Bi arabamız vardı tutturdu saticam diye neymiş masrafları çokmus muayene falan dedim gel satma yapılır yavaş yavaşa araba gerçekten çok iyiydi tertemiz yok tutturdu satacak diye bide değerinin çok altında sattı güzelim arabayı bende biliyorum piyasayı çünkü gitti 95 bine sattı 120 binlik arabayı şimdi de gidip 83 bine bi hurda almış her yeri dokuyluyo her gün bi yerinden bisey cikiyo şimdi de tutturdu satacak bunu diye 83 bine aldığı arabaya 55 60 bin olur bu haliyle dermiş galericiler yaptırırsan 100 bine alırız demişler masrafları da dünya kadsr tutuyo bir araba vardı tertemizdi gerçekten dedim git bak ona adam açıklamaya yazmıştı hem de arabam tertemiz nereye isterseniz gösterebilirsiniz diye şimdi de keşke seni dinleseydim diye kafasına vuruyo hayır bide sınır olduğum nokta sürat 5 karış sanki ben aldırmışım gibi o hurdayı bana tavır yapiyo ters konuşuyo falan bende ağzıma ne geldiyse söyledim az önce deli etti beni ya hata üstüne hata yapiyo bide sorumlusu banmışım gibi sürat yapiyo