0 oy
800 göst.
Diğer kategorisinde (726 puan) tarafından
Kızlar ikide bir post açıyorum benim canım çok yanıyor çocuklarımdan ayrıldım ufaklar daha bu adam evlendim diyor ama yalan inanmıyorum biz birbirimizden kopamiyorduk ailesi ile aram bozuktu bayağı ayrıldığım adam işinden oldu ailesi ile çalışıyordu ailesi buna böyle birşey yaptırdı evlenme gibi ama yalan inanmıyorum biz kopalım diye yaptırdılar ben bunun evli olup olmadığını nasıl öğrenebilirim çok merak ediyorum gerçekmi degilmi

15 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Allah aşkına psikolojik destek al. Bak Allah adını verdim. Yavrum iyi değilsin bak nolursun
(1,449 puan) tarafından
Pardon da kadın çocuklarını düşünüyor olamaz mı? Üvey anne felan gelcej diye çocuklarına uzak psikolojisinin bozulması gayet doğal Allah kimseye vermesin
tarafından
Şimdi gidin kadının önceki postlarını okuyun, sonra gelip benden özür dilersiniz. İyi günler
tarafından
Ece çok haklısın canım nafaka bitti şimdi bu başladı
(14,139 puan) tarafından
Esinde barismak istemiyormuydu ne ara evlenmis
-Reklam-
+1 oy
tarafından
1 ay önce boşandım diyosun çocuklara sahip çıkmıyorsun bosandigin halde 20 haziranda post açmışsın vajina genişliği ilişkimizi etkiliyor vs diye şimdi adam evlendi diye tutuşuyorsun 

Ben hiçbişey anlamadım senden ya gerçekten psikoloji kalmamış yada ne bilimmm yaa 

O değilde o çocuklara nasıl dayaniyosun da adam evlendim dedi diye için içini yiyor 

Bi anne için herşeyden herkesten önce evlâdı gelir başlarim kocasına da karısına da......
tarafından
Ya boşanmadan önce çocuklarımdan soğudum diye post açmıştı Allah aşkına boşverin. Ciddi anlamda psikolojik desteğe ihtiyacı var
tarafından
Onları da okudum afedersin sabki derdi sadece uçkuru
+1 oy
(2,608 puan) tarafından
Ya kusura bakma da ne sendeki bu koca merakı ayrılmasaydın madem adam boşanmış evlenir sana hesap verecek değil. Evlenir sevgilisi olur istediğini yapar takınıtını bırak bir psikoloğa git
(15,939 puan) tarafından
Koca ve para nafaka dulluk maaşı.....
(2,608 puan) tarafından
Aynen öyle koca koca adam boşanmış halâ ne düşünüyor
(15,939 puan) tarafından
Burdaki bazı postlar gibi buda pek inandırıcı gelmiyor banaa.....
Tek derdim çocuklarım ve bı iş bulmak olurdu benim egerki boşanmış olsaydım..
(2,608 puan) tarafından
Allah korusun benim için de öyle
(7,155 puan) tarafından
Elif Eda yorumlara artı veriliyor olsaydı 10 tane verirdim sana. Kadının cocukları gözünde bile degil derdi koca ve para gercekten
0 oy
tarafından
Sen evlatlarını düşün canım çocuklarını almanın bir yolunu bul bırak kim kiminle evlendiyse
0 oy
tarafından
canım sizin aranızdakı bağ çoktan kopmuş malesef 
0 oy
tarafından
E devletten bakabilirsiniz 
0 oy
(11,929 puan) tarafından
Bacım bırak cehennem olsun. Sana bunu yapabiliyorsa inattan dahi olsa adam degil seni sevmiyor demekki. Sen onu bunu gec cpcukları nasıl alırsın onu hesapla. U adam bunu yaptıysa sana karsı cocukları kullanabilecek bir tip. 
0 oy
(15,846 puan) tarafından
Çocuklarin adina nüfus kayit örneği al. Ordan bakabilirsin babalarinin evli olup olmadiğina. 
0 oy
(679 puan) tarafından
Acilen tedavi gör  eşini birak o iki küçük cocugu düşün huzursuzluğu çıkaran kendinsin  adam evlenir tabi
0 oy
(15,939 puan) tarafından
Eskiii eş diyorsunnn adı üstünde

ESKİİİİİ.....
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Canım bı önceki post ta da söyledim boşanmışsin bitmiss gitmiş sanane ne halt yerse yesin 
0 oy
(848 puan) tarafından
Keşke biraz da çocuklarını düşünsen... 
0 oy
(966 puan) tarafından
Anlaşmalı boşanma davası sonunda çıkan mahkeme kararını imzaladın mı 
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Ya sen o adamı sktir et de cocukları düşün azcık tamam sana vermemiş olabilir her baba anlayışlı olmuyor evlatlarını ego ugruna harcıyor ama postlarına bakarsak senin derdin sadece bu adam cocuklar hiç gözünde bile yok sogudum demişsin bunu normal Bi annenin söyleyebilecegini düşünmüyorum velayeti babaya vermiş olabilirsin ama nasıl olur insan evlatlarından sogur anlamıyorum sen hiç normal dgilsin
0 oy
(402 puan) tarafından
Tekrar nikah kiyabilmesi için 6 ay geçmesi lazım resmi nikâh

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
8 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
10 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde saram (1,393 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 463 göst.
25 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Begonvilllllll (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
16 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Prensannesi26 (241 puan) tarafından soruldu

411,410 soru

12,384,526 cevap

43,431 kullanıcı

Kategoriler

...