0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (3,550 puan) tarafından
Yarın sabah saat 8 de genel anestezi altinda kürtaj olcam. Yaşayanlar nasıl bir şey biraz anlatır mısınız çok korkuyorum 

14 Cevaplar

0 oy
(2,859 puan) tarafından
Kasma cnim kendini rahat ol 5 dk lik bişe 
(3,550 puan) tarafından
İnşallah kuzum ya
-Reklam-
0 oy
(4,323 puan) tarafından
Hiç bisey hissetmiyorsun korkma girip hemen çıkacaksın 
(3,550 puan) tarafından
Canim ameliyathanede yapıyorlar demi catalda falan değil
(4,323 puan) tarafından
Evet canım catalda olmuyo 15 dk falan sürüyo
0 oy
tarafından

Evde dusuk yaptm

Yarim saat sanci cektim kese de bebek de dustu canm

Wc ye dustu o kadar uzuldm ki:'(

Bazen bile aklima geliyo o kadar pisma oluyrm ki keske o an wc ye gitmesydm

(3,550 puan) tarafından
Olacağı varmış kuzum üzme kendini. Rabbım şefaatçi eylesin
tarafından
Amin inş
0 oy
(440 puan) tarafından
Hiç bir şey hiss etmiyorsunuz,çok kısa sürüyor zaten. Uyanınca bitmiş oluyor. Çook geçmiş olsun.
(3,550 puan) tarafından
Sağol canim Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Korkma canım çok kısa bişey sonrasında adet ağrım gibi hafif bı ağrın olicak dayanilmayacak kadar değil çok hafif Ekim ayında oldum bende 
(3,550 puan) tarafından
Sağol canim sana da geçmiş olsun
tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Canım ben anestezi almadan oldum ben bile bisey hissetmedim biraz ağrılı bir adet gibi geçti zaten en fazla 5 dakika sürdü sonra ayağa kalktım odama gittim serum yedim eve geldim kaldığım yerden devam,boş gebelikti benim ki geçen yıl arefe günü olmuştum bende
(3,550 puan) tarafından
Sana da geçmiş olsun sağol kuzum
0 oy
(8,944 puan) tarafından
ben kendımı bayıtlmadan yaptırdım cok kotu oluyu anastasi  daha kolay olur 
(3,550 puan) tarafından
İnşallah kuzum sana da çok geçmiş olsun
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Kurtaj oldum 9 haftalikti kalbi durmuştu ama genel anestezi olmadim ben bana teklif bile edilmemişti anestezi belden asagimi hissetmiyorrum sadece kanamam olmuatu sonradan adet agrisi gibi agri yasiyorsun baskada bisi yok
(3,550 puan) tarafından
Sağol canim sana da geçmiş olsun
0 oy
tarafından
2 kez kürtaj oldum

1. Canlı olarak herşeyi hissettim gördüm çatalda oluyor ameliyathalede değil 10 dakika çatlasa 15 dakika sürüyor.

2. Uyutarak kürtaj oldum sıfır acı kalkıp yürüdüm benim bünyem sağlamdır narkozlu halde çıktım eve geldim ama sen 2 saat mutlaka gözlem altında kal her bünye bir değil 
(3,550 puan) tarafından
Zaten iki saat birakmiyorlarmis oyle dedi doktor. Rabbım bi daha yaşatmasın çok geçmiş olsun kuzum
tarafından
Sağol canım
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Beş dkklik bısey hiç birsey hissetmesin sonrasında ağrın felan olmaz girmen çıkman bir olur ben 10 haftalık Ken oldum 3 dkk sürmüş 
(3,550 puan) tarafından
Sağol canim sana da çok geçmiş olsun
(2,363 puan) tarafından
Sağol sanada inşallah ha birde tkrr düşünürsen doktor şuanda hamile kalma şansın daha yüksek demişti bende üçüncü ayda tkrr hamile kalmistim
(3,550 puan) tarafından
Anladım kuzum sağol
0 oy
tarafından

Bir gözlerimin gidişini birde beni uyandirislarini hatırlıyorum o kadar :ermm:

(3,550 puan) tarafından
Cok gecmis olsun sana da kuzum
0 oy
(811 puan) tarafından
Ameliyathaneye indiriyorlar zaten damar yoluyla bayıltıp hemen kürtaj yapıyorlar çok kısa sürüyor 9 haftalık kurtajim vardı, 15 dk gibi bir sürede çıktım kürtaj sonrası kanamam aşırı olmadı zaten ilaç da veriliyor onlar kesiyor diye düşünmüştüm. Ayrıca öyle çok zorlanma falan olmadı ara ara karın ağrısı oluyordu sadece. Rabbim bir daha yaşatmasın, kimsenin kucağını boş bırakmasın, çok geçmiş olsun.
(3,550 puan) tarafından
Sağol Allah razı olsun bir kizim var o bana teselli oldu Allah ona can sağlığı versin
0 oy
(2,769 puan) tarafından
Canım geçen sene Ben de kürtaj oldum genel anestezi ile Ben de çok korkuyordum Bir de vajinismus hastasıyım genel anestezi ile kürtaj oldum hiçbir şey hissetmedim sadece 10 dakika sürdü bebeğin kalp atışı yoktu boş gebelik olduğu için olmuştum kürtaj Ondan sonra 3 ay Tekrar hamile kaldım 2 ay doktor korunmamızı istedi çünkü 3 ay hamileydim şu an bebeğim dünyaya geldi ve 5 aylık O yüzden hiçbir şekilde Korkma Hiçbir şey hissetmiyorsun sadece ilk Bir hafta on gün kanaman oluyor adet gibi Ondan sonra düzene giriyor yavaş yavaş kürtajdan hiçbir şekilde Korkma özellikle genel anesteziyse hiçbir şey hissetmiyorsun Çünkü benim öyleydi yani bilmiyorum ama herkesin öyle mi oluyor Ben korkarak girdiğim halde hiçbir şey hissetmedim Hatta inanamadım dedim ki gerçekten bitti mi Kürtaj bu muydu yani Bir hafta boyunca üzüldüm ağladım ben nasıl yapacağım ya hissedersem diye ama sonra dedim ki hiçbir şey olmamış gibi kalktım sadece adet ağrısı gibi sancın oluyor o kadar
(3,550 puan) tarafından
Sağol kuzum yazmışsın bu kadar Allah razı olsun. Bir kizim var onunla teselli buluyorum Rabbım onun canını var etsin
 Senin de evladını bağışlasın inşallah
(2,769 puan) tarafından
Amin inşallah cümlemzin
0 oy
(374 puan) tarafından
Canım aslında nerde olduğuna bağlı ben kürtaj olduğumda hiç hissetmedim bile ve o gün ayağa kalktım eve yürüyerek gittim ama eşimin kuzeni öyle olmadı o diyodu yerden kalkamadim ve çok acıyor diyodu inşallah kolay geçer canım 
(3,550 puan) tarafından
Valla takipli olduğum hastanede olcam canim medicalparkta. İnşallah iyi geçer Allah razı olsun sana da çok geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 171 göst.
27 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kedimekimm (631 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,737 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 239 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kaan.m (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Handrella63 (13 puan) tarafından soruldu

412,496 soru

12,418,820 cevap

45,131 kullanıcı

Kategoriler

...