0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşim normalde önemli günleri unutmaz elinden geldigince kutlar Allah razı olsun sabah işe giderken öptü gitti bende unuttum uyku sersemi sonra  wpdan foto paylaşmış daha bir şey

Yokk önceki haftalarda oğluma kıyafet aldım eşimede tsort aldım baya sıkışıktk bakalım ne yapacak hediye falan almadığını biliyorumda akşam belki bişey yapar yarın maaş günü kıyafet alıcam biliyor uyanık yarın al der..:)) Normalde bu kadar takılmam ama hamileyim bir duygusalm ya belkide sevdiğim çikolata falan alır gerçi tatli vs. Canm istemiyor :///

Aman neyse işte bugün 4 yıl oldu Allah'ın izniyle inşaallah çocuklarımızla birlikte sağlıklı uzun yıllarımiz olur.

6 Cevaplar

0 oy
(881 puan) tarafından

Allahım daim etsin mutluluğunuzu eşinizin sizi sevdiğini bilmeniz en güzel hediye en güzel his bence daha çok mutlu olun insallah<3

tarafından
Kesinlikle öyle cnm hediye hiç önemli değil benim normaldede istediğim şeyleri elinden geldigince en kısa zamanda yapmak ister o yüzden takılmıyorm yeter ki sağlık mutluluk olsun valla beklenti olmayınca gerçekten daha mutlu oluyorsun
Amin inşallah cnm bir mukabele insAllah :))❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
nice mutlu yıllar dilerim 
tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(3,449 puan) tarafından
Allahım daim etsin canım güzel zamanlar görün İnşaAllah☺️

Yarın da bizim evlilik yıl dönümümüz bizimde 4 yıl olacak nasipse yarın☺️ 5 aylık bebetomuzla sağlıklı, huzurlu zamanlar görmek nasip olsun. ❣️
0 oy
(17,823 puan) tarafından
Yarında benim evlilik yıl dönümün hiç bir şey almadım bir şey de beklemiyorum 2. Yılımız olacak 
0 oy
(782 puan) tarafından

Bizimde bugün <3 hediye.elbise almış akşamda yemeğe çıkıcaz 2.yılımız birde minik meleğimiz var 10 aylık 

0 oy
(7,375 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kız öpmeleri yeter valla onlar sağlıklı olsunlar başımızda olsunlar da hediye falan boş gene hatırlayıp düşünüp öpmüş 
(881 puan) tarafından
Ölmeleri yeter ne bacım:D
(7,375 puan) tarafından
Klavye bacım öpmelerini ölmeleri yeter yazmış ne düşündüğüyse o an valla klavye kurbanı olmusum
(881 puan) tarafından
Ahah klavyenin azizliği:D Olsun kuzum takildim aklına bisey gelmesin bizede oluyor hep ☺️❤

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
26 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 640 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,803 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 65 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Serapse (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 48 göst.
23 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Taze_anneee1 (285 puan) tarafından soruldu

408,173 soru

12,259,522 cevap

37,331 kullanıcı

...