0 oy
76 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Selamün aleyküm hanımlar

16+4 haftalık hamileyim. Bobregimde zateb taş vardi ikisinde de. 

Dün sabah doğum gibi bı ağrı ile acile gittim idrara vs bakıldı bişey yapılmadi taş dedim hafta içi o zaman poliklinikde bı bakarlar ultrason ile dedi hamile olunca bişey denmiyo diğer gebelikte de su iç diye gönderdiler akşam iyiydim bu Sabah yine dayanamıyorum diye diye artık yoruldum iki uc saattir iyiyim yarın nolacak bilmiyorum yasayan varmı çok zor cokk dayanamıyorum gerçekten :'(

2 Cevaplar

0 oy
(3,485 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun ya. Kozmikbakım blogda zeytinyağı ve limonlu bi kür var, bak istersen, kolay bişey ve sakıncası olduğunu sanmıyorum, yağ ve limondan ibaret ikisi de gebelikte tüketilen şeyler. 
tarafından
Bakicam çok sağol vallahi iki gündür normal doğum yapıyorum sanki çünkü doğumu da yaşadım aynıydı diyebilirim:(
(3,485 puan) tarafından
Allah şifalar versin tezden.:(
-Reklam-
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Bende çok yaşadım hamilelikte daha bi zor oluyo Allah yardımcın olsun canım çok geçmiş olsun. Yapılacak tek şey bol bol su içeceksin bi de parol içebilirsin .
tarafından
Yapıyorum normalde yaz kış buz gibi çeşme suyu içerim şimdi arıtıcı suyu ılık içiyorum çok zor oluyor bana şu icmek işkence gibi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 106 göst.
14 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rabia2014 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 106 göst.
+1 oy
2 cevap 37 göst.

408,549 soru

12,276,053 cevap

37,757 kullanıcı

Kategoriler

...