0 oy
265 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,030 puan) tarafından
Kızlar benden oğluma geçti test vermeden önce geçmiş ateşler içinde sürekli yanıyor  bu durumu yaşayan varmı oğlum 14 aylık calpol veriyoruz 4 saatte bir birde Allah rızası için dua eder misiniz beni arayan doktor olabilir ateş vs demişti ama virüs işte korkuyorum 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım inşallah biran önce geçer bol bol su içir meyve yedir 
(1,030 puan) tarafından
Yediriyorum canım sürekli yiyor içiyor ama yanıyor aynı zamanda Allah razı olsun
tarafından
Kıyamam ya. Sık sık duş aldır canım . Rabbim şafi ismiyle şifa versin ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah 
(1,030 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim
0 oy
(14,749 puan) tarafından
Geçmiş olsun rabbim şifalar versin 
0 oy
(2,973 puan) tarafından
Rabb'im Şafii isminin hürmetine tez zamanda şifa versin yavruna çok üzüldüm cnm güzel bakarsanız hemen geçer inşallah bol bol vitaminli şeyler verin yemeğini yedirin güçten düşmesin Allah'ın izniyle gecicektir 
0 oy
(26 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah. 
0 oy
(14,139 puan) tarafından

Gecmis olsun rabbim tez zamanda sifa versin:(

0 oy
(174 puan) tarafından
Bizde şuan da aynı durumdayız kızım 6 aylık daha benden ona geçti 3 gün ateş oldu şuruplsr ile düşürdük doktora gittik kan verdik bişey çıkmadı şuan daha iyi 5. Günümüz ama bugünde eşim yakalandı şuan o atlatmaya çalışıyor öksürük üşüme eklem ağrısı filan Allah yardımcımız olsun korkma atlatıcaz Allahın izini ile senin ki büyük bak herşeyi yiyebilir suya alışkındır bol bol ver geçmiş olsun 
0 oy
(177 puan) tarafından
Tek olrak calpol veriyorsunuz sanırım kızımda oldu şubat gibi test yaptırmaya gittigimizde acilde dolveni ve calpolu dönüşümlü verin dediler aynen bu şekilde verdik şurupları 2 günde atlatmıştı kızım 
0 oy
tarafından
Bnm kızım 11 aylıkken oldu cnm bi calpol bi dolven ver 4 saatte bir , eğer ateşi 40 a geliyosa fitil ver kuzum . Ihlamur içir içine bal koy limon koy cnm . Kemik suyuna çorba yap . Ateşini düşürmk için 1 limonu 1 kaseye sık çoraplarını batır ayaklarına giydir düşürüyo ateşi 

Rabbim şifa versn cnm
0 oy
(909 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım. Sabah aç karına domates suyu ver içsin azda olsa. Yoğurt üstünde biriken suyu çok iyi geliyor bilgin olsun canım. Benim oğlum covit olmuştu 
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim bizde yeni atlattik cok sukur benim bebegimde2 yasinda atesi cikti surekli calpol ibufen verdim bagisikligini yukselten gidalsr tukettir corba su gibi sivi gidalari tuketsin cok terliyorlar hala da terliyor benimki 
0 oy
(1,015 puan) tarafından
9 aylıkken oglum pozıtıf cıkmıstı. Bızdede ates oldu. Yaklasık 1 hafta durmustu. Sonra oksuruk ve balgam olmustu. Hava verdı doktor sukur ıyılestı. Gecmıs olsun
0 oy
(7,782 puan) tarafından
Atlatır Allah'ın izniyle çocuklar daha dayanıklı oluyor ateş iki üç gün olur canım normal acil şifalar diliyorum.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 121 göst.
0 oy
34 cevap 602 göst.
0 oy
5 cevap 162 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mer-ve35 (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
9 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu

411,895 soru

12,399,714 cevap

44,375 kullanıcı

Kategoriler

...