0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından
Kızı 19 aylık bu zamana kdr mama içti artık süte geçtim ama sütün fazlası zarar ama günde ne kdr süt içebilir onu bilmiyorum beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim 

5 Cevaplar

0 oy
(4,848 puan) tarafından
Ben süte başladığımdan itibaren bı sabah birde akşam veriyorum onun harici hep ek gıda veriyorum 
(51 puan) tarafından
Gece mamayı nasl kestiniz
(4,848 puan) tarafından
Şuan iki buçuk yaşında gece.mamayi kestigimde 8 9 aylık falandı uyku düzenini değiştirmiştim gece yatacağı zamani ona göre ayarladım yatmadan iki saat önce den yine yemek yedirdim yatacağı zamanda süt verdim hiç utanmıyor gece zoru yoksa tabi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eğer yemeklerle arası iyi ise sadece sabah ilk kalktığında ve gece uyumadan önce ver canım büyük olduğu için gün içinde aramaz sütü
(51 puan) tarafından
Bugün dediğiniz gibi yaptım gece mama yı nsl kesecm onu bilmiyorum ama
0 oy
tarafından
22 aylıkken gece beslenmesini kestim sütü de yarı yarıya sulandırılmış  olarak verdim canım. Diğer türlü gece reflu yapar gaz yapar zaten 
(51 puan) tarafından
Gece beslenmesini nasl kestiniz acaba
tarafından
Biberonu sakladim gerçi ben gündüz ve gece aynı anda kestim çok kiloluydu  çünkü. Gündüz oyunla parkla banyoyla oyalayıp gece kalkınca da yok annem su var iç dedim bir iki bakındım ağladı ayağıma aldım.  İkinci gün hiç uyanmadı bile kendi uykusu da düzene girdi çok şükür
(51 puan) tarafından
Anladm bakalım bu gece bnde deneyim teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım alisiyorlar biraz sabır gerekiyor birde tuvalet eğitimi için de kesmek doğru olan
0 oy
(14,229 puan) tarafından
Bence hiç süte geçme canım sadece yemek yesin. Gece beslenmeyi de bıraktir dişlerde çürüme yaoiyor
(51 puan) tarafından
Mama verdiğim için uyumadan önce biberon da bişey istiyo bnde yeni süte geçmiştim artık mama çok maliyetli olmaya başladı die
(14,229 puan) tarafından
Bıraktir canım ben geç öğrendim çürümeye başlayınca fark edip bıraktirdim hemen 2 3 gün zor oldu ama alıştı sonra
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Süt hiç verme bence bağırsak florasını bozuyor 
(51 puan) tarafından
Anladm teşekkür ederim yorumunuz için

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 174 göst.
3 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tazeannee (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 396 göst.
7 Mart 2021 Diğer kategorisinde Ecem'in Annesi ☺️♥️ (3,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 208 göst.

Kategoriler

1,485,324 soru

24,287,065 cevap

343,095 kullanıcı

...