0 oy
334 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Bi arabamız vardı tutturdu saticam diye neymiş masrafları çokmus muayene falan dedim gel satma yapılır yavaş yavaşa araba gerçekten çok iyiydi tertemiz yok tutturdu satacak diye bide değerinin çok altında sattı güzelim arabayı bende biliyorum piyasayı çünkü gitti 95 bine sattı 120 binlik arabayı şimdi de gidip 83 bine bi hurda almış her yeri dokuyluyo her gün bi yerinden bisey cikiyo şimdi de tutturdu satacak bunu diye 83 bine aldığı arabaya 55 60 bin olur bu haliyle dermiş galericiler yaptırırsan 100 bine alırız demişler masrafları da dünya kadsr tutuyo bir araba vardı tertemizdi gerçekten dedim git bak ona adam açıklamaya yazmıştı hem de arabam tertemiz nereye isterseniz gösterebilirsiniz diye şimdi de keşke seni dinleseydim diye kafasına vuruyo hayır bide sınır olduğum nokta sürat 5 karış sanki ben aldırmışım gibi o hurdayı bana tavır yapiyo ters konuşuyo falan bende ağzıma ne geldiyse söyledim az önce deli etti beni ya hata üstüne hata yapiyo bide sorumlusu banmışım gibi sürat yapiyo

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah kolaylık versin cahille uğraşmak çok zor Valla erkekler bide üç kuruslari olunca kendilerini dünyanın hakimi sanıp kendi başlarına karar alıp erkeklik yapmaya bayılıyor 
(829 puan) tarafından
Aynen öyle canim
-Reklam-
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Allah sana sabır versin cnm ne diyim 
(829 puan) tarafından
Sağol canim
0 oy
(3,194 puan) tarafından
İyide madem muayenesi sigortası çok geliyorsa arabanın ne diye sattıktan sonra başka araba alıyor ki sanki onun muayenesi sigortası yok mu.
(829 puan) tarafından
Aynısını dedim onun maksadı arabayı yenilemekti aslında bide araba fiyatları uçtu zaten biliyorsunuzdur satarsan daha düşük bir fiyata iyi bir araba bulamazsın dedim dinlemedi 83 bine gitti hurda aldı iste neymiş iste kalan parayla onun bakımlarını yaptirirmis artarmış bile akıllı ya hani
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Kız bizimki de sattı arabayı aldım parayı elindn araba da yok bu saat de  sonra dedim kendi alabiliyorsa alsın ama ben daha vermem 
(829 puan) tarafından
Benimki hayatta vermez bana seninki ıyiymis yine
0 oy
(620 puan) tarafından
Erkekler öyle kadın sözünü dinlemek hanım köylü olduğunu zanediyorlar sanki biz de akil yok biz istermiyiz evin riski dagilsin aksine sizden artıp evi gecindiyor uz
(829 puan) tarafından
Öyle valla siteden didik didik bakiyodum surekli her şeyini okuyorum açıklamaların surekli gosteriyorum bu nasıl falan diye hepsine bi kulp buldu en sonunda gitti hurda aldi
(620 puan) tarafından
İşte boşuna zarar etti

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 296 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde berkin (907 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 1,881 göst.
0 oy
5 cevap 294 göst.
4 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,714 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 908 göst.
9 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Hifanurun annesi (1,295 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,770 soru

23,766,064 cevap

315,680 kullanıcı

...