0 oy
369 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,235 puan) tarafından
Herkesin ki bi garip neyi yediremiyorlar laf sokma telasındalar .

Benimki bugun diyorki anamın adıydı bebegın hakkı... Kızınında var kızı ama babannesının adı degıl... Kızın neden koymadı dedim apar topar kapadı teli ..

Şimdi derler laf soktu gelin.eee hak ettin etraflıca bak bi sende ki durumlar ne .. 

Allah hepımıze sabır versın

18 Cevaplar

+1 oy
(840 puan) tarafından
Cok dogry demissin helal olsun madem oyle annenin adını sen koysaydın 
(9,235 puan) tarafından
Ewet kızı koymadı ona deseydı yanı koy kaynananın adını geliniz ya söz dinlicez kızlara serbest:)
-Reklam-
0 oy
(1,726 puan) tarafından

He valla kendileri kaynanalarina demediklerini bırakmazlar biz bir şey dersek gelin bunu dedi olur takmaayacan ne gorumceyi ne kaynanayi
0 oy
(297 puan) tarafından
Tek kelimeyle çekemiyorlar.

Cekemeyende anten taksın 
(9,235 puan) tarafından
İnsan derki kardeşim mutlu olsun
(297 puan) tarafından
Aaa olur mu hiç. El kızının önce Bi mutsuz olması lazım. Hasta ederler insanı.
(9,235 puan) tarafından
Cok gorusmeyız.herhalde bastıabılecegınj dusundu.şok oldu
0 oy
(8,955 puan) tarafından
bıkere bişey yaptı benım görümce her yerden engeledım konusmadım da kendi ayağıyla evıme kadar gelip özür dıledi sımdı hıc bırsey yapamıyo eşım de hemen benım yanımda olur gene kapıma kadar gelir
(9,235 puan) tarafından
Helal sana
(8,955 puan) tarafından
götünü kaldırma ılkte haşlıcen ki sonra bişey yapamıcek geliniz dıye böyle yapıyolar
(9,235 puan) tarafından
Yok daha  bişey diyemez eşim arayıp sen ne karısıyon dedi
(8,955 puan) tarafından
helal olsun ona ozaman iyi yapmıs:-)
0 oy
(4,089 puan) tarafından
Görümcem yok ama kendim görümce olacağım en iyisini ister asla fikirlerini karışmam banane iyi yapmışsın cevabını vermişsin 
(9,235 puan) tarafından
Şok oldu zaten herhal bekliyordu 2. Ye koyarım dememı
0 oy
(8,131 puan) tarafından
Amin amin bu arada ağzına sağlık oh olmuş. 
(9,235 puan) tarafından
Hepiniz adına :)
0 oy
(2,521 puan) tarafından

İyi olmuş iyi demişsin :)

(9,235 puan) tarafından
Aynen rahat uyuyacam
0 oy
(237 puan) tarafından
Valla ben de taze görümceyim benim görümcem de bi tuhaf. Ben o yüzden onun yaptıklarını yapmamaya çalışıyorum. İnsanlar genel olarak böyle ama görümce ile sınırlı değil işlerine geldiği gibiler
(9,235 puan) tarafından
Haklısın .yapma sen karısma kendo yaglarında kavrulsunlar
(237 puan) tarafından
Aynen öyle hatta yeri geliyo kardeşimi değil onu tutuyorum. Kendimiz de el kapısındayız herkes böyle düşünse dünya çok güzel bir yer olacak
0 oy
(2,525 puan) tarafından
İyiki görümcem yok
(9,235 puan) tarafından
Valla sadaka ver
0 oy
(1,735 puan) tarafından
Benim büyük görümcem çok iyidir, o sülalede en sevdiğim insan kendisi. Eşimin anneannesi ben hamileyken, kızı olursa babaannesinin ismini koyduracam dedi hep birlikte otururken. Kayınvalidemi severdim ama ismini de koymak istemem. Görümcem sağolsun, "ben nasıl kendi çocuğuma koymak istemiyorsam, şeyma da koymaz çocuğuna. Öyle bişey yok anneanne bi daha açma konusunu dedi" zatwn de oğlum oldu :) 
0 oy
(621 puan) tarafından
Tebrik ve takdir ettim iyi demişsin helal olsun
(9,235 puan) tarafından
Saol canım sonrada esim aradı sen ne karısyon dedi bebek 10 aylık hala isim konusu var
0 oy
(932 puan) tarafından

Abimin eşiyle aynı yastayız o çok erken evlendi 18 5 yıl aynı evde yaşadık ben 2 yıldır evliyim şuan ikimizde 24 yaşındayız adanaya geldim ben onu çok özlüyorum :(oda beni uyanır uyammaz görüntülü ararız bebeklerimize bak kardeşin diye gosteririz kendime ne alsam ona da alırım oda bana öyle keşke benimde benim gibi görümcem olsaydı 50 yaşında 7 yıllık evli hep bi laf sokma çabası otizimli oğlu var 6 yaşında benim ki 10 aylık bi hareketini görse benimkide öyleydi benimkide öyle yapıyo düzeninizi bozun burya gelin biz lüks bir sitede oturuyoruz kiradada evimiz var süreklo bizden para isteme çabasında elinizi avucunuzu satın burya gelin köye yerleşin hayatınız hayat değil diyip duruyo eşim 10 yllık uzman 

(9,235 puan) tarafından
Benimkide uzman ondanmı acaba
(932 puan) tarafından
Kendi bizim gibi hayat yasayamıyo onun derdinde diyorum artık
0 oy
tarafından
Görümce adı bile bir tuhaf iyyy hiç sevmem ama hepsini değil en büyüklerini büyügu çıngırakli yilan diger ikisi zararsız 
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Ahahahahha ay bayıldım mm,aaaaağzına sağlık
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Hem görümcem var hem görümceyim, kimse kimsenin işine karışmayınca çok güzel anlaşılıyor. Saygı empati anlayış, aile bağlarının şifresi. Milletimizde ekseriyetle kıt olan şeyler. Nereli senin eşin, birbirlerine sarılıp duran memleket di mi
0 oy
(8,040 puan) tarafından
Ben de görümce olcam böyle düşüncelerim yok kardesimle iyi olsunlar yeter 
(8,040 puan) tarafından
Bi de kızım olursa ben annemin adini koycam gelin istedigini koysun
(9,235 puan) tarafından
Dimi ama ya annenın babanın hakkı neden beklentideler
(8,040 puan) tarafından
Yani isim sonuçta diretmenin anlamı yok babadan da önce anne karar vermeli
0 oy
(20,665 puan) tarafından
Noluyosa isimleri konulunca başları göğemi eriyomuş
(9,235 puan) tarafından
İsimde kötü degil Havva  ama ben koydum sahra
(20,665 puan) tarafından
Boşver kız benimkide Alparslan koydm diye türkeşin adı ya bi karşı çıktı eşimde dedi karım ne isterse o karnında taşıdı sanscısını çekti oda onun hakkı dedi keşke diğerlerinide ben koysaydm abisinin adını koydu çok pişman şuan
0 oy
tarafından
Bu isim koyunca ne oluyo anlamıyorum yani eltim koydu misal kaynanam bilezik  bilezik dedi kıl kadar bilezi zor taktı kıza :)

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 586 göst.
0 oy
17 cevap 489 göst.
23 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Amine01 (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 791 göst.
8 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 249 göst.
1 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hasret23243 (25 puan) tarafından soruldu

412,575 soru

12,421,467 cevap

45,245 kullanıcı

Kategoriler

...