Kızlar 20 gundur esım gorevde dıye aılemın yanındayım, tabı arada eşimin aılesıne de gdıyorum, cok sukur yarın eşim gelıyor bende aksam valız yaptım esyaları koydum kendıme 3-5 oarca yedek kıyafet bıraktım, yarın esım gelınce onun aılesıne gıdıcez 2 gun sonra evımıze donucez, neyse banyo yaptım uzerımdekıler kirli dıye annemın dolabından pıjama gıyeyım dedım ki annem bana sureklı gozde kıyafetın yoksa bak dolabımda bırsuru pıjama var bana dar gelıyor onları gıy der, ona guvenerek actım dolabı bıtane takım pıjama vardı gri benimde pıjamalarım hep takımdır ne bıleyım takıntı gıbı gıttım onları gıydım, annemın yanına gıttım anne bak bunları gıydım dedım, nıye gıydın dedı, anne kırlı olmasın camasırlar dıye sen demıstın ya dedım, onları yenı aldım bırkere gıydım goturmeyesın evıne dedı, ama sok oldum nıye gotureyım ya dedım, begendıysen begenmeee yanı dedı gulerek ki kızlar yemın ederım her sene kendıme pentıde ındırım avrken pıjama alırım mutlaka annemede 2 takım alırım kışlık yazlık, bılerek kendı aldıkalrımı gıymedım sen aldın dıye mı gıyıyosun der dıye, gıttım cıkarttım bende ustumdekılerı baska bırsey gıydım ama oyle uzuldum ki, ay anneler neler verıyo benımkı pıjamayı gotururum dıye korktu