0 oy
264 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (46 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar ikiz bebeklerim var tek başıma baknaya çalışıyordum sürekli sağlık problemleri nedeniyle tek bakamıyordum annemden destek aldım kaynanam hiç oralıklı etmedi kendini annem de şuann tek bakıyım eşimle yani sürekli laf atıyor işte bakamıyorsun sen kim ikiz bebek sahibi olmak kim eşime sürekli laf atıyor kaynanamla aram yok sıkıntılarımız var eşim ona çok iyi ama hiç sevmiyor eşimi yardım falan istesem mesela anne 1 saatliğine baksan bir işimi halledip gelicem diye oralıklı etmiyor kendini bana sürekli kaynanan yapıyor mu ki bize düşmez ben artık bıktım herkesten ailem bile çekilmiyor maddi manevi her türlü yardımım olmuştur aileme ama annem sürekli ne yaptın bana ne yararın var diyo eskiden böylw değildi ne yapayım şaştım kaldım:(
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
(881 puan) tarafından
Tırnağın varsa başını kaşı bacım kocamla iyiysen kapıyı kapatınca herkes dışarda varsın eksiklerin olsun varsın yetişeme ama kimseye de laf düşürme 
(46 puan) tarafından
Çok üzülüyorum ama aileme bu zamana kadar hiç yük olmadım hep onların yardımına koştum en çok da annemin şuan neden böyle anlamış değilim inanın hep bursla okudım arabamı çeyizimi maaşımla aldım bana diyo aldığın eşyalarda o araba da benim benim sayemde aldın şaşdım kaldım laflarına
-Reklam-
0 oy
(446 puan) tarafından
Ayy bende öyleyim bende  az once annemi aradim bırakayım esimle bi hava alalim dedim. Tamam dedi sadece bende neyse esim isi haletsin dedim. 3vet öylede olur diyor. Yani illa gel demiyor. Kaynanan napiyor ona ver diyor. Gidince yüzü yerdeydi geçen. Onlar bana geldiginde kahvatiyo esime bile hazrlamiyorum. B3n gidince 2 3 tabak indiriyor bitti. Yoruldum yapamiyorum diyor abim gince hazirliyor
(46 puan) tarafından
Benimki dw aynı çok sıkıldım inanın
0 oy
(2,216 puan) tarafından
Büyüdüklerinde biraz daha rahatlayacaksın canım ikiz bebek büyütmek zor olabildiğince eşinden destek almaya çalış ama anneler kayınvalideler artık çocuklara bakamıyorlar yaşları ilerledikçe hani tahammülsüz oluyorlar 
(46 puan) tarafından
Allah şahit bben alın bakın demiyorum yaptıkları yeme sorunu var diye ywmek yedirmek geri kalan her şeyi yapıyorum annem sürekli uzanır dinlenir tv izler ben yine dört dönüyom ona rağmen burun kıvorıyor ki zaten şimdi istemiyorum yardım
0 oy
(916 puan) tarafından
Boş ver canım kimseden de yardım isteme Allah onun gücünü de verir sana bu devirde kimseye minnet edemiyor insan kendi ailesine dahil olmak üzere
(46 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Cok şaşırdım ne denir bilemedim ki çok üzüldüm Allah yardımcın olsun
(46 puan) tarafından
Sağolun
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Böyle annelerle ilgili şeyler okuyunca çok üzülüyorum iyi ki annem böyle değil diyorum çevresi olmayan bir insanım kaynanam alt üst ama var yok gibi birde annem böyle olsa ne olurdu halim siz de eşinizle iyi olun anne kaynanadan uzak durun elbet zor zamanlar geçirirsiniz ama geçer 
(46 puan) tarafından
Amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 620 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Vedat45& (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 422 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde prens.annesiyim (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 283 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu