0 oy
204 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (706 puan) tarafından
Gerçekten hiç anlamıyorum bu fondöten işinden aldiklarimin hiç birinden memnun kalmadım yüzümde pütür pütür olmayacak hafif ama güzel bi marka önerirmisiniz.

7 Cevaplar

0 oy
(2,220 puan) tarafından

image

revolution pro damlalıklı fondöten tavsiye ederim canım yapısı çok güzel ml az ama çok uzun süre gidiyor 
-Reklam-
0 oy
(351 puan) tarafından

image

ben yıllardır bunu kullanıyorum çok memnunum 
0 oy
(881 puan) tarafından
Valla farmasiden cc bb kremler süper bide vfx pro var biraz pahalı ama çok çok kaliteli guzum bide farmasiden makyaj bazı alırsan o pütür pütür olmasını engelliyo ☺️
(706 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Note bence canim 
(2,220 puan) tarafından
revolution pro fondöten bulamazsam bende note kullanıyorum
(22,059 puan) tarafından
Ben neler denemedim ki hepsi pütür pütür duruyodu o görüntüden yıldıydım:D ablam en son Bana meybili verdi gitmis 200e almis o bile yaramadı bana
Bu noteye ilk başlarda iyi dgl diodum ama Iyiki almışım ya sür 24 saat yıkama pürüzsüz duruyo terlesende akmio bide ben makyajı cok yapan biriyim
(2,220 puan) tarafından
Canım bende çok makyaj yapıyorum note fondateni seviyorum ama bana rengi bir tık koyu geliyor o yüzden revolution pro bulursam önce onun f 1 rengini alıyorum yoksa bende mennumun yapısı çok güzel
(22,059 puan) tarafından
Smdi likit ruj alacam ama boyle pütür pütür durmayan bisi olsun istiyom kullaniyonmu sen canim
(2,220 puan) tarafından
Beulisin ve pastelin likit rujlarinı seviyorum canim fiyatlarıda uygun
(22,059 puan) tarafından
Bakayım bi canim ay bide trendyol 75e kargo koymuş insanin ordan alası gelmiyo :D
tarafından
Kizlar glos kullaniyorsaniz kikonun gloslari cok guzel likit rujlardan daha çok tercih ediliyor
(22,059 puan) tarafından
Biliyom o markayı ama aşırı pahali ya 3une 350 yazmışlar
(1,573 puan) tarafından
Ben gunluk kullanmiyorum da dugun davet icin note almıştım ama iz iz duruyo ben de beceremedigim icin mi cildim yagli oldugu icin mi:D ne yapmam lazım
tarafından
Fondoteni nasıl suruyosun neyle suruyosun
Tampon hareketlerle sür direk boya surer gibi sürme öncesinde cildini nemlendir sabitleyici kullan
(22,059 puan) tarafından
Kiz ben yüzümü ilk yikiyom sabunla
Snra krem nemlendirici suruyom
Fondöten süngeriyle suruyom pütürlük olmuyo
tarafından
Evet iyi nemlendirmek gerekiyor
Eda evet pahalı ama uzun süre gidiyor
(2,220 puan) tarafından
Normalde bende guzel fondaten süremem sonra sünger de sevmezdim ama real techniques finish miracle sculpting sponge  makyaj süngeri var ona alıştım  mükemmel birşey fondoten çok güzel sürülüyor kusursuz duruyor ne bir iz ne gözenek kalıyor  elimde bir tane var süngerden   artık yeniside çıkmıyor diğer süngerlere bir türlü alışamadım  bir de artık makyaj süngerlerinin bile fiyatları uçmuş yaa
(22,059 puan) tarafından
Ay ne guzel tam benliksiniz konu süslenmek bakim vs olunca hosuma gidiyo:D
tarafından
Demi ya bende çok severim
(2,220 puan) tarafından
Bende severim , ben 7 yıllık evliyim eşimle tanisali 9 yil olmustur evlenmeden önce de ayniydim hani beni böyle tanidi süslü makyajlı ,böylede  gidiyor önceleri eşim aylık ihtiyaç için  Gratis Watson veya rossmana gittiğimde girmezdi zamanla alıştı şimdi o da girer kendine duş jeli parfüm deodorant falan bakar adamida kocaminda  kendime benzettim ben :) kuzenlerim de şaşırıyor o onların eşleri bırak önünden bile geçmez makyaj yapmalarına izin vermiyor eşleri oje sürseler evde onların kıyamet kopuyor, bizimki süslü bakımlı  seviyor öyle alıştı
tarafından
O ne öyle ya sen en güzelini yapiyosun
Hangi devirde yaşıyoruz oje makyaj kötü bisey mi sanki izin vermiyor
Benim eşimde öyle bende çok bakimliyim beraber aliriz genelde
(22,059 puan) tarafından
Ay yok gelemem oyle şunu yapma bunu yapma diyene :D
Valla kizlar benim kızımda alışmış gecen saçımı boyucam altıma ne yalan soyleyim bol kapri pijama giydim batarsa bu barsın atarim dedim benim kiz bi bakıyo göz alışkın dgl ya cocuk bile şaşırdı:DDDDD bide ben takıntılıyım evdede olsam oyle paspal gezemiyom
(2,220 puan) tarafından
Ya üniversite mezunu çalışan insanlar birde neyse herkesin aile hayatı farklı tabi illa bakımlı olmak için oje vs sürmek değil ama kocamam çalışan kadına kocasida karışması böyle karışmasi garip geliyor bana ,herseyinde kocam bilir olmamalı, bence de bende gelemem öyle birde en iyisini yapıyorsun canım insan kendine verdiği değerle alakalı bazı şeyler sen kendini seviyor bakıyor  önemsiyor değer veriyorsan eşinde veriyor çevrende veriyor  benim fikrimde o yönde o yüzden bende elimden geldiğince paspal durmam bebeğimle bile kendime bakmaya çalışıyorum
tarafından
En güzelini yapıyoruz kizlar evlenmemiz köle olacağımız hiç kendimize bakmyacagimiz sadece bebek eş ve evle ilgilenecegimiz anlamına gelmiyor üç senelik evliyim hiç salmadim kendimi Kendimize güzel bakarsak iyi hissederiz karşımızdaki insana da o enerjiyi veririz
0 oy
(440 puan) tarafından
Cildinizi profesyonel bir yerde temizledin eğer yaptırmamışsanız zaten o zaman cildiniz ayna gibi oluyor fondöten öncesi iyice nemlendirin sonra kullanin.  Dior skin forever, clinique even better clinikal bunlari deneye bilirsiniz çok iyi.
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Kuzum cildin kuru mu karma mi 
(706 puan) tarafından
Normal ya
0 oy
(2,332 puan) tarafından
Estee Lauder double wear kesinlikle 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 457 göst.
3 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,309 puan) tarafından soruldu