0 oy
458 göst.
Aile kategorisinde (663 puan) tarafından
Geçen bi düğüne gittik kaynanaya bi kadın para vermiş al bunu torununa ver demiş annemde ordaymış o görmüş ama kaynana da almış çantasına basmış kaynana kendisi beş kuruş vermediği gibi başkasının verdiği bahşişleri bile vermiyor ama söz konusu kendi kızı olduğu zaman hiçbiŕseyi kıskanmıyor ama ben bu durumu eşime anlattığım zaman yine o yaşlı olduğu için benim alttan almam gerektiğini söylüyor sizce ben bu durumda ne yapmam lazım???  

16 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Deki bahsettiğim kadınla karşılaştım yolda öyle konuştuk selamı vardı de kızıma takı yolladığıni söyledi sende bişey demedin kadına mahçup oldum karsisinda da de insan şöyle anne de
-Reklam-
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Söyleseydin imalı imalı yada direk anne çocuk için veren oldu mu olursa verir misin ihtiyacı var felan de bak düğünde biriken paramı aldı kaynanam gil ama çocuğun parasını bana verdiler 
0 oy
(3,997 puan) tarafından
boyle bir sey yasasam asla esime anlatmam , cok da umursamam acikcasi 
(663 puan) tarafından
Ailesinin ne mal olduğunu o da bilsin sürekli ben kötü oluyorum
0 oy
(881 puan) tarafından
Allahim o para hakkı değil ki niye alıyormuş ki ben olsam konuşurdum ama tavrımı da koyardım yani
(663 puan) tarafından
Hicbir şekilde o paraya ihtiyacı yok oysa ki
0 oy
tarafından
Çocuğun harçlığını da almak nedir ya nasıl geçiyor boğazından
(663 puan) tarafından
Paraya tapan insanlar olunca helal haram umursamazlar
0 oy
tarafından
Valla canım açık açık haram o para. Çünkü senin çocuğunun adıyla verilmiş. Helal edip etmemek size kalmış 
(663 puan) tarafından
Zehir zıkkım olsun inşallah ben parasında değilim ama bunu yapanın Allahtan korkusu yok demektir
tarafından
Valla bende aynı fikirdeyim 65 yaşına gelmiş. Allah korkusu olsa onu yapmaz.
0 oy
(14,396 puan) tarafından
Kac yaşında 
(663 puan) tarafından
65 yaşlarında
0 oy
(162 puan) tarafından
Aynısını kızımda yasmastim biliyonmu odamdaydim doğum yaparken kim gelse para da veriyordu mesela ses odaya geliyodu onlar gittikten sonra sadece bır kişinin verirdi digerlrini vermezdi çok yapti boşver takma ya Allah'a havale et
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Öylesine direk soyliceksin direk 
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Ben yüzüne karşı söyler utandiririm.bebek için verilen parayı iç etmek nedir ya.
0 oy
tarafından
herkesin toplu olduğu zaman Şu kadın bana böyle birşey dedi de. Kaynanan vermedi derse bende öyle tahmin etmişdim dersin.Herkes anlar zaten 
0 oy
tarafından
Tamam madem öyle çocuğuma verilen harçlığı sen ver de eşine al koy köşeye 
0 oy
tarafından
Bahşiş mi? Garson değilsiniz herhalde. Harçlık deniyor ona.

Bence de o kadını görmüş gibi sorun.
0 oy
tarafından
Helal olsun valla ne diyim düşününce dolaylı yoldan hırsızlık gibi geldi bana belki de abartiyorum ama ne biliyim emanet sonuçta nasıl vermez 
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Acaba unuttu muu
0 oy
(3,166 puan) tarafından
Canım belki verecek...

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 549 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 540 göst.