamamıştım ama tedirgin oldum kanım zaten düşük seviyede
0 oy
(808 puan) tarafından
Vardır mutlaka bı sıkıntı sen en kısa sürede randevuya bak mhrseden bulmaya calıs saat 10 12 ve 4 5 arası gir kayt ol bosluk olrsa ıptal eden olrsa sana yer acılır haber gelır geçmiş olsun
tarafından
Alrm kurdum boşluk olunca mesaj gelsin diye ama bekliyorum bakalım özelede para vermek istemiyorum
(808 puan) tarafından
Haklısın ozel pahalı bı suru sey cıkarırlar tek muane parasıyla kalmaz işin Allah şifa versın inşallah sen pekmez tuket bol bol kaybettiğini gerın toplaman zor olr elden ayaktan düşersin
tarafından
Sağol iki çocukla hasta olsam kim bakar bana ben pekmez içerim arada en iyisi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 239 göst.
0 oy
2 cevap 145 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Elfu (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 258 göst.
6 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur_lina (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 169 göst.
14 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mbbatnngghu (304 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,409 soru

24,385,555 cevap

348,990 kullanıcı

...